Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Sizce Bu Renk Yaptırmalı mıyım?

çok sağol canım şimdi bu şimdi diyelim garnier aldım fildişi ve küllü sarı alıcam bunları tam paketmi koyucam yani boyanın hepsinimi koyucam?

saçının boyu ve gürlüğü nasıl?

saçının boyu ve gürlüğü nasıl?

çok aşırı sık değil ama seyrekte değil normaldir gürlüğü uzunluğude belime yakın yani uzun boyu ama modeli v şeklinde olduğu için biraz daha az aşağılara doğru

sağol canım ya çok ama çok yardımcı oldun

çok aşırı sık değil ama seyrekte değil normaldir gürlüğü uzunluğude belime yakın yani uzun boyu ama modeli v şeklinde olduğu için biraz daha az aşağılara doğru

hmm o zaman garnier için bir kutu 110 al ( madem daha dore istiyosun külsüzü bu) sonra yarım kutu garnier 9.13 (açık küllü sarı bu da çok bakırlaşmasın diye), yarım tüp fildişi bu yarımlara da oksidanın yarılarını ekliyosun. sonra saçlar yıpranmasın diye bi çorba kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı badem yağı, azcık da saç kremi bunları güzelce karıştır saçında da ortalama 35-45 dk beklet tamamdır:)

igora royal kullanıcam dersem de 1 tüp igora 12,4 yarım tüp 9,2 karıştır aynı şekilde saç kremi badem ve zeytinyağını ekle yine aynı sürede beklet tamamdır. igoralarda daha az oran verme nedenim gramajı yüksek diğerleri 4-50 gr iken bu 60 gr

çok sağol canım sanırım garnier alırım çünkü igorayı bulmam zor bulduğum yerlerdede her tonu olmuyo en iyisi garnier olsun çok sağol canım yardımların için en kısa sürede deniycem

Son düzenleme:
boyayamazsn cnm açlması lazm saçının evde mahvolr saç

kuaförlerde mahvediyo ama canım ya arkadaşın dediklerini okumuşsundur belki o da mantıklı geldi bana açık fildişi tonuyla karıştır diyor o da yapmışta saçıda baya koyu bi ton olduğu halde güzel tutmuş bi deniycem galiba evde garnier kullanmayı düşünüyorum daha önce kuaförümde onu tavsiye etmişti çok yıpratmıyo saçı ışıltısıda çok süper oluyo artık rek kötü olursada bi kurtarıcı kuaföre koşarım artık

Son düzenleme:

ben sadece kendi fikrimi söleyim garnieri okadr övüolardıki gittim aldım emin ol 1 haftada aktı ve saçlarımı döktü ayrıca bu boya karışımları nebiliiym saç açmalar emin ol kuaförün verdiği zararın % 90ını kndin veriyorsun benm öle oldu. hı normal tutcak bi renktir tek renk alırsın boyarsın boya evde ne olcak derim ama nebilim valla canm sen bilirsin tabi arkdşın dediğide mantıklı gldiyse bi dene bakalım

sağol tatlım tavsiyelerin için sende

kafam karışık ama deniycem sanırım bakalım deneyince yazarım buraya sonucu başıma gelenleri

aylar sonra vuvuzelanın dediği renklerle boyadım saçımı ve sonuç gayet tatmin edici oldu burdan gösterdim tonlar değilde çok hoş bir karamel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…