Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Sizce Bu Renk Yaptırmalı mıyım?

alya_taha

❤Minik Kızım Duru'm❤
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
977
57
163
33
Merhaba kızlar benim saçımın normal rengi çikolata kahvesi daha sonra boyattım karamel istiyodum ama kuaförde fındık kabuğu tonlarında boyatmaya karar verdim ve 4 ay falan oldu boyatalı artık yeniden boyamak istiyorum ama ne renk yaptıracağıma karara veremedim aslında asıl istediğim karamel ama nette araştırırken bal köpüğü gibi bi tonda hoşuma gitti siz yardımcı olurmusunuz bana napsam?

şimdiki saç rengim bu tonlarda veya çok az daha açık

beğendiğim bal köpüğü gibi dediğim renkte bu ten rengimde bu kızınki gibi ama azcık daha bronz esmerimsi bi tenim var

Eki Görüntüle 599932

bu tonuda çok seviyorum ama tenime gitmez beyaz tenli olsam daah iyi gider diye düşünüyorum

bu tonları hangi boyalarla kendi saçımda tutturabilirim tenime gidermi fikirlerinize ihtiyacım var kızlar?

ilki güzelmiş bence ama saçının açılması lazm gibi geldi bana umarım bilgili arkdşlar yardımcı olur

ilki güzelmiş bence ama saçının açılması lazm gibi geldi bana umarım bilgili arkdşlar yardımcı olur

ben evde boyayamazmıyım ki kuaföre gitmek istemiyorum bu defa çok zor bi renkte değil gibi geliyo ama arkadaşlardan önerilere ihtiyacım var

Kesinlikle ikinci renk canım çook güzel bende çok beğeniyorum

Kesinlikle ikinci renk canım çook güzel bende çok beğeniyorum

peki tenime gidermi ki o renkte bende çok seviyorum ama buğday tenliyim hafif esmerimsi hatta o yüzden gitmez tenime diyorum ama

cnm bu renkleri acma yapmadan tutturman münkün değil bal köpüğü güzel ayrıca

en altta ki renk, tam istediğim renk benim.. sana gider mi bilemiyorum ama..

evt cnm açmadan olmaz

boyalı saçı bile 4-5 ton açan boyalar var direkt oryal sürmüş gibi de yıpratmıyor saçı
ama tam olarak istediğin ton ne? ona göre küllü, nötr ya da dore bir renk saçmen gerekiyor

ikinci resim güzel bir ton sana yakiscaginida düsünoyrum ama o tek birenk degil aralainda isiklandirma var balyaj gibi ... bu yüzden kendin yapamazsin....bence kuaföre git :) sacin en azindan cok yipranmamis olur...

boyalı saçı bile 4-5 ton açan boyalar var direkt oryal sürmüş gibi de yıpratmıyor saçı
ama tam olarak istediğin ton ne? ona göre küllü, nötr ya da dore bir renk saçmen gerekiyor

ya istediğim karamel rengi ama az daha açık yani bal köpüğü gibi bi ton istiyorum bunu nasıl yapabilirim ilk baştaki resim benim şuanki saç rengim ama dipleri çıktığı için 2 parmak kadar çikolata kahvesi gibi dipleri. ikinci resimdeki tonda istiyorum hangi renk ve numara lazım bunun için canım ya bende oryal kullanmak istemiyorum o daaha çok yıpratıyo saçı evdekiler daha az gibi geliyor banada.

ikinci resim güzel bir ton sana yakiscaginida düsünoyrum ama o tek birenk degil aralainda isiklandirma var balyaj gibi ... bu yüzden kendin yapamazsin....bence kuaföre git :) sacin en azindan cok yipranmamis olur...

teşekkür ederim canım önerin için bende ışıklandırma var diye düşünüyorum ama önce kendim düz kullanıym sonra dibi gelince kuaförde ışıltı attırırım yine bi değişiklik olur diye düşüüyorum inş. tutturabilirsem istediğim rengi

zamanında ben yapmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...a-cikolata-kahveden-bal-kopugune-resimli.html
burada da nasıl yaptığımı yazdım. yalnız sen benim gibi küllü bir ton istemiyorsan, benim eklediğim gibi turuncu azaltıcı mavi boya ve gümüş eklemezsin.
saçımın dibine uyguladığım formülü küllü renk istemediğin için gümüş ve mavi boya eklemeden dene rahatlıkla elde edersin:)

hmm anladığım kadarıyla ben küllü bi ton istemiyorum azcık ama çok azcık turuncumsu bi kızıllık olsun istiyorum o yüzden sadece fildişi ve küllü sarı mı diyosun sen canım? küllü bi ton olmazmı o zamanda? seninki çok hoş olmuş ama dediğim gibi az turuncumsu bi hafif kızıllık istiyorum ben bu dediğinle o ton tutarmı ki? bi de garnier nasıl akma yapmıyo demi ışıltısını seviyorum garnierin ama hiç açık ton denemediğim için kalıcılığını bilemiyorum

rengi kolay akmadı bende, küllü boya kullanma nedeni saç zaten açılırken bakıra, turuncuya giderek açılır küllü boya bunu dengeliyor
benim ekstradan mavi ve gümüş koyma nedenim de küllü bir renk elde etmek içindi, mavi ve gümüş koymassan istediğin gibi bi ton elde edersin.
daha kalıcı renkler için loreal majiblond serisi ya da igora royal 12.1 tavsiye ederim ama onları bulmak garnier kadar kolay olmuyor
ama o denememde çıkan renk ve parlaklığından çok memnun kalmıştım, herkes de beğenmişti:)

çok sağol canım şimdi bu şimdi diyelim garnier aldım fildişi ve küllü sarı alıcam bunları tam paketmi koyucam yani boyanın hepsinimi koyucam?

aslında bunun üst kısımlarına benzer bi ton istiyorum sanırım

Eki Görüntüle 600012

hmm anladım sen dore istiyosun o zaman:)
tavsiyem palette açık papatya yalnız rengi çabuk akabiliyor bulabilirsen yerine igora royal 10.4 kullan (tahminimce bu istediğin açıklıkta bi ton verecektir)
ya da daha açık diyorsan 2 ölçü igora royal 12.4le 1 ölçü igora 9.2 yi karıştır açık hafif altın yansımalı kumral olur böyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…