Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kızlar sizce bu model nasıl ?? Bakmadan gecmyin lütfen

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
arkadaslar bi kac sonra düğünüm olacak ben smdiden telasa basladm acaba sacımı nasıl yaptrsam die bilmiyorumkismile gönül tunçun bi saç modelini görmüstm bir yıl önce. hala da aklımdaydı o kadr begenmstm ki. Nisanımda saclarım acık oldu. Kınada da cok oynarm die yine saclarımı yine acık bıraktırcam masa yaptırıp yan tarafından cicek taktırıcam saclarım upuzun ztn tek tarafta toplancak opuyorumnanaktan cok güzel olacagını umuyuorum düğündede saclarımı topuz yaptrmak istiyorum ama klasik topuzları sevmiyorm böyle hem zarif hem havalı hemde asil durmalı die düsünüyorum :) sizce bu model nasıl ya ben bittm kaydirigubbakcemile2

yavrum bence harika bi model ama yakınında bunu yapabilecek bi kuaför varmı.. ama gerçekten çok güzel bence bu model..

model güzel bence ama biraz değiştirebilirsin toplanıp salınan yerler kuyruk kısmı biraz az duruyo baş tarafı çok kabarık bunu orantılı yaptırabilirsen süper olur..

begenmenize cok sevindim ya. bu modeli tam bir yıldır düsünüyorum hangi modelini görürsem göreym fikrimi bitürlü degistiremiyorum cok hacimli ve hos duruo alkisalkisalkis

tatlım aslında ben hep derli toplu topuzdan yanayımdır ama bu modele bayıldım...
çok harika tatlım umarım kuaförün bu şekilde yapabilir canım
mutluluklar... opuyorumnanaktan

model güzelde bunu yapcack kuaför gerek
herkez yapamaz gibi
bide saçın musaitmi
baya havalı durması gerekiyor saçın

canım yeğenimin sünnetinde yaptırdım bu modeli süper oldu bozulmadı süperdi yaa gelin saçı olarak biraz karışık gibi gelin başı olarak biraz modeli belli olsun bu duvakla çok karışık durur ama kınanda falan yaptırabilirsin süperdi ya herkes çok beğenmişti sende yaptır eminim herkes bayılacak

yapamazlarsa rezil olmasın ama önce herhangi bir yere yaptır denemek amaclı . yapabılıyorlarsa dugune de kullanabilirsin bence de cok guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…