Kızlar sizce bu çocuğun niyeti ne olablr?? Böyle bişey mantklı mı sizce??

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
Kızlar beni biliyorsunz:KK31: olaylarımı yaşadıklarımı...

Ben internette biryle tanştım ama öyle arkadaşlk sitesinde değil.. Bi forum sitesnde ders konusuydu.. bana matemtkte takldğm konularda internet üzernden yardmcı oluyordu... öyle öyle arkadaş olduk önce herşey çok resmydi sonradan bişeyler oldu çok msjlaşmaya başladık.. Bu dedğim kişi atanammş öğretmen bana gönüllü olarak internet üzernden yardımcı oluyor hala... aynı zamanda bizim sohbet koyulaştı kızlar :44: her dakika birbrmzin ne yaptğını biliyoruz... O kadar ince biri ki tam hayallermdeki erkk tabi internetten tanştğm için güvenlrlk derecesni bilemm ama tek bldğm şey aklımdan hiç çıkmyor... Dürüst birine benzio artık az çok insanları tanıdım... Kızlar sizce mantklı mı....?? facebook da ekli... 2008 den beri yaptığı şeyler çıkıyor.. mesela dikkatimi çekti paylaştığı herşeyn altı en az 10-15 yorum var hani o yorumlardan onun arkadaş çevresini,kişisel olarak nasl biri olduğunu az çok anlayablyorsun... Ve çok akıllı,zeki,çok iyi birisi.. yani bana davranşlarından ziyade o facebookda ki bütün paylaşmlarında ki onlarca yorumları okurken arkadaşlarıyla diyaloglarından anlıyorsun kişisel olarak az çok yapısını anlayablyorsun... Yani güçlü,düzgün bi yapısı var ve bu erkk beni hiç görmedi henüz yani fotolarımı gördü facebook da ve önceden arkadaşça sohbetlermz vardı sadece... neden bana bu kadar ilgili davranıyor olablr kızlar sizce??? Eğlence arayacak birine hiç benzemio.. evlilikten çok bahsedio .. bana hep mesela "evlennce eşine şöyle durumda naparsın" vs. gibi sorular soruyor.. hani ileriye yönelk sorular sorup beni tanımaya çalştğnı hissedyorum. ama bu insan ne diye o kadar uzak memleketten tanımadğı bi kıza bu kadar yakınlık gösterio olablr sizce??? Ama bi kızla gönül eğlendrcek birine benzemio,, bi kız bulamadı desek ne bileym ki insan isteynce bulur... öyle tipsz birine benzemio... mesleğide var ama gerçi atanamamş .. sizce bu çocuk bana neden bu kadar ilgili??? İlerleyen günlerde uygun zamannnda yanıma geleceğini söylüyor.... Bi de balık burcu:26: balık burçları biraz çılgın olurya pek mantklı düşünmezler.... bi kişiden hoşlandklarında kafalarına koyduklarını yaparlar.. bana dio nerde olduğun önemli değil nerde olursan ol gelirim senn için dio.. Diyorum acaba eski ki ayrıldığım nişanlmdan yüzüm gülmedi ya acaba Allahın bana bi mükafatımı bu insan diyorum??? Sizce hiç görmedği biriyle bu kadar samimi olan bi erkek ne yapmaya çalışıyrdur ??

Konunu hatırladım canım. :)

Adam birçok şey yapmaya çalışıyor olabilir bilemeyiz ancak facebooktan, ordan, burdan insanların karakterini çıkartamazsın bunu bilirim. :)

madem gelmek istiyo, gelsin tanış bence. güvenmezsin tabi ilk zamanlar, sonra gidişata bakarsın :KK34:

Şimdi doğu akdenzde bi il de özel okulda öğretmenlk teklifi aldı oraya gitti şu an oraya bi düzen oluşturma içersnde.. ders planı okula alşma vs. ve anladğm kadaryla daha yeni mezun olduğu için birikmş çok fazla parası yok sanırım biraz okula alışıp biraz para brktrp 2-3 aya gelecek. hemen gelmek için şartları uygun deil ama bu süreçtede bizim sohbet koyulaşıyor ve bende böyle canlı kanlı görmedğm birinden hoşlansam bile görmeden sevgili olmak itici gelio kafam karışık ama bizim sohbetler ilerlio kızlar:44:

bence de görmeden sevgili olmayın.
sonuçta bu insanı tanımıyorsunuz.
ne yalan dolan dönüyor, insanlar neler yaşıyor duymuşsunuzdur.
siz tedbirli ilerleyin ayrıca görene kadar.

Senin bile tam olarak tanımadığın birisinin niyetini biz nasıl kestirelim canım?
Eğer cesaret ediyorsan ve istiyorsan yüzyüze konuş ondan sonra kendin ver kararını biz ne desek boş..

tanı bence ben de netten çok iyi insanlarla tanıştım vaktinde sadece arkadaş kaldık ama olsun içine sinerse yüz yüze tanıştıktan sonra ilerisi de olur ben netten tanışma konusunda tanışma şekline bakarım sizinki de normal gayet

Kızlar beni biliyorsunz:KK31: olaylarımı yaşadıklarımı...

Ben internette biryle tanştım ama öyle arkadaşlk sitesinde değil.. Bi forum sitesnde ders konusuydu.. bana matemtkte takldğm konularda internet üzernden yardmcı oluyordu... öyle öyle arkadaş olduk önce herşey çok resmydi sonradan bişeyler oldu çok msjlaşmaya başladık.. Bu dedğim kişi atanammş öğretmen bana gönüllü olarak internet üzernden yardımcı oluyor hala... aynı zamanda bizim sohbet koyulaştı kızlar :44: her dakika birbrmzin ne yaptğını biliyoruz... O kadar ince biri ki tam hayallermdeki erkk tabi internetten tanştğm için güvenlrlk derecesni bilemm ama tek bldğm şey aklımdan hiç çıkmyor... Dürüst birine benzio artık az çok insanları tanıdım... Kızlar sizce mantklı mı....?? facebook da ekli... 2008 den beri yaptığı şeyler çıkıyor.. mesela dikkatimi çekti paylaştığı herşeyn altı en az 10-15 yorum var hani o yorumlardan onun arkadaş çevresini,kişisel olarak nasl biri olduğunu az çok anlayablyorsun... Ve çok akıllı,zeki,çok iyi birisi.. yani bana davranşlarından ziyade o facebookda ki bütün paylaşmlarında ki onlarca yorumları okurken arkadaşlarıyla diyaloglarından anlıyorsun kişisel olarak az çok yapısını anlayablyorsun... Yani güçlü,düzgün bi yapısı var ve bu erkk beni hiç görmedi henüz yani fotolarımı gördü facebook da ve önceden arkadaşça sohbetlermz vardı sadece... neden bana bu kadar ilgili davranıyor olablr kızlar sizce??? Eğlence arayacak birine hiç benzemio.. evlilikten çok bahsedio .. bana hep mesela "evlennce eşine şöyle durumda naparsın" vs. gibi sorular soruyor.. hani ileriye yönelk sorular sorup beni tanımaya çalştğnı hissedyorum. ama bu insan ne diye o kadar uzak memleketten tanımadğı bi kıza bu kadar yakınlık gösterio olablr sizce??? Ama bi kızla gönül eğlendrcek birine benzemio,, bi kız bulamadı desek ne bileym ki insan isteynce bulur... öyle tipsz birine benzemio... mesleğide var ama gerçi atanamamş .. sizce bu çocuk bana neden bu kadar ilgili??? İlerleyen günlerde uygun zamannnda yanıma geleceğini söylüyor.... Bi de balık burcu:26: balık burçları biraz çılgın olurya pek mantklı düşünmezler.... bi kişiden hoşlandklarında kafalarına koyduklarını yaparlar.. bana dio nerde olduğun önemli değil nerde olursan ol gelirim senn için dio.. Diyorum acaba eski ki ayrıldığım nişanlmdan yüzüm gülmedi ya acaba Allahın bana bi mükafatımı bu insan diyorum??? Sizce hiç görmedği biriyle bu kadar samimi olan bi erkek ne yapmaya çalışıyrdur ??

Mesafeyi koru.:KK6:Görüşmeden de sevgili olayım deme.:KK6:

çok güvenme bence ama gelirse tanış hayatın nerden , ne zaman ne süpriz yapacağı belli olmaz.ve mümkünse tanışmaya bir arkadaşınla git ve senin belirlediğin , her zaman gittiğin bir mekan olsun

henüz hiç yüzyüze gelmediğin,huyunu suyunu bilmediğin birine sakın kapılıp gitme. mantığını elden bırakma. tamam facebooktan genel de olsa arkadaş çevresi hakkında bir fikrin oluşmuş olabilir, bu iyi,ama şu var ki sen bu insanı henüz hiç tanımıyorsun. istediğiniz kadar güzel konuşun, istediği kadar sana olgun davransın vs, belki yüzyüze geldiğinde ufacık bir hareketi seni ondan soğutacak? görmeden bilmeden duygularını hemen coşkulu yaşama. sonra hayal kırıklığın çok büyük olabilir. bir de parası yokmuş para biriktircekmiş de 2 ,3 aya gelcekmiş yanına. nerden geliyor bu insan yurtdışından mı??? 3 ay çok uzun bir zaman.bilemiyorum. çok güven telkin etmedi bana. sen de bence her dediğine itibar etme onun. akıllı davran.

bence tanı canım. internetten niyetini anlayamazsın tabi ki. görüşmekte fayda var. sana meyletmiş zannımca:) internetten de illa kötü insanlar çıkcak die bişe yok sonuçta. biz kötü müyüz ki?:))

Ben facebooktan kendini çok farklı yansıtan insanlar gördüm.

Bizzat kendi çevremden kişiler bunlar hatta....

Gerçek hayatta nasıl olduklarını, sanalda nasıl olduklarını bildiğim için aradaki farkı görüyorum.

Yüzyüze görüşmeden, hayatının içine girmeden kendinizi kaptırmamanız en doğrusu olur.

uzunca bır zamndır tanıyorum dıyorsun nette . güvenmemenı önerırım. ha belli sınırlar ııcnde görüş tanış belkı gercekten ıyıdır bılemeyız oda samımıdır .

ama sevıyelı ol asla utancagın seyler yasama.

2-3 aya gelecek olayınıda bosver eger senı gercekten samımı dusunseydı hemen atlar gelır tanısır en azından . sırf u nedenle bana pak ınandırıcı gelmedı

Ben facebooktan kendini çok farklı yansıtan insanlar gördüm.

Bizzat kendi çevremden kişiler bunlar hatta....

Gerçek hayatta nasıl olduklarını, sanalda nasıl olduklarını bildiğim için aradaki farkı görüyorum.

Yüzyüze görüşmeden, hayatının içine girmeden kendinizi kaptırmamanız en doğrusu olur.

buna benzer bişey söyleyecektim ben de ... "sanal" bir ortamda kimseyi tanıyamazsınız, sahtedir..orda gördükleriniz bir insanın hayatının sadece bir bölümüdür...ve söylediğim gibi gerçekçiliği tartışılır...önce yüzyüze tanışıp tanı...

önceki konunuzu okudum ve başınıza gelenlere çok üzüldüm....

daha önce kanlı canlı karşınızda olan,gördüğünüz tanıdığınız ve hatta evleneceğiniz adamın size yaptıkları ortada...kaldı ki sanal alemde samimiyet sahicilik falan hak getire....

kadınların kilit noktaları vardır,evlilik çocuk .... gibi ve erkekler bunları çok iyi bilirler,bunun üstünden giderler...hele ki sen çokca kırılmışsın ve belki de bir arayış içindesin.o duygusal çöküntünün içinde birilerine inanmak istiyorsun....

ve dostça bir tavsiye yanlış anlamayın. anlattınız mı bilmiyorum ama daha önceki nişanlınızı ve yaşanan olayları anlatmayın bence. dahasını görünceye kadar insanların ne kadar kötü olabilceğini bilemiyoruz çünkü.

ben uzak durman taraftarıyım kısacası...hatta uzun bir süre erkeklerden uzak durun ki daha sağlıklı değerlendirebilin durumu...

hakkında hayırlısı olsun....

Son düzenleme:
Kızlar bu dediğim kişi daha yeni mezun olmuş biri kpss kazanamadığı için özel bi kolejde çalşmak için başka şehre gitti... Biz ilk başta birbrmze hiç o maksatla yaklaşmyorduk... Tamamen farklı bi şeklde tanştık.. sohbetmz çok farklı konudaydı ama zamanla samimi olduk ve birmzin bi çok şeyde kafa yapısı uyuyor o yüzden birbrmzle ilglenmeye başladık.. O bana 2-3 ay demedi ben kendim öyle tahmn edyorum.. şu an okulda ders planı falan çıkarıo yoğun.. bi de çalştığı kolej hem okul hem dersane gibymş oraya giden öğr. dersaneye gitmesi yasakmş. akşamları 6 dan önce çıkamycak hatta cezaya kalan öğrenci olursa 9 u bile bazen bulablrm. hafta sonuda cumartesi öğleye kadar çalşıcak. öğle sonu tatil bi de pazar... Okulu daha bilmiyo bi düzen oturtup gelcem dedi ama ne kadar sürer bilmyorum... ama nedense ben onun samimiyetine inanıyorum kızlar... İnşallah kandrlmyorumdur ama içime doğuyor.....

Tanı bence ama fazla da kapılma. Ben bu facebook olayında çok önyargılıyım çevremde gördüklerimden dolayı en ufak bir güven duymuyorum ekleyen yabancılara ne yalan söyleyeyim.. :26: Evli olup sevgilim yok diyen mi ararsın, öğrenciyken holdingim var diyen mi ararsın, oo her gece bardayız diye kendini barda etiketleyip aslında evde pinekleyeni mi ararsın :KK53:

Son düzenleme:
Konunun başında "Böyle davranmasının amacı ne olabilir ki ?"
diye sürekli , iki ,üç cümlede bir sorulmuş
Sizce amacı ne olabilir ki?

Ayrıca internetten kimseye güvenmeyin.
Facebookta yazılan yorumlardan kişilik tahlili ortaya çıkmaz.

Önce bir görüşün konuşun,tanıyın öyle sanaldan hemen sevgili olmayın.
Şu an boşlukta olabilirsiniz ve bir başka erkeğin ilgisi hoşunuza gidiyor olabilir.
Ama bu boşlukta hata yapacak şeyler içine girmeyin derim ben.

Son düzenleme:
X