Gelinlik Ayakkabısı Kızlar sizce bu ayakkabı nasıl :):):)

Çok değişik ve güzel fiyatı ne kadar tuzlu acaba..?

cok farklı cok guzel eger dugunden sonra giymeyi dusunmuyorsan tercih edebilirsin bence cok hos

Evet canım çok güzel
fiyatı 159 tl ama sonradan giyebileceğim bişey alıp giymek istiyorum gelinliğimin altına o yüzden bunları düşünmüyorum
böyle bişey olabilir mesela veya

aaaaaaaaaaaa ne guzel ne degısık bır ayakkabı tam dugun ıcınnn superrmısss amaaaa sonradan kullanılabılıcek bı modelde değıl acıkcası alırmıydım bılmıyorum ama cokta guzelll yaaa:44:ben daha az topuklu ve rahat bı ayakkabı dusunuyorum en azından platform olmasını ıstemıyorum

çok güzel aslında canım ama sonradan giyilmicek yazık olcak parana gelinlikde görülmücek bile altta ben bu kırmızıyı çok beğendim renkli düşünenlere kırmızı diyorum gene tmm pembe fuşyada güzel aslında ama zevk işde kırmızı kırımızı kırmızı üstelik bu modelde çok güzelmiş aynısını bulsam direk alırım abiyelerim için kremide aynı şekilde

1 kere için giyeceğin bir ayakkabıya o kadar para vermek biraz abartı kaçabilir tabi bütçe meselesi. Yani düğün fotoğraflarımda espirili bir anım olsun istersen alınabilir :)

ben de sanemiko ismiyle facebook'ta ve blogger'da görmüştüm. Çok hoşuma gittiği halde fiyatı nişanlımla aramızda fiyat-performans tartışması yaşamamıza sebep oldu :) erkekler böyle şeylerden pek anlamıyorlar ya da umursamıyorlar ama bütçen uygunsa güzel bir anı olur bence :) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…