• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Kızlar sizce bu ayakkabı nasıl :):):)

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
bi internet sitesinde gördüm bu ayakkabıyı çok hoş değişikk ama fiyatı bana göre biraz tuzlu:20::9: $ozel-tasarim-ayakkabi-married-sonn-cift__50393173_2.jpg !!!

Çok değişik ve güzel fiyatı ne kadar tuzlu acaba..?

cok farklı cok guzel eger dugunden sonra giymeyi dusunmuyorsan tercih edebilirsin bence cok hos

Evet canım çok güzel :16:
fiyatı 159 tl ama sonradan giyebileceğim bişey alıp giymek istiyorum gelinliğimin altına o yüzden bunları düşünmüyorum:40:
böyle bişey olabilir mesela $Kirmizi-Saten-Sexi-Gizli-Platform-Ayakkabi-35-41__42965618_0.jpg veya $Sampanya-Saten-Gizli-Platform-Ayakkabi-35-41__43646845_0.jpg

aaaaaaaaaaaa ne guzel ne degısık bır ayakkabı tam dugun ıcınnn superrmısss amaaaa sonradan kullanılabılıcek bı modelde değıl acıkcası alırmıydım bılmıyorum ama cokta guzelll yaaa:44:ben daha az topuklu ve rahat bı ayakkabı dusunuyorum en azından platform olmasını ıstemıyorum

Evet canım çok güzel :16:
fiyatı 159 tl ama sonradan giyebileceğim bişey alıp giymek istiyorum gelinliğimin altına o yüzden bunları düşünmüyorum:40:
böyle bişey olabilir mesela Eki Görüntüle 321068 veyaEki Görüntüle 321069

çok güzel aslında canım ama sonradan giyilmicek yazık olcak parana gelinlikde görülmücek bile altta ben bu kırmızıyı çok beğendim renkli düşünenlere kırmızı diyorum gene tmm pembe fuşyada güzel aslında ama zevk işde kırmızı:52: kırımızı:52: kırmızı:52: üstelik bu modelde çok güzelmiş aynısını bulsam direk alırım abiyelerim için kremide aynı şekilde:16:

1 kere için giyeceğin bir ayakkabıya o kadar para vermek biraz abartı kaçabilir tabi bütçe meselesi. Yani düğün fotoğraflarımda espirili bir anım olsun istersen alınabilir :)

ben de sanemiko ismiyle facebook'ta ve blogger'da görmüştüm. Çok hoşuma gittiği halde fiyatı nişanlımla aramızda fiyat-performans tartışması yaşamamıza sebep oldu :) erkekler böyle şeylerden pek anlamıyorlar ya da umursamıyorlar ama bütçen uygunsa güzel bir anı olur bence :) hayırlı olsun

Back