Kızlar sizce ben haksız mıyım

idillidi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
9
-1
27
Erkek arkadaşım bugün izne ayrıldı. Ailesinin yaşadığı şehre gitti haftaya da benim yanıma gelecek. Bir arkadaşı gelmiş ailesiyle beraber oturuyorlarmış. Sabahtan beri 3 kere 1’er dk da olsa aradı ne yaptığını ne ettiğini söyledi. Neyse ben erken yatıcaktım. Yatmadan seni bi göreyim mi dedi. Ben de görüntülü arıcak sandım. O da şu an öyle bir müsaitliğim yok aylar sonra bir aradayız falan dedi. Ben de şöyle düşünüyorum yani kalkıp 1 dk müsade isteyip beni arayamaz mıydı biraz da olsa gönlümü hoş tutmak için. Yoksa abartıyor muyum

Buda dert mi diyeceğim taşlanacağım ya. Birkere öncelik olmayıver yani ne olacak yeni gitmiş daha bir nefes alsın adam arkadaşları ile ailesi ile vakit geçirsin ne var yani.
Tamamen haksızsın.

Ya adam gitmiş ailesinin yanına şurda 1 hafta kalıp yanına gelecek biraz salsan mı? Ben senin yerinde olsam o aramadan aramam yazmam bile rahat takılıyor moduna girerim.

Uzun süre ailesinin yanında kalacak olsa neyse ama haftaya dönecekmiş zaten. Şahsen ben uzun süre görüşmediğim bi arkadaşımla konuşurken telefona bile bakmazdım herhalde. Bu tarz ilişkiler beni yorardı ya bi günde 3 kez araması çok fazla bence.

Kesinlikle abartıyosun.
Ayrıca sabahtan beri 3 sefer aradı vs nedir ergenmisiniz
Adam ailesini arkadaşlarını görmeye gitmil vakit geçiriyor. Salın insanları biraz.

Seni göreyim deyince ben de görüntülü arayacak diye düşünürdüm, ama bence bunu hiç dert etmeyin zaten gün içinde 3 kere aramış sizi.

Ne gerek var insanları bu kadar daraltmaya..birakin adam bir hafta vakit geçirsin ailesiyle

özlet kendini kız biraz haksızsın ben olsam biri beni sıksa hemen yol veririm sabırlı erkek arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…