Tamam canım çok teşekkür ederim,sen hamile misinMerhaba canım, benim de reglden çok evvel bu tarz belirtilerim oldu. Tek sende olup bende olmayan baş ağrısı. Üzerine göğüslerimde şişlik ve damarlanma var hayatımda ilk defa yaşıyorum. Bence 6 ekim uzak bir tarih, adetine 3-4 gün kala yapsan daha iyi olur.
Beklicez artık teşekkür ederimhenüz erken. ben reglden 4 gün önce öğrenmistim hamile olduğumu.
bende reglden 7 gün önce başlayan kasık ağrısı, kasıkta batma ve göğüs ağrısı vardı belirti olarak. ama belirtiler herkese göre değişiyor. bence 4-5 gün daha beklen en azından. su an çok erken
henüz erken. ben reglden 4 gün önce öğrenmistim hamile olduğumu.
bende reglden 7 gün önce başlayan kasık ağrısı, kasıkta batma ve göğüs ağrısı vardı belirti olarak. ama belirtiler herkese göre değişiyor. bence 4-5 gün daha beklen en azından. su an çok erken
Hayor değilim, şüphelerim var ama test almaya korkuyorumTamam canım çok teşekkür ederim,sen hamile misin
Bat ne zaman canım,umarım gönlümüzce olurHayor değilim, şüphelerim var ama test almaya korkuyorum
6 gün canım, umarım hepimiz gönlümüzdeki gibi olurBat ne zaman canım,umarım gönlümüzce olur
Çıkabilir canım ,okuduğum kadarıyla çıkanlar var ama en güzeli 1 2 gün kala yapmak ,belki çıkmıcak olsa bile ,sonra boşuna üzülüyoruz bana kalsa her gün yapıcam valla kendimi zor tutuyorum6 gün canım, umarım hepimiz gönlümüzdeki gibi olur6 günde erken gebelik testinde çıkar mı ki?
Aldım, yarın sabah yapacağımmmmÇıkabilir canım ,okuduğum kadarıyla çıkanlar var ama en güzeli 1 2 gün kala yapmak ,belki çıkmıcak olsa bile ,sonra boşuna üzülüyoruz bana kalsa her gün yapıcam valla kendimi zor tutuyorum
Valla bende şimdi alacağım 7 gün kaldı 2 tane alayım birini yarın birinide 2 gün kala yapayım diyorumYa sorma bende zor tutuyorumSanırım alacağım ama ya yarın ya da pazartesi yapacağım.
Valla bende şimdi alacağım 7 gün kaldı 2 tane alayım birini yarın birinide 2 gün kala yapayım diyorum
Biraz daha bekle canım belki adet günü çıkar olmazsan eğerBen yaptım maalesef negatif çıktı
Ay en azından senin güzel haberler alırımBiraz daha bekle canım belki adet günü çıkar olmazsan eğerben dün alamadım nöbetçi eczaneye gidecektim gidemedim yarın almayı düşünüyorum
İnşallah canım dua edelim birbirimizeAy en azından senin güzel haberler alırımKendimden pek ümidim yok
Ben ikinci çizgiyi görüyorummm. Çok yansıma var fotoğrafta ama görünüyor
Ya inan fotoğrafta öyle çıkmış gözümle asla görülmüyor ne yazikkiBen ikinci çizgiyi görüyorummm. Çok yansıma var fotoğrafta ama görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?