bir gün kına, bi gün düğün bi gün balayı görüyorum ve hap aynı rüya.
kabus gibi düğüne yetişemiyorum, balayına nişanlımın yiğenleriyle gidiyorum...
kınaya kimse gelmiyor.....
bu ne ya her sabah kalbim çarparak uyanıyorum... üstelik bu rüyalar günlük yaşantımı da etkiliyo....
gülüyüm mü ağlayım mı bilmiyorum....sempatiksalakcinni
çıldıracam artık ya.....
laelaelaelaelae.kızlar yardım edin nooolur
bir gün kına, bi gün düğün bi gün balayı görüyorum ve hap aynı rüya.
kabus gibi düğüne yetişemiyorum, balayına nişanlımın yiğenleriyle gidiyorum...
kınaya kimse gelmiyor.....
bu ne ya her sabah kalbim çarparak uyanıyorum... üstelik bu rüyalar günlük yaşantımı da etkiliyo....
gülüyüm mü ağlayım mı bilmiyorum....sempatiksalakcinni
çıldıracam artık ya.....
laelaelaelaelae.kızlar yardım edin nooolur
Canım benim ya çok etkisinde kalıyorsun deemekki başka yorumu ne olabilirki ayybende hiç rüya görmüyorum nişanlım iki günde bir arıyo rüyamda düğünümüzü gördüm, balayımızı gördüm diye ama bende tık yok ne rüya ne kabus rahat mıyım neyim
Geç kalma rüyaları genelde stresten oluyo,çok düşünüyoruz kızlar ondan...Hayra yoralım Allah'ın izniyle kötü bişey olmaz...Ama yalnız dağilsiniz ben sanki uyanıkken bile kabus görüyorum bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyoeyvahedigeldismile Hayırlısıyla bi evlenseydik şu günler bi geçseydi.....
bencede bilinçaltı hep, ben de nişanımdan önce saçımı çok takıyodum kafama, nolcak filan diye, her gece rüyamda saçımın olmadığını elbisemi giyemediğimi, düğünüme geç kaldığımı, hep bu tarz şeyler görüyodum, ama çok şükür bütün rüyalarım tersine çıktı:)) saçım oldu, allaha çok şükür her şey yolundaydı :)) hepsi çok kafayı takmaktan oluyo a.s.