- Konu Sahibi ecemnazsubas
Kızlar ilk kez konu açıyorum ve kadınlar kulübüne üye oluşumun nedeni bunu sizlerle paylaşmaktı.Öncelikle cildim karma(cilt rengim de çok açık) alnımda sivilceler var burun kenarlarımda gözenekler var ayrıca burnumda da onlarca siyah nokta var ama karma dedim ya yanaklarım ve çenem kuru hem de çok kuru
amaaaaa maya maskesinden sonra(birazdan tarifini vericem) gözenekler nerdeyse hiiiiiiiiiiiç kalmadı sivilceler yerine bembeyaz akça pakça bir alın kaldı
Yanaklarımda yumuşacık oldu.Siyah noktalarım küçüldü.Tarife geçelim:
önce siyah noktalarıma ne yaptığımı söyleyeyim
buhar banyosunun ardından siyah noktaları şırıngayla çıkarttım sonra şu maskeyi uyguladım
kuru maya + madensuyu karıştırın yüzünüze (maya kabarıkken uygulayacaksınız ) uygulayın biraz koyu olsun yapış yapış gibi
tamamen kuruyunca suyla ıslatın acıtmadan çıkartın.önce ılık suyla durulayın sonra soğuk su çarpın. Yüzünüzde hiç kuruluk olmuyor ama üst dudak bölümü hafif kuruyabiliyor.Gerçekten müthiş bir değişme oldu siyah noktaları çıkarttığınız gözenekler çoook çook küçülüyor.Kokusundan rahatsız oluyorsanız ki ben öyleydim sanki bitkisel bir maskeymiş gibi hayal edin
Bunu bilenler vardır ama bende çok işe yaradığını yazmak istedim sadece sorularınız varsa cevap yazabilirim.Ha bu arada ben lavanta kürü de uyguluyorum 2 aydır
onun da çok faydası oldu ..

önce siyah noktalarıma ne yaptığımı söyleyeyim
buhar banyosunun ardından siyah noktaları şırıngayla çıkarttım sonra şu maskeyi uyguladım
kuru maya + madensuyu karıştırın yüzünüze (maya kabarıkken uygulayacaksınız ) uygulayın biraz koyu olsun yapış yapış gibi

tamamen kuruyunca suyla ıslatın acıtmadan çıkartın.önce ılık suyla durulayın sonra soğuk su çarpın. Yüzünüzde hiç kuruluk olmuyor ama üst dudak bölümü hafif kuruyabiliyor.Gerçekten müthiş bir değişme oldu siyah noktaları çıkarttığınız gözenekler çoook çook küçülüyor.Kokusundan rahatsız oluyorsanız ki ben öyleydim sanki bitkisel bir maskeymiş gibi hayal edin