Sivilceli Ciltler kızlar sivilce ve aknelere ayrıca ciltteki lekelere bire bir arabkızı kremi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

alaran5

gül
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
2
0
43
kızlar bende sizin gibi cilt sorunu yaşıyordum bi arkadaşımın tavsiyesiyle hiçbir yanetkisi olmayan arabkızı kremini kullanmaya başladım ve 1 hafta gibi kısa bi sürede cildimin çok değiştiğini gördüm.gerçekten çok güzeldi. sivilcelerim gittiği gibi yüzüme bir parlaklık ve bi duruluk gelmişti .ben çok memnun kaldım denemenizi öneririm .internette 20 milyona satıyorlar. ama ben sizin için arkadaştan 15 şe temin edebilirim. işallah sizde memnun kalırsınız.

hiç bi etksisi yok ben kullanmıştım aktardan almıştım hatta..hiç bi işe yaramıyo kızlar benden söylemesi

Ben de kullandim, faydasini goremedim.
Ayrica 15-20 milyon ne demek ya? Bilmesem inanacam. Aktarda en fazla 3 liraya temin edilen seye 15 lira niye verilsin?
Kremi tavsiye etmiyorum.

krem berbat bişey ya hiçbi işede yaramıo bende 3liraya almıştım ve yağlıda elimden çıkaramamıştım

ben kutusunu kullanmak için lavaboda yıkayayım demiştim. içindeki kremide lavobaya atmıştım. nerden bileyim erimeyeceğini:)
çok yağlı bişe. elimdende çıkarmak için elli kere yıkadım. ayrıca içinde ne olduğu belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…