- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.303
- 133
- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
-
Benim bildiğim ki biz klinikte çene cerrahımız yapıyor bu işiKızlar, sinüs lifting (sinüs kaldırma) ameliyatı olan var mı? Bu ameliyatı ağış diş çene cerrahına mı yoksa periodontolojide mi yaptırmam gerekiyor. Bilgisi olanlar, daha önce yaptırmış olanlar yorumlarını esirgemezse çok sevinirim. Bilgisi olanlar yazın lütfen
Teşekkürler. İnternette çene cerrahı yapar yazıyor ama beni üniversite hastanesinde periodontolojiye yönlendirdiler. Periodontolojiye önümüzdeki haftaya ameliyat günü aldım bile ama şimdi korku bastırdı bir de çene cerrahıyla görüşeyim o zamanBenim bildiğim ki biz klinikte çene cerrahımız yapıyor bu işi
Yönlendirdilerse bilemem ama bizde öyleydi. Aklınızda soru kalmasın en azından bi görüşünTeşekkürler. İnternette çene cerrahı yapar yazıyor ama beni üniversite hastanesinde periodontolojiye yönlendirdiler. Periodontolojiye önümüzdeki haftaya ameliyat günü aldım bile ama şimdi korku bastırdı bir de çene cerrahıyla görüşeyim o zaman
O kadar bilmiyorum ki bu konuları. bir de ileri derecede sinüs sarkması çene kemiği erimesi varmış bir anda öğrenince apar topar ameliyat günü almıştım çok acele etmişim. Yorumunuz için teşekkürlerYönlendirdilerse bilemem ama bizde öyleydi. Aklınızda soru kalmasın en azından bi görüşün
BDV bölümüne uygun olmayan konular o bölüme taşınmaz, uygun bölümlere konu açtığınızda dikkat çekmesini istiyorsanız konu linkini profilinize yapıştırmalısınızMune konumu bir derdim var a taşıyabilir misin. Sanırım burda kimse görmeyecek.
Konu dışı sayılmaz ki mune. Gerçekten bir derdim var. Acilen olmam gereken bir operasyon varmış ve hiçbir bilgim yok. burdakilerden fikir almamın nesi konu dışı. Başlığın adı bir derdim var değil mi? Benim de bir derdim var işte. Derdim illa kv,kp,elti,görümce mi olmak zorundaBDV bölümüne uygun olmayan konular o bölüme taşınmaz, uygun bölümlere konu açtığınızda dikkat çekmesini istiyorsanız konu linkini profilinize yapıştırmalısınız
Bdv de ne tuhaf konular görüyoruz. Benimkinin konu dışı denilebilecek bir absürtlüğü yok bence. Ama senin bana karşı her zaman ayrı bir tutumun oldu sevgili muneBDV bölümüne uygun olmayan konular o bölüme taşınmaz, uygun bölümlere konu açtığınızda dikkat çekmesini istiyorsanız konu linkini profilinize yapıştırmalısınız
Bence ihmale gelmez bu konu ameliyatı çok fazla ertelemeyin. Allah şifa versin inşallahO kadar bilmiyorum ki bu konuları. bir de ileri derecede sinüs sarkması çene kemiği erimesi varmış bir anda öğrenince apar topar ameliyat günü almıştım çok acele etmişim. Yorumunuz için teşekkürler
Çok teşekkür ederim. Çok ertelemeyi düşünmüyorum zaten inşallah yarın bir başka doktorla daha görüşüp kesin karar vereceğim.Bence ihmale gelmez bu konu ameliyatı çok fazla ertelemeyin. Allah şifa versin inşallah
Olmadım. Siz de mi olucaksınız.Mrb aceba sinüs lifting oldunuzmu nasıl gecti anlatirsaniz srvinirim
Ben de aynı durumdayım. Bu süreçte birbirimize fikir verirsek çok iyi olurEvet benimde olmam gerekiyo implant için
olmayı düsünuyormusunuz nasil bir ameliyat kolaymidir hic bir fikrim yok arastiriyorum canim bende
Ben de ertelemek gerektiğini biliyorum. Hayırlısıyla bi an önce olucam inş.Elbette simdi bir doktora yazdım oda sinüs liftten korkma dedi ve olman gerek diye cevap verdi
Canım olursanki bana haber et ben almanyadayım türkiyeye yaza gelecem inshallah haberdar olalımBen de ertelemek gerektiğini biliyorum. Hayırlısıyla bi an önce olucam inş.
Tabiki yazarım sizeCanım olursanki bana haber et ben almanyadayım türkiyeye yaza gelecem inshallah haberdar olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?