- 20 Temmuz 2023
- 43
- 3
- 25
- Konu Sahibi MaviKelebekkk1
Sinelikten hamam böceğinin yavrusu geçebilir mi kızlar. Yavrusu sığar mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrunun büyüklüğüne göre değişir sanırım, ama kendi girdiyse yumurtlayıp çoğalırlar dikkat.Sinelikten hamam böceğinin yavrusu geçebilir mi kızlar. Yavrusu sığar mı ?
Yok normal sineklik varya menteşeli ondan taktırdık o telin o kareleri var ya ordanTül olanlarsa valla ejderha yavrusu bile geçer, hiç güvenmiyorum onlara
Yok normal sineklik varya menteşeli ondan taktırdık o telin o kareleri var ya ordan
Ne kadar küçük oluyorlarsa artık yani o kare boşluklardan geçerler mi ki ya. Evde hamam böceği yavrusu gördük sıvı jel ilaçlama yaptık ama o sineklikten geçip yeniden yavru gelir mi kafamda sorular yaniYavrunun büyüklüğüne göre değişir sanırım, ama kendi girdiyse yumurtlayıp çoğalırlar dikkat.
Yavrusu zaten ordan geldi büyük ihtimaalle evde büyük yok çünkü . Sıvı ilaçlama yaptırdık 8 tane falan ölüsünü gördük. 3 gün sonra da jel yaptırdık. Banyo mutfak lavabosuna da kendinden tıpalı bas kapa giderler var ya onlardan takilcak prizlere kapak falan sinekliğin o kare boşluğun dan girer mi diye düşünüyorum şimdide. Vallahi dert ya.Gecmez bildigim lakin banyo ve lavabolarda cikiyor 1 kat ve alt giris katlarda genelde görülür max 2 kat diyelim yavrusunu gorduyseniz lavabo banyo su giderlerine lavabo acici var.
evde kucuk bebek yoksa bi toz duman edin ortaligi
Banyoda ki giderlere falan da sineklik tülü taktık havalandırmaya falanGenelde banyo tehlikeli orayi kontrol altina alin islak nemi seviyor
Vala video izledim Çinlilerin adamlar strecle sariyor o kare giderleri su gecen banyo yapınca cikariyor geri takıyorlardi sizdeki nasil bilemedimBanyoda ki giderlere falan da sineklik tülü taktık havalandırmaya falan
Normal sineklik telinin kumaş hali diyebilirimVala video izledim Çinlilerin adamlar strecle sariyor o kare giderleri su gecen banyo yapınca cikariyor geri takıyorlardi sizdeki nasil bilemedim
GeçmezSinelikten hamam böceğinin yavrusu geçebilir mi kızlar. Yavrusu sığar mı ?
Teşekkürler vallahi deli oluyorum ya .Geçmez
Girenler girdi vallaa devamı gelmesin diye uğraşıyoruz. Ben obsessif biriyim zaten hiç öyle şeyler olmaz evimde mümkün değil her gün süpürülür silinir. Naletler giderden geldiler.Günlük evi çamaşır suyuyla silin wc banyo çamaşır suyu kirli bulaşıkları kalmasın gelmezler
Balkonun kapısını dahi açmıyorum öyle diyeyim.Balkon giderlerinden de geliyolar, oraları tıkamadıysanız tıkayın.