ama ben bulamadım muratın kitabını netden de çok baktım valla bulsam alıcam geç meç demiycem sizin fikriniz varmı olabilirmi bana yok dediler insan kaynakları yönetimi 2.sınıfım.bu arada elimde soruda yok çözecek geçmiş yılların sorularını aldım netten ama 4 dersin türk dili tarihi onlarda bi değişik geldi sanki kitapla aynı değil dier 4 ders yeni eklenmiş onlara dair elimde hiçbişey yok ufffff
ama ben bulamadım muratın kitabını netden de çok baktım valla bulsam alıcam geç meç demiycem sizin fikriniz varmı olabilirmi bana yok dediler insan kaynakları yönetimi 2.sınıfım.bu arada elimde soruda yok çözecek geçmiş yılların sorularını aldım netten ama 4 dersin türk dili tarihi onlarda bi değişik geldi sanki kitapla aynı değil dier 4 ders yeni eklenmiş onlara dair elimde hiçbişey yok ufffff
ekliyorum canım sen de baya bitirmişsin aslındapiolincim 20 ünite bitirdim geç oldu kusura bakma pc kırılmıştı tamire bi gitti gidiş o gidiş bugün geldi.
maşallah ben yokken sayfaları ilerletmişsiniz şimdi hepsini tek tek okıycam.buarada kafam çok karışık derslerden bakalım az kaldı ne olacak ama ben yetiştiremeyeceğim galibaa
kusura bakma Piolincim yazamadım ama benim de son 1 ünitem kaldı tekrar yaptım onu sona attım...toplam 7 ünitem bitti... hadi ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) dua ediyorum ve dularınız bekliyorum kızlar...
Kızlar ben çok heyecanlanıyorum :18: Yüreğime iğne batıyor, kalbim yernden çıkacak gibi oluyor neden acaba? :44: ALLAH(C.C)'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)...
yalnız değilsin canım bende çok tıırsıyorum :)
inşallah şu sınavı sağ salim bi atlatsak sonuçları da güzel çıksa valla derinden bir ohh çekeceğim...geceleri rüyalarıma giriyor valla :) abartıyormuyum acaba diyorum, bazı aöf lere bakıyorum hiç ders mers çalışan yok hiç kasmıyorlar aman nolcak diyorlar geçeriz falan vs diyenler var...onlara bakınca bende takmıyacam diyorum ama yok olmuyor...bu sene ilk olunca ondan sanırım...birinci sınavlardan sonra şubatta daha sakin oluruz gibi sanki :)
Gazel, ne olacak ne olmayacak bilmiyoruz
O yüzden çözüp girme taraftarayım
İlk defa koyulan derslerde evet çıkmış soru olmaz ama bizim derslerden en azından bikaç soruda olsa gelir bence
Hem çözmenin zararı olmaz yararı olur pekiştirmiş oluruz
Çözelim bence sınavdan sonra göreceğiz neyin ne olduğunu
Yalnız olmadığıma sevindim canım...ALLAH(C.C)'ıma inanncım sonsuz , geçeceğiz inşaALLAH(C.C) ama heyecan olmasa olmaz sanırım Adrenalini seven üniversitelileriz biz ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun canım (aminnn)
kızlar şu çıkmış sorulardan sormayacaklar mantığı hakkında neler biliyor ve düşünüyorsunuz???
herkes bişey diyor kimi çıkacak kimi çıkmayacak yok kitaplar değişmiş yok sistem değişmiş, yok artık sınavlar çok zor olacakmış, yok artık önceleri gibi soru ezberleyip geçmek yokmuş, eğitim kalitesini yükseltmek için kek sorular sorulmayacakmış..vs vs vs vs....
siz neler düşünüyorsunuz bunu biraz tartışalım diyorum ki öyle bilinçsiz girmek yerine daha temkinli ve bilinçli girer çıkarız ona göre rahat oluruz diye düşünüyorum...
muammalar ve belirsizlikler insanın bütün motivasyonunu bozuyor...
kim ne biliyorsa döksün içine, neyin ak neyin kara olduğunu az buçuk bile olsa bilerek girelim, mış mış mış lar insanın içini sıkmaya devam edecek yoksa...
Benim derslerimin hepsi aynı değişmemiş
Çıkmış soru bakacağım ama ara sınav mı çözmem gerekiyor
Hepsini çözemem yetişemem valla
Ara sınavdan 4 5 yılar çözüp geçmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?