Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Derslerin ya içeriğini değiştirmişler ya da ünitelerin yerlerini
Bu yüzden farklı geliyor çıkmış sorular
Murat Eğitim Kurumları
Burada 2. sınıf kitapları var
Sendeki derslerle karşılaştır olanları al
Tek çözüm bu gibi duruyor

canım işte yasaklandığı için yardımcı kitaplar satılmıyor...bendeki murat yayınları bundan 2 ay önce aldığım 2012 baskı olan kredili sisteme göre ayarlanmıştır yazısı var üzerinde...
aynı yayın evinin soru bankasını ve arapça kitabını da aldım...aöf nin kitaplarına bakmadım yüzünü bile açmadım..bakalım nolcak...

sevgi meleği verdiğin linkten baktım canım ama yok derslerim insan yerine koymamışlar benim bölümümü:2:artık kalan derslerin ünite sonlarındaki özetlere çalışıp sorulara ezber yapmak

ekliyorum canım sen de baya bitirmişsin aslında

ekliyorum tatlım :)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................20.................

GzdBky.................44.......................-...............44...................

Gulbebek...............35.......................-................12.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30.................

sevgi_melegi...........20......................-...............20......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............8...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............36..................

Bulancak28....................................-..................10......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................8.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-..............5.........................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-..........34...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-..............20.....................

gulenkalp........................31............... ....-...........20...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............41..................

betulyakup........................8............... ......-..........7.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bekolim........................................... ......-..........................................

Kızlar ben çok heyecanlanıyorum :18: Yüreğime iğne batıyor, kalbim yernden çıkacak gibi oluyor neden acaba? :44: ALLAH(C.C)'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)...

Son düzenleme:
acısıyla, tatlısıyla yine koca 1 yılı çabucak geçirdik
inşallah yeni yılda bütün güzellikler bizimle olur
hepinize iyi yıllar dilerim

Kızlar ben çok heyecanlanıyorum :18: Yüreğime iğne batıyor, kalbim yernden çıkacak gibi oluyor neden acaba? :44: ALLAH(C.C)'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)...

yalnız değilsin canım bende çok tıırsıyorum :)
inşallah şu sınavı sağ salim bi atlatsak sonuçları da güzel çıksa valla derinden bir ohh çekeceğim...geceleri rüyalarıma giriyor valla :) abartıyormuyum acaba diyorum, bazı aöf lere bakıyorum hiç ders mers çalışan yok hiç kasmıyorlar aman nolcak diyorlar geçeriz falan vs diyenler var...onlara bakınca bende takmıyacam diyorum ama yok olmuyor...bu sene ilk olunca ondan sanırım...birinci sınavlardan sonra şubatta daha sakin oluruz gibi sanki :)

kızlar şu çıkmış sorulardan sormayacaklar mantığı hakkında neler biliyor ve düşünüyorsunuz???
herkes bişey diyor kimi çıkacak kimi çıkmayacak yok kitaplar değişmiş yok sistem değişmiş, yok artık sınavlar çok zor olacakmış, yok artık önceleri gibi soru ezberleyip geçmek yokmuş, eğitim kalitesini yükseltmek için kek sorular sorulmayacakmış..vs vs vs vs....

siz neler düşünüyorsunuz bunu biraz tartışalım diyorum ki öyle bilinçsiz girmek yerine daha temkinli ve bilinçli girer çıkarız ona göre rahat oluruz diye düşünüyorum...
muammalar ve belirsizlikler insanın bütün motivasyonunu bozuyor...

kim ne biliyorsa döksün içine, neyin ak neyin kara olduğunu az buçuk bile olsa bilerek girelim, mış mış mış lar insanın içini sıkmaya devam edecek yoksa...

Yalnız olmadığıma sevindim canım... ALLAH(C.C)'ıma inanncım sonsuz , geçeceğiz inşaALLAH(C.C) ama heyecan olmasa olmaz sanırım Adrenalini seven üniversitelileriz biz ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun canım (aminnn)

Son düzenleme:
Gazel, ne olacak ne olmayacak bilmiyoruz
O yüzden çözüp girme taraftarayım
İlk defa koyulan derslerde evet çıkmış soru olmaz ama bizim derslerden en azından bikaç soruda olsa gelir bence
Hem çözmenin zararı olmaz yararı olur pekiştirmiş oluruz
Çözelim bence sınavdan sonra göreceğiz neyin ne olduğunu

haklısın canım bende öyle düşünüyorum hiç çıkmasa bile bikaç tane mutlaka çıkacaktır çünkü çıkmış sorulurı da sormazlarsa ne soracaklar ki?? önemli şeyler zaten çıkmış sorularda var...

inşallah canım allahın izni ile inşallah..

banada artık çıkmış sorular çok az çıkıcak gibi geliyor nedense
eskiden hep çıkmış sorular çıkıyormuş yeni soru birkaç tane çıkıyormuş
geçen sene kredili sisteme geçildi çıkmış soru sayısı düşürüldü
bu senede 20 soruya indirildi komple çıkmışları kaldırma ihtimalleri var
bakalım neler olacak haftasonu görücez
dedikleri gibi eğitim kalitesini yükselticez mantığıyla kazık sorularla karşılaşabiliriz:18:

Bende çoğu kişiden duydum çıkmış soruların artık çıkmayacağını.. Ben adalet okuyorum benim bölümün geçen sene geçmişti kredili sisteme.. Ben geçen sende karacan nokta atış sorularından çalıştım.. Bi arkadaşımda onunla çalıştı ama onun kredili değildi bölümü.. O derslerin çoğundan yüksek notlarla geçti, çünkü çalıştığı soruların %80i sınavlarda çıkmış.. Benim ise inkilap ve türk dili hariç diğer derslerden hiç çıkmadı.. O derslerde bütün bölümlerle ortak ders diye çıktı zaten.. Bu sene hem yardımcı kitapları kaldırıp hemde sorularda zorluğa gitmezler diye ümid ediyorum yoksa kendi adıma batarım yani.. Çünkü aöfün kitaplarından konu çalışmak zor , hadi çalıştın diyelim çok verimli olmuyo şahsen benim çok aklımda kalmıyo.. Ee mecbur soru çözerek çalışmak kalıyo banada ki öyle yaptım.. Bakalım inşaAllah sorularda da oynama yapmazlar... :18:

tam bi muamma içerisindeyiz arkadaşlar
kafamızda hep sorular sorular......
sınava girelimde neyin ne olduğunu anlayalım böyle dan bundan duymayala olmuyor

kanaatim değişmeyen derslerden 1 veya 2 tane çıkmış soru gelir
yeni konulan derslerdende kimini zor kimini kolay soracaklar

rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Benim derslerimin hepsi aynı değişmemiş
Çıkmış soru bakacağım ama ara sınav mı çözmem gerekiyor
Hepsini çözemem yetişemem valla
Ara sınavdan 4 5 yılar çözüp geçmeyi düşünüyorum

ara sınava kadar çözmen gerekir yine
ama aralarında şimdiki final konularımızdanda birkaç tane çıkabilir eski sistem olduğundan
ben yetişemicem çıkmışları çözmeye malesef:18:

arasınav çıkmış soruları çözsek bile bu yeni sistemde 4.üniteye kadar sorumluyuz
kendi bölümüm adına konuşayım kamu yönetimi

çıkmış sosyal bilimlerde araştırma yöntemleri sorularına baktım
yeni sistemdeki kitaptaki konularla alakası yok
bi kaç tanımdan başka

sınavdan sonra görücez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…