- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
tebrik ederim canımmmharikasın bitirdin bak sende başardın sonunda
ben yine saldım sanki:18: dün sorularını çözemediğim dersin sorularını çözdüm bugün
yarınada hem bugünden kalan hemde yarının sorularını çözücem erkenden kalkıp
erkenden uyku bastırdı bu akşam hiç keyfim yok nedense bir garibim
yarın ve pazar günü hızlıca toparlanmam lazım 10tane dersim var çok fazla:18:
sende bu son hafta arapçayı iyice oturt
bir atlatsaydık şu sınavı çok yoruldum beeennnnnnn
canım şöyle izah edeyim ben kendimden örnek vereyim, sonra arkadaşlarımdan örnek vereyim :)
benim murat yayınlarının tüm derslerimin olduğu bir soru bankası kitabım var...içinde her ders için 100 civarı soru var..ben onu bitirdim sayılır...
ondan başka, aöf nin kitaplarındaki ünite sonlarındaki soruları çözdüm...
başka, 2011 ve 2012 nin çıkmış sorularını çözüyorum....
ben bunları çözüyorum..
ama arkadaşlarım çıkmış soruları ve aöf nin sonundaki soruları çözmüş...
sen artık nasıl istersen öyle yaparsın....istersen internetten bölümünle ilgili soruları bulup çözeblirsin...
veya yeterli olduğunu düşünürsen aöf kitaplarındaki çözebilirsin...ama şu bir gerçek ki okuyarak çalışmaktan daha iyi sonuç veriyor test çözmek...bence öyle ama herkes nasıl düşünür bilemem tabi..
Canım maşaAllah ne güzel bi çalışma yöntemin var hem konu hemde bi sürü soru... İnşaAllah emeğinin karşılığını alırsın ya küçücük çocuğun var bide ama ne güzel emek verip çalışmışsın.
Bende internetten çıkmış sorular getirttim... Hem onlardan hemde aöfün ünite sonu sorularını çözdüm.. Dediğin gibi konu çalışmaktan daha verimli oluyo benim içinde.. Konu çalışsam sanki okuduğum anda uçup gidiyo aklımdan.. Ama soru çözerek daha iyi anlıyorum.. Büte kalmadan bütün derslerimizi veririz inşaAllah..
keşke büt olsa da içimiz rahat olsa en azından sınavda yapamazsak bütte yaparız deriz...
ama malesef bu sene büt yokmuş canım...
eğer sınavda geçemediğin ders olursa paşa paşa harçları yatırıp seneye vericez dersleri...çok kötü yaa...sırf mezun etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar...
hadi ben birinci sınıfım, geçemediğim dersleri seneye vermeye çalışırım nasıl olsa harç yatacak ikinci sene...
ama bu sene son sınıf olanlar napcak yazık değilmi belki de bir ders için birsürü harç yatırıp bir sene daha süründürecekler öğrenciyi...
işlerine geliyor tabi, dersinden kalan her öğrenci onlar için para kapısı demek....
Bak şimdi bir dumur oldum... Ben büt var diye biliyorum çünkü geçen sene ilk kredili sisteme geçildiğinde açıklama yaptılar büt olmayacak diye ama herkes isyan etti..
Sonra M.E.B. açıklama yaptı bütünleme sınavı olacak diye, olduda .. Ben yine var diye biliyorum.. Sen olmadığını nerden öğrendin ki ?
meraba gazelcim tebrik ederim artık sende sonunu gördün derslerin :)eee topikte kimseler yok..nerelerdesiniz aöf li güzeller :)
bugün kimler nekadar çalıştı hadi dökülün bakalım....
ben bu kadar havadan attığıma göre baya çalışmışım gibi dimi ?
bugün kalan iki ünitemi full bitirdim, ama fazla soru çözemedim, yaklaşık 50 veya 60 tane anca çözdüm...ama şükür ünitelerim bitii....ayy bunu söylemesi bile gurur verici hee
sizler ne yaptınız kızlar...
gzdbky cim sonuna sana yetiştim :) biraz geciktim ama bitti sonunda şükürler olsun...artık daha rahatım...
kalan bir hafta boyunca arapça ile uğraşıcam tekrar yapıcam çıkmış sorularıyla uğraşıcam arapçanın...son haftayı arapçaya ayırmak istiyorum iyice anlamam lazım çok fransız kaldım arapçaya....:)
belki fırsat buldukça diğer derslerden de soru çözerim....
kızlar size tavsiyem son haftaya girdik iyice sıkıştıralım derken, iyice bilgilerinizi çorba etmeyin....hızlı hızlı okuyup geçerek daha beter birbirine girer...özetlere daha çok yer verin...ben mesela genel tekrar yapmıyorum sadece özetleri tekrardan okuyorum şöyle biraz anımsamama yardımcı oluyor özetler aksi halde derinlemesine bi tekrar yapsam bu sefer bildiklerimde birbirine girecek...
kusura bakma Piolincim yazamadım ama benim de son 1 ünitem kaldı tekrar yaptım onu sona attım...toplam 7 ünitem bitti... hadi ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) dua ediyorum ve dularınız bekliyorum kızlar...
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnn bittim beeeeennnnnn bittim
3dersin tekrarı bitti kaldı 7 dersin tekrarı
yarında 2 taneyi hallederim belkide 3off off en sonunda kaldırıp atacam kitapları böyle gircem sınava
kusura bakma Piolincim yazamadım ama benim de son 1 ünitem kaldı tekrar yaptım onu sona attım...toplam 7 ünitem bitti... hadi ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) dua ediyorum ve dularınız bekliyorum kızlar...
10 ünitemin soruları bitti şuanda. 1 ya da çözebilirsem 2 ünite daha çözüp bırakıcam yarın devam edicem
Bütün sorular bitince de çıkmış sorulara bakıcam ama çok farklı çıkmış sorular bakalım hayırlısı hepimizin yardımcısı olsun Allah...
canım ciğerim bilmişlik olarak algılama beni nolur ama valla korkuyom ben senin adına, kafandaki bütün bilgiler çorbaya dönecek...bukadar hızla ard arda çalışıp tekrar etmek canım gerçekten pişman olma sonra...benim babam öğretmen ve o bana çok kızardı öğrencilerine de sırf bu yüzden kızardı...hepsini birbirine karıştırırsınız yapmayın. gücünüz dahilinde ne çalıştıysanız o yeter size, çok çalışacam derken bildiklerinizi karıştıracaksınız derdi hep...daha dün telefonda konuşurken yine söyledi, aman kızım fazla çalışacam derken kısa sürede birbirine katma sakın dedi...açıkçası bukadar tekrar yapmak ve bukadar kısa zamanda üzülüyorum senin adına...çok emek verdin canımın içi, emeklerin boşa gitmesin...bırak artık tekrar yapmayı bence, soru çözerek git bundan sonra bir hafta...
kızlar bune yaaaa şakamısınız siz nesiniz naptınız yaaa bitirmişiniz hep ya ben napıcam.sayfaları kaldığım yerden tek tek okudum sonlara yaklaşınca bütün şevkim gitti şu çan eğrisi muhabbeti yaa ne buuu anam benim yarı derslerim duruyo yaa.çalışsam mı yan gelip devrilip yatsam mıı bilemedim ay valla çarpıntım oluo heee ay çok moralim bozuldu yavvv:84:
ayy canım saol yazdıkların içinde zaten tekrar yapmıyorum
yapsam aynen dediğin gibi çorba olur
kolay derslerden başladım sorular çözerek gidiyorum
çoğunu hatırlıyorum bir bilgiyi görünce hemen diğerleride beliriyor kafamda
hatırlayamadıklarıma bakıp bakıp geçiyorum yani üstten tekrar gibi birşey yapıyorum
aslında artık beni dersler zorlamıyor
kendimi psikolojik olarak bitmiş hissediyorum sorun o
stajın ağırlığı evin yükü sınav stresi geriyor beni
birde şu 20 soru çıkması olayı beni bitirdi
geçen sene her sorudan 3 puan gidiyordu şimdi 5 çok feci bir durum
geçen sene 30 sorudan 10u çıkmış soru 10u orta zorlukta soru 10uda çok zor soru olarak çıkıyordu
şimdi nasıl olacak bakalım çıkmışlardan hiç çıkarmama ihtimalleri var açıkcası bu beni korkutuyor:26:
nasıl olacak ben sana söyleyimmi ?
10'u zor soru, 10'u da kazık soru...
hiç şaşırma valla bu sene aöf kudurdu...napcağı belli değil...
kızlar bune yaaaa şakamısınız siz nesiniz naptınız yaaa bitirmişiniz hep ya ben napıcam.sayfaları kaldığım yerden tek tek okudum sonlara yaklaşınca bütün şevkim gitti şu çan eğrisi muhabbeti yaa ne buuu anam benim yarı derslerim duruyo yaa.çalışsam mı yan gelip devrilip yatsam mıı bilemedim ay valla çarpıntım oluo heee ay çok moralim bozuldu yavvv:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?