Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

allah razı olsun tatlım benim yaa senin sayende bukadar gazlandım çok teşekkür ederim...
bende bugün üniteleri bitirince baya yoruldum fazla test çözmedim artık son haftaya girdik bakalım hayırlısı olsun...
aynen bende arapçaya yüklenmek ve arapçadan sıkıldıkça da test çözmek istiyorum...
genel tekrar okuyarak yapmıcam, test çözerek gidicem böyle...çünkü tekradan bi tekrar yaparsam iyice birbirine karışacak korkuyorum...

Canım maşaAllah ne güzel bi çalışma yöntemin var hem konu hemde bi sürü soru... İnşaAllah emeğinin karşılığını alırsın ya küçücük çocuğun var bide ama ne güzel emek verip çalışmışsın.
Bende internetten çıkmış sorular getirttim... Hem onlardan hemde aöfün ünite sonu sorularını çözdüm.. Dediğin gibi konu çalışmaktan daha verimli oluyo benim içinde.. Konu çalışsam sanki okuduğum anda uçup gidiyo aklımdan.. Ama soru çözerek daha iyi anlıyorum.. Büte kalmadan bütün derslerimizi veririz inşaAllah..

keşke büt olsa da içimiz rahat olsa en azından sınavda yapamazsak bütte yaparız deriz...
ama malesef bu sene büt yokmuş canım...
eğer sınavda geçemediğin ders olursa paşa paşa harçları yatırıp seneye vericez dersleri...çok kötü yaa...sırf mezun etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar...
hadi ben birinci sınıfım, geçemediğim dersleri seneye vermeye çalışırım nasıl olsa harç yatacak ikinci sene...
ama bu sene son sınıf olanlar napcak yazık değilmi belki de bir ders için birsürü harç yatırıp bir sene daha süründürecekler öğrenciyi...
işlerine geliyor tabi, dersinden kalan her öğrenci onlar için para kapısı demek....

Bak şimdi bir dumur oldum... Ben büt var diye biliyorum çünkü geçen sene ilk kredili sisteme geçildiğinde açıklama yaptılar büt olmayacak diye ama herkes isyan etti..

Sonra M.E.B. açıklama yaptı bütünleme sınavı olacak diye, olduda .. Ben yine var diye biliyorum.. Sen olmadığını nerden öğrendin ki ?

ay inşallah olur canım yaa, ben aöf nin face sayfasından öğrendim.. öğrencilerin hepsi yazmışlar aynen isyan etmişler, büt yok diye bilgiler var orda...bende dumur olmuştum görünce...ama dediğin gibi olursa geçen yıl ki gibi inşallah yaparlar...

Ben netten biraz araştırdım ama hep eski yazılanları gördüm.. Büt yeniden kalktı diye bişey yazmamışlar.. Kalkarsa harbi çok saçma olur geçen sene kalktı dediler ondan sonra tamam bütü geri koyduk dediler.. şimdide yine kaldırmazlar diye düşünüyorum.. Ama yinede bu aöfün işine belli olmazz.. Umarım büt olur ne diyim..
YÖK'ten bütünleme müjdesi CNNTurk.com

meraba gazelcim tebrik ederim artık sende sonunu gördün derslerin :)

ekliyorum :) ben de 4 ünite daha bitirdim son anda hızlandım ama bakalım nolucak pek bişey yok gibi aklımda...

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................20.................

GzdBky.................44.......................-...............44...................

Gulbebek...............35.......................-................12.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30.................

sevgi_melegi...........20......................-...............20......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............8...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............36..................

Bulancak28....................................-..................10......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................8.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-..............5.........................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-..........34...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............41..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bekolim........................................... ......-..........................................

piolincim 20 ünite bitirdim geç oldu kusura bakma pc kırılmıştı tamire bi gitti gidiş o gidiş bugün geldi.
maşallah ben yokken sayfaları ilerletmişsiniz şimdi hepsini tek tek okıycam.buarada kafam çok karışık derslerden bakalım az kaldı ne olacak ama ben yetiştiremeyeceğim galibaa

kusura bakma Piolincim yazamadım ama benim de son 1 ünitem kaldı tekrar yaptım onu sona attım...toplam 7 ünitem bitti... hadi ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) dua ediyorum ve dularınız bekliyorum kızlar...

yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnn bittim beeeeennnnnn bittim

3dersin tekrarı bitti kaldı 7 dersin tekrarı
yarında 2 taneyi hallederim belkide 3 off off en sonunda kaldırıp atacam kitapları böyle gircem sınava

canım ciğerim bilmişlik olarak algılama beni nolur ama valla korkuyom ben senin adına, kafandaki bütün bilgiler çorbaya dönecek...bukadar hızla ard arda çalışıp tekrar etmek canım gerçekten pişman olma sonra...benim babam öğretmen ve o bana çok kızardı öğrencilerine de sırf bu yüzden kızardı...hepsini birbirine karıştırırsınız yapmayın. gücünüz dahilinde ne çalıştıysanız o yeter size, çok çalışacam derken bildiklerinizi karıştıracaksınız derdi hep...daha dün telefonda konuşurken yine söyledi, aman kızım fazla çalışacam derken kısa sürede birbirine katma sakın dedi...açıkçası bukadar tekrar yapmak ve bukadar kısa zamanda üzülüyorum senin adına...çok emek verdin canımın içi, emeklerin boşa gitmesin...bırak artık tekrar yapmayı bence, soru çözerek git bundan sonra bir hafta...

allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, kısa sürede çok emek verdik rabbim boşa çıkarmasın inşallah...

10 ünitemin soruları bitti şuanda. 1 ya da çözebilirsem 2 ünite daha çözüp bırakıcam yarın devam edicem
Bütün sorular bitince de çıkmış sorulara bakıcam ama çok farklı çıkmış sorular bakalım hayırlısı hepimizin yardımcısı olsun Allah...

aynen canım bende çıkmış sorulara bakınca şokkk :)
ünite sonlarındaki sorular kolay geliyor insana ama çıkmış soruları elimize alınca dumur oluyoruz :)

ayy canım saol yazdıkların içinde zaten tekrar yapmıyorum
yapsam aynen dediğin gibi çorba olur
kolay derslerden başladım sorular çözerek gidiyorum
çoğunu hatırlıyorum bir bilgiyi görünce hemen diğerleride beliriyor kafamda
hatırlayamadıklarıma bakıp bakıp geçiyorum yani üstten tekrar gibi birşey yapıyorum
aslında artık beni dersler zorlamıyor
kendimi psikolojik olarak bitmiş hissediyorum sorun o
stajın ağırlığı evin yükü sınav stresi geriyor beni
birde şu 20 soru çıkması olayı beni bitirdi
geçen sene her sorudan 3 puan gidiyordu şimdi 5 çok feci bir durum
geçen sene 30 sorudan 10u çıkmış soru 10u orta zorlukta soru 10uda çok zor soru olarak çıkıyordu
şimdi nasıl olacak bakalım çıkmışlardan hiç çıkarmama ihtimalleri var açıkcası bu beni korkutuyor:26:

Son düzenleme:
kızlar bune yaaaa şakamısınız siz nesiniz naptınız yaaa bitirmişiniz hep ya ben napıcam.sayfaları kaldığım yerden tek tek okudum sonlara yaklaşınca bütün şevkim gitti şu çan eğrisi muhabbeti yaa ne buuu anam benim yarı derslerim duruyo yaa.çalışsam mı yan gelip devrilip yatsam mıı bilemedim ay valla çarpıntım oluo heee ay çok moralim bozuldu yavvv:84:

yan gelip yatmada ne yaparsan yap
konu sonları özetlerden hızlıca git bence
birde bol bol soru çözmeye çalış artık olduğu kadar napcaz bakalım

Son düzenleme:

nasıl olacak ben sana söyleyimmi ?
10'u zor soru, 10'u da kazık soru...
hiç şaşırma valla bu sene aöf kudurdu...napcağı belli değil...

nasıl olacak ben sana söyleyimmi ?
10'u zor soru, 10'u da kazık soru...
hiç şaşırma valla bu sene aöf kudurdu...napcağı belli değil...

heheheheeh
acımasız hainler kalalım diye bakıyorlar eğitim kalitesini yükseltcez bahanesiyle
hakkımızda hayırlısı inşallah herkes hakettiğinin karşılığını alır

valla canım sen GZDBKY'ciğime söyle onu, onun sayesinde bugün ünitelerim bitmiş halde kafam rahat ohh şükürler olsun...o beni saçımdan sürümeseydi şimdiye kadar bende senin gibi tepine tepine ağlıyor olurdum :) allah razı olsun ondan hem kendi çalıştı hem beni zorladı...
canım yapacağın pek bişey kalmamış bir hafta var şurda :)
ama aöf kitaplarının ünite sonlarındaki özetleri oku ve ünite sonlarındaki soruları çöz, çok faydası olacaktır eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…