Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Sen yine şanslıymışsın canım
Benim üniversitemde geçme notu 60 idi
Sadece vize ve final vardı
Bütünleme bile yoktu

Evet büt bizde de yoktu yaz okulu vardı
Gerçi ben hiç kalmadım direk geçtim dersleri
Çan çoğu derste harf notum için işime yaradı ama
Kolay derste muamma

kızlar zaten moralman çöktük bi haber daha vereyim de kökten çökelim :)
bu sene bütünlem de yokmuş...kalınan dersler borçlu olarak ikinci seneye alınacakmış....
al işte....

Evet büt bizde de yoktu yaz okulu vardı
Gerçi ben hiç kalmadım direk geçtim dersleri
Çan çoğu derste harf notum için işime yaradı ama
Kolay derste muamma

Bizde yaz okulu bile yoktu
Ama birkaç sene önce gelmiş bütünlemem
Tabii ben çook eski girişli öğrencisi olduğum için
Bizim zamanımızda yoktu
60 alırsan geçersin yoksa kalırdın

Benim bu sene okulu bitirmem lazım artık kocam isyanlara giricek yoksa

hadi yaa :) aksine benim eşimde bana kızıyor niye telaş yapıyon diye :) kalırsan kalırsın nolcak 2 senede bitirceğine 3 senede bitir nolcak diyo :) gıcık oluyom bukadar rahatlığına...:) insan biraz zorlar beni dimi teşvik açısından...:)

2001 yılında örgün iktisat ı kazanıp 4 yıl okuyup uzatmaya 4 ders bırakıp sonra çalışmaya başlayıp uzattığın derslerin sınavlarına gitmezsen 2008'de aftan yararlanıp yine iş yoğunluğudan sınavlara gidemezsen yine 2010'daki aftan bir daha yararlanmak isteyip de bu sefer evde olmana rağmen eşinin işi yüzünden gidemezsen hala ısrarla aöfden iktisat bitirmeye çalışırsan emin ol senin eşinde olsa biran önce bitir derdi

oyy içim şişti okurken bile :)
ada'cım sen bencede bitir bu sene :))

eee topikte kimseler yok..nerelerdesiniz aöf li güzeller :)
bugün kimler nekadar çalıştı hadi dökülün bakalım....
ben bu kadar havadan attığıma göre baya çalışmışım gibi dimi ?
bugün kalan iki ünitemi full bitirdim, ama fazla soru çözemedim, yaklaşık 50 veya 60 tane anca çözdüm...ama şükür ünitelerim bitii....ayy bunu söylemesi bile gurur verici hee
sizler ne yaptınız kızlar...
gzdbky cim sonuna sana yetiştim :) biraz geciktim ama bitti sonunda şükürler olsun...artık daha rahatım...
kalan bir hafta boyunca arapça ile uğraşıcam tekrar yapıcam çıkmış sorularıyla uğraşıcam arapçanın...son haftayı arapçaya ayırmak istiyorum iyice anlamam lazım çok fransız kaldım arapçaya....:)
belki fırsat buldukça diğer derslerden de soru çözerim....
kızlar size tavsiyem son haftaya girdik iyice sıkıştıralım derken, iyice bilgilerinizi çorba etmeyin....hızlı hızlı okuyup geçerek daha beter birbirine girer...özetlere daha çok yer verin...ben mesela genel tekrar yapmıyorum sadece özetleri tekrardan okuyorum şöyle biraz anımsamama yardımcı oluyor özetler aksi halde derinlemesine bi tekrar yapsam bu sefer bildiklerimde birbirine girecek...

Ben bugün biraz inkilap çalıştım 4 ünite zaten özetlerini okudum sorularını çözdüm ( çözmeye çalıştım desem daha doğru ) tarihte pek fazla mantık yürütemiyorum ki bilmeden olmuyo sanki.. İngilizce ve anayasa hukuku kaldı onlarıda bu hafta yoğunlaşacağım.. Çok üzerinde duramadım derslerimin iş yoğunluğum nedeniyle ama bakalım hayırlısı inşaAllah güzel sonuçlar alabilirim.. Güz döneminde 5 dersim bahar döneminde 6 dersim var toplam 11 dersi Allah'ın izniyle bi verebilsem..

Haa bizde gazel sanırım sen ilahiyat okuyosun.. Benim istediğim bi bölüm aslında bende düşünüyorum .. Ben şimdi adalet okuyorum bitirince bide üzerine ilahiyat mı okusam diye düşünüyorum..

evet canım ilahiyat okuyorum...imam hatip mezunu olduğum için haliyle 2004 lü yıllarda öss ye giremiyorduk katsayı yüzünden...
o zaman önlisans ilahiyat okuyayım dedim ama o zamanlar başörtülü sınavlara almıyorlardı....bende o gün bugündür bekledim..
allaha şükürler olsun artık başörtülü girilebiliyor sınavlara...bende bu sene tercih yapıp kaydoldum ilahiyata...çok şükür rabbime böyle güzel bir bölümü okuduğum için...allah nasip ederse bitirince dgs ile dört yıllığa geçmek istiyorum nasipse inşallah....
amacım kuran kursu hocalığı....allahım o günleri nasip eder inşallah...doğru yolumdan şaşırtmasın...dileyen isteyen herkese de nasip etsin...
sanada ısrarla tavsiye ederim..inşallah gönlünce olsun canım...

Ne güzel yazmışsın öyle.. İnşaAllah bende bitirebilirsem şu adaleti bende çok ama çook istiyorum..

İnşaAllah hakkıyla türbana girmeyi Allah banada nasip eder.. Onuda çok istiyorum çünkü..

Sen yazdıklarından anladığım kadarıyla baya bi çalıştın inşaAllah yüzün gülecek sınavlarda.. Ama ben bi türlü zaman ayıramadım yumurta folluğa geldi çalışmaya başladım.. Bide sistemi durmadan değiştiriyolar çalışcağım varsada iştahım kaçıyo.. Umarım gönlümüzce geçer sınavlarımız..

çalışmaya çalışıyorum ama gerçekten herşeyin bi zamanı varmış canım 17 li yaşlardaki gibi değiliz artık, 26 yaşıma geldim ve baya zorlanıyorum, evliyim bu arada oğlum var 3 yaşında...onun bakımı evin işleri yemek temizlik, eşimi bile ihmal ediyorum...
çok zorlanıyorum ama çalışmak isteyince fırsat buluyor insan...geceleri oğlum uyuyunca ve sabahları o uyanmadan önce çalışıyorum...gün içinde de test çözmeye çalışıyorum oğlum izin vermiyor çok, yetişemiyorum herşeye ama şükür yinede...
valla elimden gelenin de fazlasını yapmaya çalıştım çabaladım ama sınavda durum ne olur bilemiyorum, korkuyorum açıkçası...
bukadar emek verdim bide geçemezsem dersleri çok üzülecem yıkılacam diye...
inşallah hepimiz geçeriz dersleri de burda tekrardan mendil sallarız sevinçten inşallah :)
allah göznlümüze göre versin...
sende fazla üzülme canım, çalışmak kişiden kişiye değişr, kimisi aylarca çalışır geçemez kimisi az buçuk okur geçer, kapasite meselesi...
inşallah sende geçersin canım...hayırlısı olsun...

tebrik ederim canımmm harikasın bitirdin bak sende başardın sonunda

ben yine saldım sanki:18: dün sorularını çözemediğim dersin sorularını çözdüm bugün
yarınada hem bugünden kalan hemde yarının sorularını çözücem erkenden kalkıp
erkenden uyku bastırdı bu akşam hiç keyfim yok nedense bir garibim
yarın ve pazar günü hızlıca toparlanmam lazım 10tane dersim var çok fazla:18:

sende bu son hafta arapçayı iyice oturt
bir atlatsaydık şu sınavı çok yoruldum beeennnnnnn

Kızlar sizin soru çözmekten kastettiğiniz sadece aöf kitaplarındaki sorularmı? Yoksa yardımcı kitap mı kullanıyosunuz çıkmış sorular falan mı ?

Kızlar sizin soru çözmekten kastettiğiniz sadece aöf kitaplarındaki sorularmı? Yoksa yardımcı kitap mı kullanıyosunuz çıkmış sorular falan mı ?

canım şöyle izah edeyim ben kendimden örnek vereyim, sonra arkadaşlarımdan örnek vereyim :)
benim murat yayınlarının tüm derslerimin olduğu bir soru bankası kitabım var...içinde her ders için 100 civarı soru var..ben onu bitirdim sayılır...
ondan başka, aöf nin kitaplarındaki ünite sonlarındaki soruları çözdüm...
başka, 2011 ve 2012 nin çıkmış sorularını çözüyorum....
ben bunları çözüyorum..
ama arkadaşlarım çıkmış soruları ve aöf nin sonundaki soruları çözmüş...
sen artık nasıl istersen öyle yaparsın....istersen internetten bölümünle ilgili soruları bulup çözeblirsin...
veya yeterli olduğunu düşünürsen aöf kitaplarındaki çözebilirsin...ama şu bir gerçek ki okuyarak çalışmaktan daha iyi sonuç veriyor test çözmek...bence öyle ama herkes nasıl düşünür bilemem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…