Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Bence hala çıkabilir çünkü ortak olan konular var
Soru sorudur deyip çözüyorum eski aöf sisteminden bakıyorum ben

bende sana katılıyorum canım....ya kızlar allah aşkına kimler uyduruyor bu geçmiş yıllardan çıkmayacak falan diye...bunlar hep söylenti...neden hemen inanıp da farklı tarz çalışma sistemlerine yöneliyorsunuz....
diyelim ki geçmiş yıllardan sormayacaklar? peki o zaman sınavlarda ne soracaklar bize? kıyıda köşede kalmış hiçbir önem arzetmeyen soruları soracak değiller...mutlaka çıkmış sorulardan çıkacak...çünkü çıkmış soruları çözenler bilir ki bütün çıkmış sorular hep konuların önemli yerleri altı çizili önem arzeden sorulardır....
o yüzden söylentilere kanıp da hemen şevkinizi kırmayın....illaki çıkacak mecburlar benzerlerini sormaya..aksi halde ne soracaklar???
mesela ben ilahiyat okuyorum, islam tarihi ile soruları nekadar sormayacaklar ki mecburen önemli olan soruları sorucaklar...
bunlara aldanıp sisteminizi değiştirmeyin...
bu arada sadece çıkmışlara çalışmak yeterli değil elbette, konularınız üniteleriniz bittikten sonra çözün çıkmışları, aklınızın bi köşesinde bulunsun çıkmışlar...

herkse sinava calisiyor ama ben calisamiyorum maalesef stajada gidemedim...hamileyim dogurdum doguracam o degilde sinav zamaninda dogum yapmis olurumda insallah en azindan sinava girerimde sifir almaktan kurtulurum..en azindan sinavdan calismasamda 45 50 puanlar alacagima eminim...bu senede okul oncesi ogretmenligi son sinifti yaaaa..
artik seneye mezun olurum gibi..HAYIRLISI ARTIK...HERKESE BENDEN BOL SANSLAR...ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN...

bu arada bu yeni sisteme ben gecen sene gecmistim...az cok sistemi biliyorum...dersler ayni sadece bazi dersleri 1-2 diye ayirmislar ayirdiklari uniteler..diger dersleride bir dersi ikiye bolmusler mesela benim matematik ve fen bilimleri diye tek dersim vardi yeni sistem cikicinca bu ders matematik ayri fen dersi ayri olmak uzere 2 ders yaptilar ama uniteler ayniydi sadece yerleri degisikti o yuzden cikmis sorulara mutlaka calisin...

Son düzenleme:

doğumdan sonra nasıl ders çalışacaksın ki, geceleri uykusuz gündüzleri bebek yoracak...valla benim oğlum üç yaşına girdi büyüdüğü halde bile çalışamıyorum zar zor fırsat buluyorum...senin gecelerin uykusuz olacak bence şuan sınava kadar biraz soru çöz özetleri falan oku...girebilirsen sınava en azından dediğin puanları alırsın...doğumdan sonra çok zor canım yaa şevkini kırmayım ama öyle...

evet haklisin cnm ama iki gune bir hastane, yalanci sancilar karnim kocaman ilk hamileligimin verdigi heyecan elime kitap alasim gelmiyor alsamda hicbirsey anlamiyorum...en azindan bahar donemindeki dersleri veririm birtek bu guz donemi sikintili artik oda seneye valla ozamanda bir yasinda oluyor calisacagiz baska caresi yok...sinavi birak stajda var ustune hakkimda hayirlisi diyorum yaaaa...

Son düzenleme:
geçmiş yılların soruları çıksa ne olucak ki
sadece 2dersim hariç
4dersim ilk kez bu yıl veriliyor
yani çıkmış sorusu falan da yok

ah ahh ne vardı sanki sistem degişti olan bize oldu
2sınav arası 1ay olurmu :18:

şimdiki ara sınavda yine 2 ay vardı az biraz çalıştık...ara sınavın yüzde 30 u baz alınacak, aksilik bu ya, finalin çalışma süresi az ve yüzde 70 i baz alınacak
keşke şimdiki yüzde yetmiş olsaydı
bir ayda bütün kitapların tamamınnı nasıl yetiştirecez ben onu düşünüyom

Umarım...Off offf

Maritsa canım benim , olduğu kadar ben baştan beri tüm derslerimi doğru biliyordum da ne oldu ?
Şimdi önündeki 10 günü azami değerlendirmeye bak

Aynen ; bize oldu olan bu sene.
Benimde 6 dersten sadece biri geçen yıllarda varmış.
İstesemde geçmiş yılların soruları yok.

5. üntemin soruları da bitti geriye 15 ünite kaldı 3ünüde yarın çözerim
kafa beyin kalmadı yaw

Hadi bakalım , sık dişini.
Allah zihin açıklığı versin.Hepimize.

bende dün 1 dersimin tekrarını yaptım sorularını çözdüm basit bir dersti rahatladım biraz kaldı 9 gün ve 9 dersim bu akşamda 1 ders halletcem yarın 2 ders çalışmayı planlıyorum staj günümde ders çalışamadığım için

bu arada artık 30 soru değil her dersten 20şer soru çıkıcakmış diye duydum kan beynime sıçradı yandık yandııııkkkkkkk her soru 5 puan bence çok kötü oldu bu:18:

Bende bugün 240 soru çözdüm.. Ama önceden diğer dersten çalıştığım herşeyi unutmuş gibi hissediyorum..
Kafam bugünki dersle o kadar doldu ki.. Ondan başka bişey gelmiyo aklıma umarım geçici bi hafıza kaybıdır.
Dün internetten okudum bende sorular 20 olacakmış zaman biraz daha kısıtlanacakmış.. Napmaya çalışıyolar anlamadım ki sınava 10 gün kala yaptıkları değişikliğe bakın.. Ya zorlaştırdıkca zorlaştırıyolar...
:18:

canım aynen ben de şuan işten yorgun argın geldim oturup çalışmak da lazım ben de soru kitabı falan almamıştım

canım nerden duydun bu 20 soru çıkacağı bilgisini bazı derslerden 20 soruymuş geçen sene de bu sene de bazılarından öle olur diye düşünüyodum ama hepsindenmi 20olucak şimdi:26: 20 olursa bi yandan rahat geçer sınav diye düşünüyodum ama dediğin gibi 5 puan da çok fazla ama eğer öyle olursa en azından yüzeysel yerlerden sorarlar belki:26: hayırlısı artık girip görücez

canım link verebilirmisin sen nerede gördün merak ettim şu haberi

yaa olamaz yaa şaka yaptığını söyle nolur yaa sınav haftasına giricez şu aksiliğe bak...resmen bütün şevkim motivem kırıldı bu gidişle moral bozukluğuyla giricez sınava yaa off
bir soru yanlış yapsan 5 puan gittii...hadiiii...maşallah bu aöf bu sene nekadar orjinal şeylerle çıkıyor karşımıza sağolsunlar....

Kızlar aöf de soru sayısı 20 soruya düşmüş avantajmı dezavantajmı belirsiz...20soruya 30 dk her soru 5 puan ama son 1 hafta kala ne hale getirdiler insanları kitapları alamayan eksik kitapları olan insanlar var bu kadar düşüncesiz saçma sapan bir sistem olamaz yaa..Bana göre avantaj falan değil bu olay üstünkörü soracaklarını sanmıyorum son 1 hafta kala kafam karman çorman oldu çook korkuyorumm:18::18::18:

Sınavlarda her bir ders için ne kadar soru soruluyor ve ne kadar süre veriliyor?

Fakültemiz ara ve dönem sonu sınavlarında öğrencilere, beş seçenekli çoktan seçmeli testler uygulanacaktır. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.

Bittiğimizin resmidir
20 soru 30 dk
allahım bizden evliya sabrı mı bekliyolar ya
Kitapları geç dağıt son anda sistem değiştir
Napıcaz

Nasıl yaniiii şimdi 20 sorumu olucak sadece
Oyyy oyyy çok zor olur yaaaa

Kolay olacak 10 soru yapan geçecek diyorlar ama çan nasıl olacak ya
üniversitelere de sınıflar az biraz kalabalık olsa uygulaması zor olurken bunlar nası yapacağını düşünüyo
inşallah adaletli bir durum olur

Bana pek kolay olucakmış gibi gelmedi ama sınavdan sonra görücez kolaymı zormu
Çok zorlamasınlarda bitsinn okulumuz artık yaa

bende arkadaştan duydum doğru mu değil mi bilmiyorum araştırdım göremedimde öyle bir bilgi inşallah öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…