- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Bence hala çıkabilir çünkü ortak olan konular var
Soru sorudur deyip çözüyorum eski aöf sisteminden bakıyorum ben
herkse sinava calisiyor ama ben calisamiyorum maalesef stajada gidemedim...hamileyim dogurdum doguracam o degilde sinav zamaninda dogum yapmis olurumda insallah en azindan sinava girerimde sifir almaktan kurtulurum..en azindan sinavdan calismasamda 45 50 puanlar alacagima eminim...bu senede okul oncesi ogretmenligi son sinifti yaaaa..
artik seneye mezun olurum gibi..HAYIRLISI ARTIK...HERKESE BENDEN BOL SANSLAR...ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN...
evet haklisin cnm ama iki gune bir hastane, yalanci sancilar karnim kocaman ilk hamileligimin verdigi heyecan elime kitap alasim gelmiyor alsamda hicbirsey anlamiyorum...en azindan bahar donemindeki dersleri veririm birtek bu guz donemi sikintili artik oda seneye valla ozamanda bir yasinda oluyor calisacagiz baska caresi yok...sinavi birak stajda var ustune hakkimda hayirlisi diyorum yaaaa...doğumdan sonra nasıl ders çalışacaksın ki, geceleri uykusuz gündüzleri bebek yoracak...valla benim oğlum üç yaşına girdi büyüdüğü halde bile çalışamıyorum zar zor fırsat buluyorum...senin gecelerin uykusuz olacak bence şuan sınava kadar biraz soru çöz özetleri falan oku...girebilirsen sınava en azından dediğin puanları alırsın...doğumdan sonra çok zor canım yaa şevkini kırmayım ama öyle...
geçmiş yılların soruları çıksa ne olucak ki
sadece 2dersim hariç
4dersim ilk kez bu yıl veriliyor
yani çıkmış sorusu falan da yok
ah ahh ne vardı sanki sistem degişti olan bize oldu
2sınav arası 1ay olurmu :18:
saol canım.
Sen yine iyisin, 2 ders bitirebilmişsin ,
ben daha yeni 2. derse geçtim.
benim başka şansım yok malesef ki,
işten yorgun geliyorum soruları ezberlerken bile kafam almıyor konu hiç çalışamazdım açıkcası.
bakalım umarım ezberlediğimize değerde geçeriz canım..
Bunlar neden bana 9 kitap verdiler o zaman .Of benim kafam çorba gibi oldu .
Sırf 2. üniversite kapsamında olsun diye okuyorum, annemlerin hatrına yani .Onuda elime yüzüme bulaştırdım
Moralim sıfır .Şu an bütün motivasyonum gitti .Geçemem artık derslerden .
geçmiş yılların soruları çıksa ne olucak ki
sadece 2dersim hariç
4dersim ilk kez bu yıl veriliyor
yani çıkmış sorusu falan da yok
ah ahh ne vardı sanki sistem degişti olan bize oldu
2sınav arası 1ay olurmu :18:
5. üntemin soruları da bitti geriye 15 ünite kaldı 3ünüde yarın çözerim
kafa beyin kalmadı yaw
canım aynen ben de şuan işten yorgun argın geldim oturup çalışmak da lazımsaol canım.
Sen yine iyisin, 2 ders bitirebilmişsin ,
ben daha yeni 2. derse geçtim.
benim başka şansım yok malesef ki,
işten yorgun geliyorum soruları ezberlerken bile kafam almıyor konu hiç çalışamazdım açıkcası.
bakalım umarım ezberlediğimize değerde geçeriz canım..
bende dün 1 dersimin tekrarını yaptım sorularını çözdüm basit bir dersti rahatladım biraz kaldı 9 gün ve 9 dersim bu akşamda 1 ders halletcem yarın 2 ders çalışmayı planlıyorum staj günümde ders çalışamadığım için
bu arada artık 30 soru değil her dersten 20şer soru çıkıcakmış diye duydum kan beynime sıçradı yandık yandııııkkkkkkk her soru 5 puan bence çok kötü oldu bu:18:
Bende bugün 240 soru çözdüm.. Ama önceden diğer dersten çalıştığım herşeyi unutmuş gibi hissediyorum..
Kafam bugünki dersle o kadar doldu ki.. Ondan başka bişey gelmiyo aklıma umarım geçici bi hafıza kaybıdır.
Dün internetten okudum bende sorular 20 olacakmış zaman biraz daha kısıtlanacakmış.. Napmaya çalışıyolar anlamadım ki sınava 10 gün kala yaptıkları değişikliğe bakın.. Ya zorlaştırdıkca zorlaştırıyolar... :18:
bende dün 1 dersimin tekrarını yaptım sorularını çözdüm basit bir dersti rahatladım biraz kaldı 9 gün ve 9 dersim bu akşamda 1 ders halletcem yarın 2 ders çalışmayı planlıyorum staj günümde ders çalışamadığım için
bu arada artık 30 soru değil her dersten 20şer soru çıkıcakmış diye duydum kan beynime sıçradı yandık yandııııkkkkkkk her soru 5 puan bence çok kötü oldu bu:18:
Sınavlarda her bir ders için ne kadar soru soruluyor ve ne kadar süre veriliyor?
Fakültemiz ara ve dönem sonu sınavlarında öğrencilere, beş seçenekli çoktan seçmeli testler uygulanacaktır. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.
Bittiğimizin resmidir
20 soru 30 dk
allahım bizden evliya sabrı mı bekliyolar ya
Kitapları geç dağıt son anda sistem değiştir
Napıcaz
Kolay olacak 10 soru yapan geçecek diyorlar ama çan nasıl olacak ya
üniversitelere de sınıflar az biraz kalabalık olsa uygulaması zor olurken bunlar nası yapacağını düşünüyo
inşallah adaletli bir durum olur
yaa olamaz yaa şaka yaptığını söyle nolur yaasınav haftasına giricez şu aksiliğe bak...resmen bütün şevkim motivem kırıldı bu gidişle moral bozukluğuyla giricez sınava yaa off
bir soru yanlış yapsan 5 puan gittii...hadiiii...maşallah bu aöf bu sene nekadar orjinal şeylerle çıkıyor karşımıza sağolsunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?