Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Hala 8 ünitedeyim ama bu gece konsantre oldum olaya...En az 2 ünite bitireceğim yeni derse geçip.

Bu arada benim bölümümde tek ders hariç tüm dersler bu yıl ilk olduğu için geçmiş yılların soru imkanım da yok.

Bugün soru bankası almış eşim ; onu da adam başka bölümün vermiş yanlışlıkla....yarın değiştirecek.

Oradan soru çözmem lazım acilen.

Hadi kolay gelsin hepinize ;Allah zihin açıklığı versin.

Hala 8 ünitedeyim ama bu gece konsantre oldum olaya...En az 2 ünite bitireceğim yeni derse geçip.

Bu arada benim bölümümde tek ders hariç tüm dersler bu yıl ilk olduğu için geçmiş yılların soru imkanım da yok.

Bugün soru bankası almış eşim ; onu da adam başka bölümün vermiş yanlışlıkla....yarın değiştirecek.

Oradan soru çözmem lazım acilen.

Hadi kolay gelsin hepinize ;Allah zihin açıklığı versin.

son 10 gün artık bol bol soru çözmeliyiz:18:
ALLAH yardımcımız olsun

Hepimize rabbim sabır ve zihin açıklığı versin gerçekten
Çalıştığım ilk dersin soru bankasına geçtim bugün
Baştan aşağı unutmuşum rezalet soru sonucum
Bende artık soru ezberliyorum
Bu hafta soru bankamı ezberlicem haftaya da tekrar çözüp çıkmış soru bakıcam
Bu ne ya resmen konu çalışmakla vaktimi boşa harcadım okuyup geçsem bu kadar hatırlardım:14:

Kızlar sınavlar arası artık birer ay olacak biz nası yetiştiricez:26::18:

Hepimize rabbim sabır ve zihin açıklığı versin gerçekten
Çalıştığım ilk dersin soru bankasına geçtim bugün
Baştan aşağı unutmuşum rezalet soru sonucum
Bende artık soru ezberliyorum
Bu hafta soru bankamı ezberlicem haftaya da tekrar çözüp çıkmış soru bakıcam
Bu ne ya resmen konu çalışmakla vaktimi boşa harcadım okuyup geçsem bu kadar hatırlardım:14:

Kızlar sınavlar arası artık birer ay olacak biz nası yetiştiricez:26::18:

sevgi meleği canım fazla üzülme bende üniteleri bitirip soru çözmeye geçince varya beynimden vuruldum inan...iki ay boyunca ben boşu boşuna çalışmışım okumuşum ezberlemişim dedim..nekadar mankafayım dedim kendi kendime..hepsini hemde herşeyi unutmuşum....defalarca aynı konuyu okuyup okuyup ezberlediğim yerleri bile bir çırpıda unutmuşum....gerçekten soruları çözmeye geçince sonuç hüsran olarak çıkıyor karşımıza...bende çok sinir oldum ve yıkıldım resmen iki ay boyunca gece gündüz, çocuğumu ihmal ettim, evimi eşimi ihmal ettim çalışacam diye, :14:
peki sonuç ne oldu....hiç....boşuna okumuşum dedim yazıklar olsun bana insan hepsini mi unutur ne aptalım demiştim....
şuan seni çok iyi anlıyorum canım...hiç üzülme daha 10 gün var inan 10 az bi zaman değil...şimdi sen bırak tekrar yapmayı bütün bitirdiğin ünitelerin derslerin sorularını çöz....bütün sorular bitsin iyice pekiştiğine emin oluyorsun soru çözerken zaten toparlanıyorsun üzülme...
sonra testler sorular bitince şöyle bi göz at özetlere...fazla derine inme ama..çünkü iyice kafan karışıyor...sadece yüzeysel bi göz at....
insan herşeyi unuttum sanıyor, sanki bir tek cümle bile hatırlamıyor gibi oluyor ama sınavda hapsini hatırlıcaksın canım hiç üzülme....
inşallah sınav sonunda burda hep beraber mendil sallıcaz canım sabret dua et hepimizi dualarına ekle...
rabbim emek verip de çabalayanı yolda bırakmaz....biz çalıştık uğraştık zafer bizim olacak inşallah....:72:

bugünleride görmek nasip oldu 44 ünitenin tamamını bitirdim toplam 10 dersi hakladım:52::52:

buraya 44 ünitem olduğunu yazdığım gün acaba sınava 10-15 gün kala, bitirdim tekrarlarıma geçiyorum yazabilcekmiyim diye düşünmüştüm ve başardım:8::8:

staj ödevlerimin çok ağır olmasına rağmen 10 gün kala bitirdim neyseki:12:

şimdi her güne 1 ders koydum 10 gün boyunca toplam 10 dersimin tekrarlarını yapıp soru çözücem:23:

inşallah bu çalışmalarımızın karşılığını en güzel şekilde alırız:16:

maşallah sana canım bende yetiştim sayılır sana....bugün resmen çıldırmış gibi bir genel tekrar yaptım özellikle sanat tarihine....bi yandan soru çözüp bi yandan zor ünitelerin özetlerini kodlayarak ezberlemeye çalıştım...unuttuğum çok şey olsada elimden gelen bişey yok napiyim kapasitem bukadar demekki...
bilgisayardan 2 ünitem duruyor hala....:( aslında bilerek bıraktım onları...çünkü bugün şükür kendimi çok iyi hissediyordum, hazır böyleyken şu sanat tarihini açık zihinle tekrar edeyim diye bıraktım...bilgisyar her halükarda biter nasılsa....en kötü ihtimalle yetişriemezsem bile fazla korkmyorum ondan...üçbeş bişey yaparım genel şeyleri biliyoruz zaten ..tabi bunlar benim varsayımlarım :) inşallah plan işler...
ama neyapar ne eder allah izin verirse o iki üniteyi bitiririm de, ben arapçadan korkuyorum....genel bi tekrar yapıp çıkmış soruları iyice çözmem lazım arapçanın...
seni inkılap süründürdü benide arapça...kör olasıcalar :)

sevgi meleği canım fazla üzülme bende üniteleri bitirip soru çözmeye geçince varya beynimden vuruldum inan...iki ay boyunca ben boşu boşuna çalışmışım okumuşum ezberlemişim dedim..nekadar mankafayım dedim kendi kendime..hepsini hemde herşeyi unutmuşum....defalarca aynı konuyu okuyup okuyup ezberlediğim yerleri bile bir çırpıda unutmuşum....gerçekten soruları çözmeye geçince sonuç hüsran olarak çıkıyor karşımıza...bende çok sinir oldum ve yıkıldım resmen iki ay boyunca gece gündüz, çocuğumu ihmal ettim, evimi eşimi ihmal ettim çalışacam diye, :14:
peki sonuç ne oldu....hiç....boşuna okumuşum dedim yazıklar olsun bana insan hepsini mi unutur ne aptalım demiştim....
şuan seni çok iyi anlıyorum canım...hiç üzülme daha 10 gün var inan 10 az bi zaman değil...şimdi sen bırak tekrar yapmayı bütün bitirdiğin ünitelerin derslerin sorularını çöz....bütün sorular bitsin iyice pekiştiğine emin oluyorsun soru çözerken zaten toparlanıyorsun üzülme...
sonra testler sorular bitince şöyle bi göz at özetlere...fazla derine inme ama..çünkü iyice kafan karışıyor...sadece yüzeysel bi göz at....
insan herşeyi unuttum sanıyor, sanki bir tek cümle bile hatırlamıyor gibi oluyor ama sınavda hapsini hatırlıcaksın canım hiç üzülme....
inşallah sınav sonunda burda hep beraber mendil sallıcaz canım sabret dua et hepimizi dualarına ekle...
rabbim emek verip de çabalayanı yolda bırakmaz....biz çalıştık uğraştık zafer bizim olacak inşallah....:72:

Desteğin için teşekkürler gazel,
Bugün 3 ünite testlerimi çözdüm.(210 soru)
Hergün 3 ünite çözsem pazar günü bitiyor soru faslım
Sonra dediğin gibi yüzeysel tekrarlarımı yapar çıkmış soru bakarım
Beynim durdu ya
Düşünceden günlerimden tat alamıyorum
Şu saat oldu anca kapadım kitabı
Allahım biran önce diplomayı elimize almayı nasip etsin.

Desteğin için teşekkürler gazel,
Bugün 3 ünite testlerimi çözdüm.(210 soru)
Hergün 3 ünite çözsem pazar günü bitiyor soru faslım
Sonra dediğin gibi yüzeysel tekrarlarımı yapar çıkmış soru bakarım
Beynim durdu ya
Düşünceden günlerimden tat alamıyorum
Şu saat oldu anca kapadım kitabı
Allahım biran önce diplomayı elimize almayı nasip etsin.

inşallah allahın izniyle alıcaz üzülme canım...
aynen bende vallahi, eşim destek olmaya çalışsada adamcağız bana yardımcı olacam diye işe güce yemeğe temziliğe yardım ediyor, ama bunu zevk alarak yapmıyor elbette...üzülüyorum aslında ihmal ettiğime evimi çocuğumu eşimi ama napıyım canım yaa valla 40 küsür üniteyi devirdik ama kolaylıkla olmadı elbet...
bazen bi bakıyorum kitap elimde dolaşıyorum, yemek gecikiyor temizlik yarım yamalak, eşim gelmiş hala kitap elimde, çocuğum sıkılıyor ilgilenemiyorum :( anlayacağın aöf kolay deyip geçenlere ibret olsun burdan....ne zorluklarla çalışmaya çalışıyoruz....
bazen sigortam atıyor atıyorum kitabı bi kaç gün almıyorum elime yeter oldu yetti artık, ne biliyorsam girer çıkarım sınava öfff diyorum...kafam kazana dönüyor rüyalarıma giriyor....bıkkınlık geldi yeter deyip atıyorum.....sonra yine dayanamayıp alıyorum elime kitapları...
napalım canım yaa hayat sınavsız kazanılmıyor...ne demişler bu maçı alıcaz başka yolu yok :):22:
allah yardımcı olsun hepimize....

İnşallah
Öyle böyle bitecek sonuçta tabii ama geçen zaman gençlik be canım
Kaç yaşına geldik hadi ben bekarım senin eşin, bebeğin
Valla biran önce ekmeğimizi elimize alalım istiyorum artık

KIZLAR SELAM

BENDE 2 ÜNİTE BİTİRDİM ,YANİ 1 DERSİM BİTTİ 2. DERSİN 1 ÜNİTESİNİ BİTİRDim keşke daha önceden başlasaymışım diyoum ..

eve gidip yemek yiyip 8 de yattım 10.30da kalktım çay içtim sohbet ettim abimler gelmiş bize,12 den 3 'e kadar çalıştım.şu an hafif uykum var ama yapılcak bişey yok..

ben murat yayınlarının soru bankası kitabını aldım ondan soru ezberliyorum kızlar..

KIZLAR SELAM

BENDE 2 ÜNİTE BİTİRDİM ,YANİ 1 DERSİM BİTTİ 2. DERSİN 1 ÜNİTESİNİ BİTİRDim keşke daha önceden başlasaymışım diyoum ..

eve gidip yemek yiyip 8 de yattım 10.30da kalktım çay içtim sohbet ettim abimler gelmiş bize,12 den 3 'e kadar çalıştım.şu an hafif uykum var ama yapılcak bişey yok..

ben murat yayınlarının soru bankası kitabını aldım ondan soru ezberliyorum kızlar..

Kolay gelsin...
Benim gibilerde varmış ; bende sadece 2 ders bitirdim.
Soru bankasını dün bende eşime aldırdım fakat adam yanlış bölümün vermiş ; poşete koyduktan sonra da eşim bakmamış.
Tek umudum o sorular , hafta sonu onlara bakacağım.
Tabii hafta sonuna kadar 4 ünite yani bir ders daha bitirmek istiyorum.

Sonunda tüm konularım bitti ve konu tekrarına başladım bi yandan da çıkmış sorulara bakacağım
İşletme 3. sınıf olan var mı aranızda ?

Arkadaşlar şu an sinirimden ağlayacağım .
Ben hep 9 ders alıyorum sanmıştım meğersem ben 6 dersten sınava girecekmişim :5: 2013-2014 sınava gireceğim dersleri yalayıp yuttum salak gibi .kafamda çorba gibi oldu üstelik .

Benim hatam ya eşek kadar 2012 -2013 alacağım dersler yazıyor .Ben nasıl böylesi bir hata yaptım .
Allah kahretsin .:5::5:

Bunlar neden bana 9 kitap verdiler o zaman .Of benim kafam çorba gibi oldu .

Sırf 2. üniversite kapsamında olsun diye okuyorum, annemlerin hatrına yani .Onuda elime yüzüme bulaştırdım :43:

Moralim sıfır .Şu an bütün motivasyonum gitti .Geçemem artık derslerden .:5::5:

Sonunda tüm konularım bitti ve konu tekrarına başladım bi yandan da çıkmış sorulara bakacağım

Ben varım .Geçmiş senelerin sorularına neden bakıyorsun ki ?
Sistem değişmedi mi ? Bence onlardan çıkmaz .

Maritsa moralini bozma daha iyi ya önceden hazırlanmışlığın oldu derslere
Çalıştığın diğer 6 derse yoğunlaş

bugünleride görmek nasip oldu 44 ünitenin tamamını bitirdim toplam 10 dersi hakladım:52::52:

buraya 44 ünitem olduğunu yazdığım gün acaba sınava 10-15 gün kala, bitirdim tekrarlarıma geçiyorum yazabilcekmiyim diye düşünmüştüm ve başardım:8::8:

staj ödevlerimin çok ağır olmasına rağmen 10 gün kala bitirdim neyseki:12:

şimdi her güne 1 ders koydum 10 gün boyunca toplam 10 dersimin tekrarlarını yapıp soru çözücem:23:

inşallah bu çalışmalarımızın karşılığını en güzel şekilde alırız:16:
tebrik ederim canım şimdi rahat rahat tekrar yaparsın :)
KIZLAR SELAM

ekliyorum canım seni de ..
tebrik ederim canım seni de :)
Arkadaşlar şu an sinirimden ağlayacağım .
Ben hep 9 ders alıyorum sanmıştım meğersem ben 6 dersten sınava girecekmişim :5: 2013-2014 sınava gireceğim dersleri yalayıp yuttum salak gibi .kafamda çorba gibi oldu üstelik .

Benim hatam ya eşek kadar 2012 -2013 alacağım dersler yazıyor .Ben nasıl böylesi bir hata yaptım .
Allah kahretsin .:5::5:

canım bence alacağın derslerin tekrarını yapmaya başla stres yapma sonuçta çalıştın onlara daüzülme

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................16.................

GzdBky.................44.......................-...............44...................

Gulbebek...............35.......................-................12.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............20......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............8...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............36..................

Bulancak28....................................-..................10......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................8.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-..............5.........................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-..........34...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............38..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bekolim........................................... ......-..........................................

11 ünitem kaldı kızlar bugün 2 ünite bitirmeye çalışıcam

Off bugün kafam yerinden çıktı resmen.. Yaklaşık 280 soru çözdüm.. Hemde iş yerinde koydum bilgisayarımın yanına boş olduğum her an çözdüm ama bi baktım ki akşamı etmişim neyseki bi dersimin bütün sorularını çözdüm.. Şimdi biraz dinleneyim konu özeti çalışacağım yarın yine soru.. Allah'a hep nolur Rabbim ders çalışma azmi ve çalıştıklarımı anlama gücü ver diye dua ettim.. Ders çalışma azmim geldi ama biraz geç geldi olsun napiyim hem iş hem ders çok zor oluyo .. :52:

İnşaAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz.. Bir çok açıköğretim okuyan tanıdığım var hatta bazıları hiç çalışmadım ama geçtim demiyo mu deliriyorum..:52:

Off bugün kafam yerinden çıktı resmen.. Yaklaşık 280 soru çözdüm.. Hemde iş yerinde koydum bilgisayarımın yanına boş olduğum her an çözdüm ama bi baktım ki akşamı etmişim neyseki bi dersimin bütün sorularını çözdüm.. Şimdi biraz dinleneyim konu özeti çalışacağım yarın yine soru.. Allah'a hep nolur Rabbim ders çalışma azmi ve çalıştıklarımı anlama gücü ver diye dua ettim.. Ders çalışma azmim geldi ama biraz geç geldi olsun napiyim hem iş hem ders çok zor oluyo .. :52:

İnşaAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz.. Bir çok açıköğretim okuyan tanıdığım var hatta bazıları hiç çalışmadım ama geçtim demiyo mu deliriyorum..:52:

ahh canım geç olsun güç olmasın:9:

bende senin gibi çok yeni başladım malesefki ama olsun çalışma azmi olunca sorun olmaz..

Ben varım .Geçmiş senelerin sorularına neden bakıyorsun ki ?
Sistem değişmedi mi ? Bence onlardan çıkmaz .

Bence hala çıkabilir çünkü ortak olan konular var
Soru sorudur deyip çözüyorum eski aöf sisteminden bakıyorum ben

Kolay gelsin...
Benim gibilerde varmış ; bende sadece 2 ders bitirdim.
Soru bankasını dün bende eşime aldırdım fakat adam yanlış bölümün vermiş ; poşete koyduktan sonra da eşim bakmamış.
Tek umudum o sorular , hafta sonu onlara bakacağım.
Tabii hafta sonuna kadar 4 ünite yani bir ders daha bitirmek istiyorum.

saol canım.
Sen yine iyisin, 2 ders bitirebilmişsin ,
ben daha yeni 2. derse geçtim.
benim başka şansım yok malesef ki,
işten yorgun geliyorum soruları ezberlerken bile kafam almıyor konu hiç çalışamazdım açıkcası.

bakalım umarım ezberlediğimize değerde geçeriz canım..

Back