Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Canım anasıfındamı staj yapıyorsun

Piolin 34 konu bitti toplamda
Bugünlük yeter heralde bu kadar yoruldum

maşallah sana canım yaa ben bugün akşama kadar boş boş geçirdim...şuan 2 ünitem beklemekte halen bilgisyardan,
son yarım kalan arapça ünitemde duruyor
çok uyuştum yaa nedense sabahları geç kalmıyorum ondanmıdır nedir iştahım yok hiç...
az önce sanat tarihi dersini şöyle bi genel tekrar yaptım ders özetlerinden...onun dışında başka bişey yapmadım...yatmadan önce oğlum uyuyunca eşimle şu arapçayı bi bitirsem..en son yarında bilgisayara yüklenmek ve bitirmek istiyorum..ki kafam rahat olarak soru çözmekle meşgul olayım...gerçi kime diyorum ki, şimdi diyorum bunu sonra yapmıyorum :) istikrarımı kaybettim sanırım...30 küsür üniteyi ben nasıl bitirmişim gzd cim yaa...sen bi gazlasan beni iyi olacak :) tembelleştim bu aralar..aksine zaman az kalmışken paçalarımın tutuşması gerekir ama bende tık yok..offf...

Ben son çare aöf kitabımı yarın işe götüreceğim orda çalışcam yok hala çalışmadım ya bugün bi niyetlendim akşam çalışayım diye hasta oldum çıktım iyi mi ağız burun gidiyo yani üzerinize afiyet.. Böyle giderse halim harap şu dersleri verip bi bitirsem şu okulu.. Az çalışıp ta başarılı olan var mı yaa.. Ben sizleri gördükce utanıyorum valla kendimden maşallah ünite ünite bitiriyosunuz ... Ben aöf kitaplarının ünite sonlarında ki özetleri çalışıp sonrada arkasındaki soruları çözeceğim kızlar bu kadarı yeterli olur mu ki ?

Bencede senin biraz gaza ihtiyacn var :)) bu aksam bitr su arapçayıda çıksn aradan yarnda kafan rahat rahat bilgsayarı halldrsn az kaldı yarn bitirip soru çozmeye baslayalm :))

Son düzenleme:

Geçmiş olsun...
Az kaldı artk sınava özetleri iyice ezberleyip sorularını çözmek en mantklsı sizn icin kolay gelsin :))

canım şimdi nedesek yalan olur :) biraz bölümünle alakalı....zor sayısal bi bölümse oturup çalışmadan olmaz sanırım...
ama sözel ise ve bi okuyuşta anlıyorsan bikez okur geçersin özetler yeterli olur gibi... hatta sadece çıkmış soruları çözüp geçenleri bile duyuyoruz...fazla evham yapma, gidip de 90 100 puan almak derdinde değiliz dimi, geçecek kadar azami puanı alsak yeter...sende alırsın telaş etme özetleri okuyorsan...

Bencede senin biraz gaza ihtiyacn var :)) bu aksam bitr su arapçayıda çıksn aradan yarnda kafan rahat rahat bilgsayarı halldrsn az kaldı yarn bitirip soru çozmeye baslayalm :))

valla saçlarımdan sürünmem gerekiyor biraz :) çok iştahsızım yaa, geç uyanıyorum gece geç yatıyorum...kafam kazan gibi uyanıyorum, hiç dinlenmiş uykuyu almış gibi değilim..onun etkisiyle sinüzit de var tabi iyice uyuşuk gibiyim bi görsen...

ruh ikizi gibiyiz çok uyuya uyuya tembelleşiyo insan gerçekten ya ne kadar uyunursa o kadar yorgun olunuyor

hep diyorum artık en geç 9da kalkcam diye hala kalkamıyorum ama geç yatıyorum gece çalışıyorum birazda ondan böyle oluyor

şu dönem bir bitsin 1 ay elimi hiç bir şeye sürmücem yan gelip yatacam vallahi

ah canım yaa valla ben diyecektim ağzımdan aldım, günlerdir hep aynı şeyi söylüyorum ama sonuç yok...bugün en geç dokuzda kalkacam oğlum uyanana kadar ders çalışcam, sonra kahvaltı yapıp evi toparlayacam yemek falan derken, akşamda yatana kadar ders çalışıp erkenden yatıcam diyorum ama nerdeeeee
valla ayıplama beni inan bugün 11,30 da uyandım yuhh bana :)
oğlum gece geç uyuyor, onu uyutup yattım yatacam ha uyudum uyuyacam derken saate bi bakıyorum 02,30 civarı olmuş pehh o saatten sonra uyuyup da sabah dokuzda heh kalkarım tabi tabi

senin küçük çocuğun var normaldir öyle olması
inşallah düzene girer uykunuz zor vallahi çocuk büyütmek ALLAH yardımcın olsun
geç kalkıoruz die neyseki gece bakıyoruz derslere burda birşey
yarın çalışıp bitirelim artık tamam mı bak beni yalnız bırakma seni bekledm birlikte bitircez
ben yatıyorum sabah 6 dan beri ayaktayım uyucam şimdi oturduğum yerde
yarın görüşürüz arapçayı hallet bu gece hadi iyi geceler

tamam canım allah izin verirse söz...:)
bugün arapçayı eşimle bitircem zaten...yarında bilgisayarın bir ünitesini bitiririm inşallah...ama son bir ünite kalıyor..onu belki bitiremem gibi...
çünkü aöf nin bilgisayar kitabından çalışıyorum ve çok uzun ünite....en geç çarşamba bitireyim son üniteyi nasipse...bir günlük izin ver bana canım yaa
hadi sen kıyamazsın bana verirsin bir güncük :)
ama sen hemen başla genel tekrara, çünkü ben bir haftadan fazladır soru çözüyorum...ondan aksadı böyle ünitelerim...sen bi an önce başla..ben arkandan yetişcem inşallah...

tamam öyle olsun benim daha çok işim var:18:
sen yine çözdün biraz soru ben onuda yapamadım sanki bütün konular havada kaldı unuttum gibi yarın hızlı bir şekilde tekrarlara başlamam gerek:44:

Merhaba... Benim konularımın tamamı bitti.
Ünite sonlarındaki özetlerden tekrara başladım ve soru çözüyorum.
Hadi bakalım sınava az kaldı vize ne kadar iyi geçerse finale o kadar rahat ederiz

tamam öyle olsun benim daha çok işim var:18:
sen yine çözdün biraz soru ben onuda yapamadım sanki bütün konular havada kaldı unuttum gibi yarın hızlı bir şekilde tekrarlara başlamam gerek:44:

canım valla seni teselli etmek için yok unutmuyorsun soru çözerken hatırlıyorsun demiyim valla yalan olur.. :)
çünkü gerçekten okuyup geçmek hatta tekrar yapmak bile çabuk unutturuyor...meselenin gerçek yüzü soru çözerken ortaya çıkıveriyor...sanki hatırlamış gibi hissedip cevaplıyorsun ama çoğu yanlış çıkıyor....o yüzden genel tekrar ile birlikte soru çözmeyi sakın aksatma...ben soru çözerek daha iyi öğreniyorum...
aynı konuyu on defa okuyup geçtiğim hah tamam şimdi anladım dediğim yerleri bile soruları çözerken hüsran oluyor resmen...
mutlaka çöz soru...özetleri okurken sorularıda çöz bi yandan...
yani akıl vermiş olmayım canım haddim değil elbette sen bu konularda daha tecrübelisin ben çömezim..sen daha iyi bilirsin canım ustamsın :) ...allah hepimize yardımcı olsun...

Hadi bakalım sınava az kaldı vize ne kadar iyi geçerse finale o kadar rahat ederiz

ada geçmiş olsun ünitelerin bitmiş ne güzei...kafan rahattır şimdi direk soru çözer geçersin...bizede dua et :) azcık kaldı bizimde ama işte kuyruğa geldik kuyruğu koparamadık :)

doğru diyorsun gerçekten geçen sene kısa bir süre içinde konularımı bitirip soru çözmeye başladığım halde çoğunu unutmuştum
bu seneyse ilk konularımı çalışmaya ekimde başlamıştım kesin kesin unutmuşumdur az da zaman kaldı inşallah yeter bu kadar süre

inkılaptan 1 ünite bitirdim
iyice tembel oldum
toplamda 41 oldu bugün devam edicem çalışmaya

Piolin benim de toplamda 32 konu bitti yarın son dersi de bitireyim bol bol soru çözümüne geçiyorum

hoşgeldin canım

Piolin 34 konu bitti toplamda
Bugünlük yeter heralde bu kadar yoruldum

ekliyorum kızlar bitirenleri tebrik ediyorum darısı başıma :) hızlanıcam ben de artık dün bir ünite bitirdim kendimi de ekliyorum

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................15.................

GzdBky.................44.......................-...............43...................

Gulbebek...............35.......................-................12.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............20......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............8...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............34..................

Bulancak28....................................-..................10......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................8.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-..............3.........................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-..........34...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............38..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bekolim.................................................-..........................................

bugünleride görmek nasip oldu 44 ünitenin tamamını bitirdim toplam 10 dersi hakladım

buraya 44 ünitem olduğunu yazdığım gün acaba sınava 10-15 gün kala, bitirdim tekrarlarıma geçiyorum yazabilcekmiyim diye düşünmüştüm ve başardım

staj ödevlerimin çok ağır olmasına rağmen 10 gün kala bitirdim neyseki

şimdi her güne 1 ders koydum 10 gün boyunca toplam 10 dersimin tekrarlarını yapıp soru çözücem

inşallah bu çalışmalarımızın karşılığını en güzel şekilde alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…