- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Konu içine direk dalıp, bizleri kışkırtırıyorsunuz bilerek bu ceza sebebidir 1.
Bende örgün mezunuyum aynı şeyleri tekrar edip durmanıza gerek yok 2
Kendinizi neden yorduğunuzu zaten anlamadım ama evet yormayın bu da 3.
İyi geceler diliyorum size.
Merhaba arkadaslar, ben dis ticaret birinci sinifa kayit yaptirdim iki ders bitirdim ucuncu dersin ucuncu unitesindeyim dorduncu dersinde
2. unitesnde daha arasini acmadigim bikac ders varlisteye kaydederseniz sevinirim Allah hepimizn yardimcisi olsun
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza...:)
Kendime şaşıyorum son iki gündür.
Daha çok gözüm olmalı bu konuda , insana çalışma isteği veriyor ya da benim yumurta kapıya iyice dayandı
İnsan Hakları ve Demokratikleşme Süreci ile Strateji ve Güvenlik derslerini bitirdim.
Yeni hafta da günde 2 ünite ile diğer dersleri temizlemek niyetindeyim.
Piolin ; 8 ünite oldu canım.
gzdbky'cim sen naptın canım? merakla beklemekteyim :) inkılabı hakladın dimi..
üff ben ölmüşüm de ağlayanım yok :)
bugün temzilik yemek bulaşık derken valla hiç elime almadım kitabı :)
bu saat oldu hala buralardayım baksana :)
hayırlısı gece oğlumu uyutunca çalışayım biraz bari
gzdbky'cim sen naptın canım? merakla beklemekteyim :) inkılabı hakladın dimi..
üff ben ölmüşüm de ağlayanım yok :)
bugün temzilik yemek bulaşık derken valla hiç elime almadım kitabı :)
bu saat oldu hala buralardayım baksana :)
hayırlısı gece oğlumu uyutunca çalışayım biraz bari
bu ev işleri zaten
annemde hiç bilmezmiş gibi koca gün napıosun sen diyo
ben mi uyuşuğum ne anlamıyorum
gerçi bugün geç kalktım baya kardeşimde bir pazar günü uyuo diye yattık öğlene kadar
sonra kahvaltıydı bulaşıktı ev temizliğiydi akşam oldu
canım valla aynen yaa, sana burdan yazdıktan sonra interneti kapatıp çıktım...kitabı elime aldım kapı çaldıkomşum geliniyle beraber gelmişler.. epey oturdular..daha yeni kalktılar, bende hemen ardından yemek hazırladım yedik ve şimdi daha bilgisayara bi bakayım dedim :)
birazdan kalkıp bir ünite falan bitiresim var ama kendimden umudum yok..canım istemiyor...aöf nin kitabından çalışıyorum bilgisayara okadar uzun ki konu...oku oku bitmiyor... birde islam sanat tarihini bi tekrar yapmak istiyorum...çünkü o sıralar okudum geçtim ve şimdi soru çözmeye başlayınca rezalet ortaya çıkıyor :) hiç kalmamış aklımda tekrardan bi göz atıcam...kodlayarak ezberlemeye çalışacam bakalım nasıl olcak...ezber teknikleri lazım bana, çünkü dersin tamamı ezber...
arapçadan da son bir ünitem kalmıştı işte o ünitenin yarısına geldim sıkıntı bastı bırakmıştım öyle yarım yamalak duruyor hala...keşke herşeyi bi tamamıyla bitirmiş olsamda geriye sadece soru çözmek kalsa okadar rahat edicem ki,...böyle yerım yarım aklımı kurcalayı duruyor...sınava bişey kalmadı napıcaz bakalım, ya zafer ya rezalet...hayırlısı..
bu gece 1 ünite bitirme hedefimiz olsun o zaman
bnmde cnm hiç çalışmak istemiyor ama napalım az kaldı
bir bitse şu 2 ünitemde o zaman çıldırcam aslında ben çünkü ilk konularım baya önceden bitmişti
ki eminim unutmuşumdur soru çözerken aynı zamanda tekrarda yapmam gerekecek
ezber olayı bende de çok var sınavdan önceki son gece bütün kitapları üst üste yığıp hepsine göz gezdirmek çok iyi oluyor
başarıcaz inşallah hep birlikte sıkalın dişimizi
canım kitapların içeriği değişmiş miş yok bu sene farklıymış yok yardımcı kitapların hiçbir hükmü kalmamış falan bunlar hep fasa fiso, inanma bunlara...ben 2012 baskısı muratın yardımcı kitabını ve soru bankasını aldım...banada dediler zamanında yok değişmiş yok bilmem neymiş falan, ama ısrarla açtım aöf nin kitabıyla muratın yardımcı kitabını sayfa sayfa kontrol edip kıyasladım...tek bir harf bile değişmemiş...tek tek baktım inan hiçbir değişişklik yok..sadece temel bilgi teknolojileri evet değişmiş...onuda bas bas bağırıyorlar değişti diye zaten...kontrol ettim evet birtek o değişmiş..başka herhangi bi değişme yok..tabi ben kendi bölümüm hakkında konuşuyorum...diğer derslerde durum nedir bilemem...ama aöf nin kitaplarından kimse çalışmıyor...ben aöf nin sitelerini forumlarını sıkı sıkı takip ediyorum, hep yazdıkları şu, kitapların içeriği değişmedi sadece içindeki bir kaç hata düzeltildi...
bi kaç hata için koca koca kitapları oturup ezberleyemem valla, muratın kitabı yeter artar bence....
ünitelerim bitti sayılır, sadece bilgisayar dersim kaldı, onuda aöf den çalışıyorum nolur nolmaz diye...gerçi hoş oda değişse nekadar değişebilir ki, oda ayrı bi soru tabi...
bildiğimiz bilgisayarın neresini değiştirebilirler...
sadece başlıklar değişmiştir muhtemelen...
onun dışında muratın 2012 baskısı yeterli bence..kredili sisteme göre ibare var üzerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?