bende murat yayınlarının konu anlatımlı 2012 baskısına çalışıyorum ve soru bankasını çözüyorum...aöf nin kitaplarının yüzünü bile açmadım...bence bildiğin gibi devam et...en kötü ihtimalle bir konu nekadar değişebilir allah aşkına...takılma fazla devam et kitabına..
Aöf ' ün örgüne göre zorluklarından bahsettim evet ; ama daha nitelikli bir diploma kazanıldığını belirtmedim.
Örgün öğretim okuduğumu da belirttim hem de 12 yıl kadar evvel.Ders takibini düzenli yapan öğrencinin sınav başarı yüzdesinden de bahsettim.
Aöf'ü daha zorlu kılan kısmın bağlayıcı bir çalışma programının olmaması , benim adıma yani.
Yoksa örgün'den istersen meslek yüksekokulu diploman olsun işveren açısından her zaman aöf'den daha önde.Nitelik çok farklı bir mevzu...aöf'de derse adapte olup çalışma zorluğu çok başka...
Benim konularım bitti bende soru çözümüne geçeceğim
Benimde bildiğim yardımcı kaynak yok soru bankaları ile nokta atış var
Bugün burada okuduklarımdan biraz hırslandım sanırım ; bir ünite çalıştım nihayet.Oldu 6 ünite.
Diğer derslerin daha kapağını açmadım.
Neyse , yapacağız birşeyler ; burayı daha sık okuyup şevk almam lazım.
Piolin toplamda 6 ünite oldu canım .
canım gözünaydın konuların bitmiş
benimde 3 konum kaldı bilgisayardan...hepsi bitince test çözmeye başlayacaktım ama baya erken başladım, bi yandan günde bir ünite bitirip bi yandan 100 civarı soru çözüyorum...
ve şunu anladım inan okuyup okuyup anlamıyor insan ünitelere çalışırken...valla ben soru çözerken daha iyi öğreniyorum sanki...
bugün bir ben hırslanamadımmaşallah sana
çok az kaldı sınava heyecanlanıyorum vallahi
Arkadaşlar e öğrenmede oturum açabiliyormusuz? ben hala açamıyorumda sadece e kitapları görebiliyorum.
Sen zaten neredeyse bitirmişsin , tekrar yaparsın son hafta .
Bölümün ?
kabul etmiyorum aöf asla zor değilasıl daha çok imkanlar aöf için geçerli bir sürü kurs var yapamıyorsan gidersin kursa modern fizikten kurs mu var ya da anorgonik kimya ya da topolojiden kimden özel ders alıcaz piyasada çok mu yaygın bunların dersini verenler sanki,aöfyü bu kadar büyütmeye gerek yok,biraz kafası basan herkes yapabiliyor....zorlayıcı kısmı biraz sayısal olan bölümler olabilir o da 2 3 bölüm iktisat biraz işletme falan filan gerisi sözel bölüm zaten,benim değerlendirmem daha ikna edici hem örgünde okuyup hem aöf okuyan biri olarak örgün aöfden daha üstünnnn
aöf ye çalısmayan bı Allahın kulu brnım heralde....bugun fıtıgım nüksettı belkı sınavlara bıle gıremem(
geçmiş olsun inşallah girebilirsin sınavlara
fikirlerinizi anladık zaten üst üste söylemeye gerek yok ki
size kolay bize zor demekki yapcak birşey yok herkesin kapasitesi ayrı
kimi görmeden dinlemeden anlamaz kimi okuduğunu hemen anlar herkesin farklı algılama şekli
canım gözünaydın konuların bitmiş
benimde 3 konum kaldı bilgisayardan...hepsi bitince test çözmeye başlayacaktım ama baya erken başladım, bi yandan günde bir ünite bitirip bi yandan 100 civarı soru çözüyorum...
ve şunu anladım inan okuyup okuyup anlamıyor insan ünitelere çalışırken...valla ben soru çözerken daha iyi öğreniyorum sanki...
Bugün burada okuduklarımdan biraz hırslandım sanırım ; bir ünite çalıştım nihayet.Oldu 6 ünite.
Diğer derslerin daha kapağını açmadım.
Neyse , yapacağız birşeyler ; burayı daha sık okuyup şevk almam lazım.
Piolin toplamda 6 ünite oldu canım .
kabul etmiyorum aöf asla zor değilasıl daha çok imkanlar aöf için geçerli bir sürü kurs var yapamıyorsan gidersin kursa modern fizikten kurs mu var ya da anorgonik kimya ya da topolojiden kimden özel ders alıcaz piyasada çok mu yaygın bunların dersini verenler sanki,aöfyü bu kadar büyütmeye gerek yok,biraz kafası basan herkes yapabiliyor....zorlayıcı kısmı biraz sayısal olan bölümler olabilir o da 2 3 bölüm iktisat biraz işletme falan filan gerisi sözel bölüm zaten,benim değerlendirmem daha ikna edici hem örgünde okuyup hem aöf okuyan biri olarak örgün aöfden daha üstünnnn
Cornella, geçmiş olsun çok üzüldümaöf ye çalısmayan bı Allahın kulu brnım heralde....bugun fıtıgım nüksettı belkı sınavlara bıle gıremem(
aaa yetişmiş bana oldu mu şimdi
ben ders çalışmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?