Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

bende murat yayınlarının konu anlatımlı 2012 baskısına çalışıyorum ve soru bankasını çözüyorum...aöf nin kitaplarının yüzünü bile açmadım...bence bildiğin gibi devam et...en kötü ihtimalle bir konu nekadar değişebilir allah aşkına...takılma fazla devam et kitabına..

murat yayınlarının konu anlatımlı kitaplarımı var? ben nettende de baktım bürosundanda ama sadece soru banası çıktı bu sene sen hangi bölümdesin?

Arkadaşlar e öğrenmede oturum açabiliyormusuz? ben hala açamıyorumda sadece e kitapları görebiliyorum.

5 konum daha bitti son 2 konum kaldı sonra tekrarlara başlayacağım...
Soru bankasıda aldım onları da çözücem
Bu yardımcı kitaplar hala piyasadamı ben kaldırıldı biliyorum
Ben aöf kitaplarından çalışıyorum biraz uzun anlatıyor ama ne yapalım

Benim konularım bitti bende soru çözümüne geçeceğim
Benimde bildiğim yardımcı kaynak yok soru bankaları ile nokta atış var

Aöf ' ün örgüne göre zorluklarından bahsettim evet ; ama daha nitelikli bir diploma kazanıldığını belirtmedim.

Örgün öğretim okuduğumu da belirttim hem de 12 yıl kadar evvel.Ders takibini düzenli yapan öğrencinin sınav başarı yüzdesinden de bahsettim.

Aöf'ü daha zorlu kılan kısmın bağlayıcı bir çalışma programının olmaması , benim adıma yani.

Yoksa örgün'den istersen meslek yüksekokulu diploman olsun işveren açısından her zaman aöf'den daha önde.Nitelik çok farklı bir mevzu...aöf'de derse adapte olup çalışma zorluğu çok başka...

sana tamamen katılıyorum....bir öğretici olmadan evde kendi imkanınla çalışmak ve hatta bütün belirsizlikler içinde resmen bi muamma...
eziyete dönüyor...okuyorsun anlamıyorsun anladığını sanıyorsun soruları yapamıyorsun. bilmediğin yerleri soracak kimse yok, akıl danışacak fikir verecek formül yöntem gösterip eğitecek kimse yok..bir başınasın...elinde kitapların ve sen...aöf böyle bişey...
örgün eğitim bal kaymak demiyoruz elbette zordur hatta belki daha fazla...
ama şunu itiraz etmeyelim kızlar örgünde okuyanlar için söylüyorum...
örgündekiler okula gidiyorsunuz, ders görüyorsunuz, aynı dersi tekrar tekrar anlatandan dinliyorsunuz, aranızda istişare ediyorsunuz, ekdersler kurslar vs alıyorsunuz..gerekirse özel ders bile alıyorsunuz... hepiniz aynı ortamda aynı yaşlarda aynı konumlarda olduğunuz için birlikte dersler çalışabiliyorsunuz...
anlamadığınız yerleri araştırabileceğiniz imkanlarınız var...hocalarınız asistanlar vs etrafınızda erişmek isteyipte erişemediğiniz hiç bir konu ünite ders soru vs yok...

bu arada çoluk çocuğunuz yok evli değilsiniz (istisnalar hariç)..kocanız kocanızın ailesi evin bakımı bebek bakımı evin alışverişi temzliği şusu busu...varda var yani...
örgün eğitimi aöf den kolay derken imkanlarını kastediyoruz...derslerin zorluk derecesini değil...

klasik bir aöf öğrencisi olarak söylüyorum ve hep söyleyeceğim...

aöf örgünden zorr....elde kitaplar, ve siz... ne yaparsan o....bukadar basit..kıyas bile yapılmaz...:37:

Benim konularım bitti bende soru çözümüne geçeceğim
Benimde bildiğim yardımcı kaynak yok soru bankaları ile nokta atış var

canım gözünaydın konuların bitmiş :nazar::nazar::nazar::nazar:
benimde 3 konum kaldı bilgisayardan...hepsi bitince test çözmeye başlayacaktım ama baya erken başladım, bi yandan günde bir ünite bitirip bi yandan 100 civarı soru çözüyorum...
ve şunu anladım inan okuyup okuyup anlamıyor insan ünitelere çalışırken...valla ben soru çözerken daha iyi öğreniyorum sanki...

Bugün burada okuduklarımdan biraz hırslandım sanırım ; bir ünite çalıştım nihayet.Oldu 6 ünite.

Diğer derslerin daha kapağını açmadım.

Neyse , yapacağız birşeyler ; burayı daha sık okuyup şevk almam lazım.

Piolin toplamda 6 ünite oldu canım .

Bugün burada okuduklarımdan biraz hırslandım sanırım ; bir ünite çalıştım nihayet.Oldu 6 ünite.

bugün bir ben hırslanamadım:1: maşallah sana:nazar:

çok az kaldı sınava heyecanlanıyorum vallahi:1:

benimde 3 konum kaldı bilgisayardan...hepsi bitince test çözmeye başlayacaktım ama baya erken başladım, bi yandan günde bir ünite bitirip bi yandan 100 civarı soru çözüyorum...
ve şunu anladım inan okuyup okuyup anlamıyor insan ünitelere çalışırken...valla ben soru çözerken daha iyi öğreniyorum sanki...

aaa yetişmiş bana oldu mu şimdi:20::20:

ben ders çalışmaya gidiyorum:43::52::52:

kabul etmiyorum aöf asla zor değil:27:asıl daha çok imkanlar aöf için geçerli bir sürü kurs var yapamıyorsan gidersin kursa:ssz:modern fizikten kurs mu var ya da anorgonik kimya ya da topolojiden kimden özel ders alıcaz :9:piyasada çok mu yaygın bunların dersini verenler sanki,aöfyü bu kadar büyütmeye gerek yok,biraz kafası basan herkes yapabiliyor....zorlayıcı kısmı biraz sayısal olan bölümler olabilir o da 2 3 bölüm iktisat biraz işletme falan filan gerisi sözel bölüm zaten,benim değerlendirmem daha ikna edici hem örgünde okuyup hem aöf okuyan biri olarak örgün aöfden daha üstünnnn:51:

aöf ye çalısmayan bı Allahın kulu brnım heralde....bugun fıtıgım nüksettı belkı sınavlara bıle gıremem:((

Sen zaten neredeyse bitirmişsin , tekrar yaparsın son hafta .

Bölümün ?

okulöncesi öğretmenlik:16:

hem 2.sınıf dersleri hem 3.sınıf dersleri biraz zorladı beni :18:

bitirdim zaten az kaldı diye saldım bu ara birkaç gün içinde kalan 3 konumuda bitirip çarşamba günü tekrarlara başlıcam nasipse:16:

kabul etmiyorum aöf asla zor değil:27:asıl daha çok imkanlar aöf için geçerli bir sürü kurs var yapamıyorsan gidersin kursa:ssz:modern fizikten kurs mu var ya da anorgonik kimya ya da topolojiden kimden özel ders alıcaz :9:piyasada çok mu yaygın bunların dersini verenler sanki,aöfyü bu kadar büyütmeye gerek yok,biraz kafası basan herkes yapabiliyor....zorlayıcı kısmı biraz sayısal olan bölümler olabilir o da 2 3 bölüm iktisat biraz işletme falan filan gerisi sözel bölüm zaten,benim değerlendirmem daha ikna edici hem örgünde okuyup hem aöf okuyan biri olarak örgün aöfden daha üstünnnn:51:

fikirlerinizi anladık zaten üst üste söylemeye gerek yok ki

size kolay bize zor demekki yapcak birşey yok herkesin kapasitesi ayrı:42:

kimi görmeden dinlemeden anlamaz kimi okuduğunu hemen anlar herkesin farklı algılama şekli

fikirlerinizi anladık zaten üst üste söylemeye gerek yok ki

size kolay bize zor demekki yapcak birşey yok herkesin kapasitesi ayrı:42:

kimi görmeden dinlemeden anlamaz kimi okuduğunu hemen anlar herkesin farklı algılama şekli

e bende sizinkini anladım sizde söylemeyin o zaman:34:tartışabilme,fikir geliştirebilme hatta fikir değiştirebilmeye hiç açık değilsiniz

Evet çok şükür bitti
Sen baya güzel ilerledin ben 20 üniteyi süründüre süründüre anca bitirdim çok tan bitirmem gerekirdi.
Soru sayında gayet güzel maşallah.:nazar:

Teknoloji ile bağlantılısınız galiba benim gibi :27: son hafta paçalar tutuşuyor bence biran önce bitirin
Finalde rahat etmek için vize yüksek olmalı

Diplomayla kıyaslarsak evet örgün üstün iş arayışlarımda hep örgün diplomam ön planda
Amaa işletme okuyorum sermaye piyasasıdır muhasebedir artık beyin döndürüyor kendi kendine
Karşında anlatan biri olmasından geçtim takıldığın nokta da bile soracak sorun olmuyor
Küçük görmemek lazım bence hem örgün hem aöf okumuş biri olarak söylüyorum artık öyle soru çalış gir değil sistem

aöf ye çalısmayan bı Allahın kulu brnım heralde....bugun fıtıgım nüksettı belkı sınavlara bıle gıremem:((
Cornella, geçmiş olsun çok üzüldüm
Bol bol dinlen zorlama kendini

aaa yetişmiş bana oldu mu şimdi:20::20:

ben ders çalışmaya gidiyorum:43::52::52:

aaa yetişmişimiyim :) hehehe bende kağnı gibiyim diyordum bu ara pek bakamadım ünitelere sadece soru çözüyordum...
ama sana yetişme erdemine eriştiysem ne mutlu bana.. :)
sen hastaydın canım takma kafana...allah sıhhat versin..sağlık elden gidince göz bişeyi görmüyor...allah korusun tam sınav zamanı hasta falan olmayalaım inşallah...

Back