amin canım sağol tokatta askerlik yapıyorallah sağ salim kavuştursun canım..nerde askerlik yapıyor..
allah bütün asker yolu bekleyenlere sabır, askerde olanlara da sağ salim dönmeyi nasip etsin hızla geçsin inşallah...
12ünite bitirdim birde hızlı hızlı bitircem diyorumm sözdeeAma yetiştircem inşallah.
V e gözlerim yaşara yaşara açıklıyorum nihayet 5 ünite bitirdim.
Arap atı gibi sonradan açılırsam mesele yokta ; çok az kaldı ben hala K.K'dan çıkamıyorum.
Arkadaşlar ,ders çalışmaktan K.K 'nın enlerine oy vermeyi ihmal eden varsa ; oylarınızı bekliyorum
Yılın çıkış yapan üyesi ve şair ruhlu üyesinde iddiam var , teşekkürler şimdiden.
Kızlar slm,
ben 6 ünite calişmiştim dün basladım en bastan calısmaya suan 8. ünite bitti.. yine eski sevkim geri geldi... bu aöf kitaplarından nefret ettigim için bu zamana kadar calısamamıstım.. bugun ilkumutun kitaplarını sipariş ettim soru bankalarını içinde özetlerde varmıs.. daha 15 gün var bitirebildigim yere kadar napayım.
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................14.................
GzdBky.................44.......................-...............40...................
Gulbebek...............35.......................-................12.................
Okyonus................36.......................-..............24..................
Sebboyyy...............30...................-.................30..................
sevgi_melegi...........20......................-...............16......................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................22...................
elkocum......................34...............-................16......................
İncıReçelii....................24.................-...............8...................
gulibik.........................24................ .. .-...........3........................
Karla38.......................27..................-...............4...................
Sedulu.......................36................... .-.............28..................
Bulancak28....................................-..................10......................
pantera14.....................36.................-................4....................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-.................5.....................
zap_zup .....................28....................-..............1....................
Maritsa........................36................. .. ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-...............1.....................
Asilemm.......................48.................-..............14....................
December90.................34....................-..............1.........................
Günlükgüneşlik................20.................-............4......................
Ada...............................34.............. ....-.........27...................
Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................
Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................
Hully................................28........... .......-..........1.....................
Taylandilek......................26............... ...-...........9......................
btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................
sallagitsinbe....................40............... ...-...................................
gulenkalp........................31............... ....-...........4...................
gazeldustubaglara..............41................. .-............36..................
betulyakup........................8............... ......-..........4.....................
asmec...............................16............ ......-...........1......................
prezentablkontes...............28................. ...-.........................................