Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

sıkma canını ümitsizliğe kapılma halledersin çalışıpta yapılamayan ne var ki
sen elinden geldiği kadar çalış inşallah karşılığını alırsın

inşallah canım yaa, desteğin için teşekkür ederim...
bugün toplam biten ünite sayısı 35 oldu...kaldı 6 ünite...1 tanesi arapçadan, 5 tanesi bilgisayardan...
bugün 100 tane de test çözdüm geçmiş konulardan..baya yoruldum...
test çözmek falan yaparım zevkle çözerim ama bu arapça beni mahfedecek gibi...nekadar çalışsamda anlamıyorum...anladım gibi oluyor soruları çözmeye gelince rezalet...
sen naptın canım bittimi bütün üniteler..en son 40 oldu demiştin...
bitirip tekrarına mı başladın?
bu arada sana tavsiyem sen demiştin ya test çözmekten ziyade konu tekrarı yapıcam diye,
istersen test çözerek çalış daha bi akılda kalıcı oluyor, zaten aynı konuları tekrar etmiş gibi oluyor...
mesela ben bugün 100 soru çözdüm, yanlış çıkanları tekrar konuları açıp baktım, hem tekrar etmiş oldum hemde pekiştirmiş oldum...
benim her derse 100 soru ayırmışlar soru bankamda...
bugün bir ders bitmiş oldu...bakalım hayırlısı nekadar ilerleyecem...
allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:

kızlar bende ünite sonundaki özetleri okuyup sorulara yöneliyorum.ünitelerden gitmek zaman kaybettirir diye düşünüyorum.okulun kitapları üniteleri uzun almış.yardımcı kitap cıkarılmadı bu sene napcaz bilmiyorum

Hepiniz aöfün verdiği kitaplardan çalışıyosunuz dimi kızlar ?

Sistem değiştiği için çıkmış sorulardan çalışmak fayda etmez diye duydum..

Yaa off ama ben hiç çalışamıyorum....
:18:

40ta kaldım 4 ünite inkılabım duruyor bugün hiç çalışmadım:18:
fena hastayım yarında staja gidicem çalışamıcam salı inkılaba başlıcam inşallah
benim çözülmemiş sorularım olmadığından tekrar yapıp çözülmüş sorulara bakıcam tekrardan
sadece 3dersimin çözülmemiş soruları var başka kaynak kitap olsaydı keşke alırdım ama yok malesef eldekilerle idare etcem
hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sınavı finallerde beni çok korkutuyor çok konumuz az zamanımız var

bazı bölümlerin yardımcı kitapları var geçen senelerin kitapları gerçi çoğu toplatıldı

bazılarımızın yardımcı kitapları var
benim yardımcı kitaplarım eski sistemin kitapları ek düzeltmeler için bir kitap daha çıkartılmış o şekilde bulup aldım egem yayınının
çıkmış sorulardan mutlaka çıkıyor az da olsa kesinlikle çözün

kızlar lütfen kitaplar değişti yardımcı kitaplara çalışmayın diyenlere itibar etmeyin...
allah aşkına bir kitabın içeriği nekadar değişebilir ki, düşünsenize...
mesela örnek vereyim tarih dersini düşünelim..en kötü ihtimalle nekadar değiştirebilirler tarihi...bildiğimiz savaşlar barışlar bildiğimiz inkılaplar bildiğimiz padişahlar....
geçmişi değiştirmek mümkünmü ki?
bu tür değişiklik yapıldı gibi söylentiler sadece aöf nin kendi kitaplarına talep edilip, diğer yardımcı kitaplara rağbet edilmemesidir bence...
zaten yardımcı kitaplar bu yüzden yasaklandı..kimse aöf nin kendi kitaplarına çalışmıyordu önceden...
herkes yardımcılardan çalışıyordu ve haliyle aöf nin kitapları askıda kalıyordu...
elinizdeki kitaplara yardımcılara çıkmış sorulara bol bol çalışın...içerik değişmiş miş çıkmış soruların bir önemi kalmamış mış....bunların hepsi mış mış.. aöf mezunu öğrencilerin hepsi aynı şeyi söylüyor, sorular içerikler kitaplar nekadar değişebilir bunlara itibar etmeyin diyorlar....
hiçbişeye çalışma imkanınız yoksa en azından çıkmış sorulara şöyle bi göz gezdirin...kitap sonlarındaki ünite bitimlerindeki özetlere gözatın...
bu arada bunlar benim kendi düşüncelerimdir, isteyen istediği şeye çalışır kendi zevki ve keyfidir...
ben sadece etrafta dolaşan söylentiler çerçevesinde yorum yazıyorum...herkese başarılar dilerim...

geçmiş olsun canım allah şifanı versin...
acele etme telaş yapma üniten az kaldı zaten sorularıda çözmüşün önceden...
inkılabı bir ünite bitirsen bile 4 günde biter...geriye daha 10 gün var..bu 10 gündede yüzeysel bi bakarsın göz atarsın..yeter artar bile üzülme...
ben artık çıldırmalar içindeyim arapçadan gına geldi :) boş boş okuyorum boş boş çözüyorum soruları, daha doğrusu çözemiyorum

teşekkür ederim
biter inşallah dediğin gibi çabucak
keşke sona bırakmasaydın arapçayı zor ders sonda hepten zorluyor
bir bıkkınlık yorgunluk çöktü zaten üstümüze karamsar olma halledersin gözünü kulağını dört aç öle çalış

kızlar bana yardımcı olun..ben bu yıl aöf ye yazıldım..işletme 1. sınıfım(((((( unı bıtelı 4 yıl oldu of ders çalışmak zor gelıyor ama napalım yazıldık bikere..benım soracagım tmm ii güzel hoş da ben nasıl çalışacağımı bilemedim birtürlü...kaçıncı ünitelere kadar sorumluyuz ilk sınavda nerden bileceğim? birde bu konuda takip ettiğiniz site var mı? özet falan...

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

burdan bölümünüzü bulup sorumlu olduğunuz derslere bakabilirsiniz

Son düzenleme:

birde burda bir arkadaş özet atıyordu isteyen arkadaşların mailine
sevgi meleğiydi sanırım tam hatırlayamıyorum bilen biri yardım eder

bugün 60 soru çözdüm, bilgisayar dersine çalışmaya başladım...bir ünitesini bitirdim...toplamda 36 ünite oldu...
bu sene bilgisayar baya değişmiş kızlar...çok zorlaşmış....haberiniz olsun...hepsini boşverdim de arapça ah arapça ahhh
GZDBKY sen naptın canım iyileşebildinmi? staj ne alemde...

birde burda bir arkadaş özet atıyordu isteyen arkadaşların mailine
sevgi meleğiydi sanırım tam hatırlayamıyorum bilen biri yardım eder

biliyorum cnm sevgi yi.....o 4. sınıf sanırım..şimdi yeni sistem gelmiş eski sorulara çalışmakta bir işe yaramıcakmış falan dıyorlar...ben bakayım o siteye saol cnm...

Evet ben 4. sınıfım
Cornella, canım facebookta kendi sınıfını arat aöf işletme 1. sınıf diye
Orada arkadaşların özetlerini çıkarıp paylaşıyorlar
Bende çıkaran arkadaştan aldım öyle çalışıyorum :)

Selam kızlar

dün akşam eve gidip yattım gece 1 de uyandım 3 ' e kadar ders çalıştım 1 ünite bitirdim çok şükür.

ALLAH ALLAH bilgisayar dersi nasıl değişmiş ki
sen bırak bilgisayarı falan zaten kredisi düşüktür arapçayı halletmeye bak
ben hala hastayım nasıl bir boğazım varsa hala şiş konuşamıyorum bile o derece
dün stajda da çok yoruldum
haftada 1 gün olunca alışamıyorum birde okul çok kalabalık o kadar çocuk sesi insanı çok yoruyor
eve geldim kardeşimin ödevlerini yaptırdım zar zor kendimle ilgili hiçbirşey yapamadım bugün daha staj raporlarımı yazıcam
inkılabada başlamayı düşünüyorum 2-3 gündür sallıyorumda sallıyorum zaten
birde ben birşey sorucam 2-3gündür öğrenci sayfama giremiyorum sınav giriş belgemi çıkartıcaktım sizdede var mı aynı sorun hata veriyor sayfa:26:

biliyorum cnm sevgi yi.....o 4. sınıf sanırım..şimdi yeni sistem gelmiş eski sorulara çalışmakta bir işe yaramıcakmış falan dıyorlar...ben bakayım o siteye saol cnm...

benim bölümüm geçen seneden kredili sisteme geçiş yaptı
çkmış sorularda çıkıyor sakın çözmeden bakmadan sınava girmeyin
birkaç derste 5-6 tane bazılarında da abartmıyorum 14-15 tane çıkıyor kesinlikle çözün
birde okul kitabındaki ünite sonundaki özetlerden sorular çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…