- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
sıkma canını ümitsizliğe kapılma halledersin çalışıpta yapılamayan ne var ki
sen elinden geldiği kadar çalış inşallah karşılığını alırsın
bugün sabah erkenden kalkıp aldım kitabı elime, oğlum daha uyurken hemen çalışabildiğim kadar çalışayım dedim...
yataktan kalktığım gibi aldım kitabı :) başladım ve bitirdim üniteyi, zihin dinamik oluyor sabah erken saatte, hem okuduğum şeyi anında anlıyorum hemde daha hızlı bitirdim üniteyi...
ünite sonundaki soruları bitirince oğlumda uyandı :) kuzucum annesine acıdı heralde :)
ben bir ünite bitti diye sevinirken, ikindi vakti tekrar aldım kitabı bir iki sayfa ne okuyabilirsem dedim, bi sayfa iki sayfa derken uzadı gitti ve bi baktım ünite bitmiş :) nasıl sevindirik oldum görmelisiniz :) ardından sorularını da çözdüm, sonuç şükür iyiydi..ama bu ders zaten sevdiğim bi ders olduğundan liseden kalma bilgilerle bile çözsem kolayca çözüyordum soruları, okuyarak iyice pekiştim sanırım...:)
böylece 2 ünitem daha bitti şükürler olsun toplamda 30 üniteyi devirmiş bulunmaktayım... :)
kolla kendini GZDBKY arkandan geliyorummm...
bu arada, bu gece yatmadan bir ünite daha niyetim var bakalım oğlum uyuduktan sonra...inşallah tabi...
bakalım artık kızlar hakkımızda hayırlısı..yumurta bacaya geldi, paçalar tutuştu hepimizin..hadi bakalım gazamız mübarek ola...sınava 20 gün var...
inşallah canım yaa, desteğin için teşekkür ederim...
bugün toplam biten ünite sayısı 35 oldu...kaldı 6 ünite...1 tanesi arapçadan, 5 tanesi bilgisayardan...
bugün 100 tane de test çözdüm geçmiş konulardan..baya yoruldum...
test çözmek falan yaparım zevkle çözerim ama bu arapça beni mahfedecek gibi...nekadar çalışsamda anlamıyorum...anladım gibi oluyor soruları çözmeye gelince rezalet...
sen naptın canım bittimi bütün üniteler..en son 40 oldu demiştin...
bitirip tekrarına mı başladın?
bu arada sana tavsiyem sen demiştin ya test çözmekten ziyade konu tekrarı yapıcam diye,
istersen test çözerek çalış daha bi akılda kalıcı oluyor, zaten aynı konuları tekrar etmiş gibi oluyor...
mesela ben bugün 100 soru çözdüm, yanlış çıkanları tekrar konuları açıp baktım, hem tekrar etmiş oldum hemde pekiştirmiş oldum...
benim her derse 100 soru ayırmışlar soru bankamda...
bugün bir ders bitmiş oldu...bakalım hayırlısı nekadar ilerleyecem...
allah yardımcımız olsun...
kızlar bende ünite sonundaki özetleri okuyup sorulara yöneliyorum.ünitelerden gitmek zaman kaybettirir diye düşünüyorum.okulun kitapları üniteleri uzun almış.yardımcı kitap cıkarılmadı bu sene napcaz bilmiyorum
Hepiniz aöfün verdiği kitaplardan çalışıyosunuz dimi kızlar ?
Sistem değiştiği için çıkmış sorulardan çalışmak fayda etmez diye duydum..
Yaa off ama ben hiç çalışamıyorum....:18:
40ta kaldım4 ünite inkılabım duruyor bugün hiç çalışmadım:18:
fena hastayım yarında staja gidicem çalışamıcam salı inkılaba başlıcam inşallah
benim çözülmemiş sorularım olmadığından tekrar yapıp çözülmüş sorulara bakıcam tekrardan
sadece 3dersimin çözülmemiş soruları var başka kaynak kitap olsaydı keşke alırdım ama yok malesef eldekilerle idare etcem
hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sınavı finallerde beni çok korkutuyor çok konumuz az zamanımız var
geçmiş olsun canım allah şifanı versin...
acele etme telaş yapma üniten az kaldı zaten sorularıda çözmüşün önceden...
inkılabı bir ünite bitirsen bile 4 günde biter...geriye daha 10 gün var..bu 10 gündede yüzeysel bi bakarsın göz atarsın..yeter artar bile üzülme...
ben artık çıldırmalar içindeyim arapçadan gına geldi :) boş boş okuyorum boş boş çözüyorum soruları, daha doğrusu çözemiyorum
kızlar bana yardımcı olun..ben bu yıl aöf ye yazıldım..işletme 1. sınıfım(((((( unı bıtelı 4 yıl oldu of ders çalışmak zor gelıyor ama napalım yazıldık bikere..benım soracagım tmm ii güzel hoş da ben nasıl çalışacağımı bilemedim birtürlü...kaçıncı ünitelere kadar sorumluyuz ilk sınavda nerden bileceğim? birde bu konuda takip ettiğiniz site var mı? özet falan...
kızlar bana yardımcı olun..ben bu yıl aöf ye yazıldım..işletme 1. sınıfım(((((( unı bıtelı 4 yıl oldu of ders çalışmak zor gelıyor ama napalım yazıldık bikere..benım soracagım tmm ii güzel hoş da ben nasıl çalışacağımı bilemedim birtürlü...kaçıncı ünitelere kadar sorumluyuz ilk sınavda nerden bileceğim? birde bu konuda takip ettiğiniz site var mı? özet falan...
birde burda bir arkadaş özet atıyordu isteyen arkadaşların mailine
sevgi meleğiydi sanırım tam hatırlayamıyorum bilen biri yardım eder
bugün 60 soru çözdüm, bilgisayar dersine çalışmaya başladım...bir ünitesini bitirdim...toplamda 36 ünite oldu...
bu sene bilgisayar baya değişmiş kızlar...çok zorlaşmış....haberiniz olsun...hepsini boşverdim de arapça ah arapça ahhh
GZDBKY sen naptın canım iyileşebildinmi? staj ne alemde...
biliyorum cnm sevgi yi.....o 4. sınıf sanırım..şimdi yeni sistem gelmiş eski sorulara çalışmakta bir işe yaramıcakmış falan dıyorlar...ben bakayım o siteye saol cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?