Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ayy ne güzel canım yaa, benim daha 10 küsür ünitem var..ne kadar sıkıştırsam da bitiremem senin çarşamba gününe kadar :)
neyse arkandan yetişeyim bende artık :)
bu arada senin dediğin kadar çözemem sanırım yaa, oğlum var benim ondan kalan zamanda çözsem bile en fazla 60 veya 70 günlük...
çokmu az sence?

Yetiştirebilirsen neden olmasın..
Ama 100ü geçmeye bak bence
Hiç olmadı 2 ünite sorusunu bitir
Sınava doğru paçalar tutuşuyor çünkü :1:

canım senin ünite toplam kaç oldu tabloya bakmadım...ne zaman test çözmeye başlıcaksın?
aslında bitirme için ayarlasak da test çözmeye hep birden başlasak ne güzel olur...günlük çözzülecek soru sayısını falan ayarlasak çok iyi olur...
belki aynı zamanda bitirmek denk gelmez üniteleri ama, soru çözme olarak birlik olabiliriz...
mesela sen ortalama günde kaç soru çözersin?
bu arada bu soruyu gzdbky'e de soruyorum...kaç soru çözebilirsiniz ortalama?

benim soru çözmek için her derse kaynağım yok malesef ders çalışırken okul kitabımdaki ve yardımcı kitabımdaki bütün üniteleri çözdüm zaten:14:
tekrara geçince aynı soruları tekrardan çözücem bir tek üstten aldığım dersler için 3.sınıf soru bankam var hiç dokunmadım daha o soru bankasında 3 ünitem var sadece onları sizlerle birlikte çözebilirim
aynı zamanda başlayabiliriz günde kaç soru çözebilirim bilmiyorum zaten fazla sorum yok
tekrarlarımıza soru sayısı olarak ele almasak her gün ders tekrar etme olarak ele alırsak daha iyi olabilir sanki:44:
konulara üstten göz gezdirip soru çözmek daha iyi oluyor sadece soru çözersek bazı kısımlar havada kalıyor bende:50:
mesela her gün 1 dersin tekrarını yapma yada uzun ve zor derslerde 2 günde 1 ders bitirme gibi

çok karışık yazdım sanki kafam çok dolu bi bitseydi şu üniteler:18:

toplamda 37 ünitem bitti 7 ünitem kaldı
çalışma planıma göre 18 aralıkta bitirip 4 ocağa kadar 17 gün tekrar yapmayı düşünüyorum
tabi 4 günde 7 ünite bitirebilirsem:37:

dün 1 ünite daha bitirdim... toplamda 26 oldu....kızlar ben nasıl yetiştirecem yaa....üniteleri kıtı kıtına yetiştirsem bile test çözmeden çıkmış sorulara çalışamamaktan korkuyorum...:( 15 ünitem kaldı....
sınava 24 gün kalmış birazdan kalkıp bir ünite daha bitireyim diyorum inşallah....
benim gibi olanlar varmı kızlar..ünitesi bol, vakti az kalmış :) kimler var?
canım tabiki ben varım senin gibi olan :) bugün çalışıcam ama artık :) biraz aravermiştim
toplamda 35 ünitem bitti 9 ünitem kaldı
daha tekrarlar var birde staj başladı çok yoğunum:5::5:

28 ünitem bitti şükürler olsun...7 dersten toplam 4 dersi full bitirmiş bulunmaktayım :37::37:
2 dersim yarım bitti, bilgisayar dersine hiç bakmadım bile :(
üfff

Bende 1 ünite bitirdim.
Biran önce aradan çıkarmam lazım bu dersleri soru çözmeye geçmeliyim
Netten e kurslara katılıcam vakit ayıramayabilirim
Sıkıldım da ya
Bir ünite 30 sayfa hatta daha fazla olanlarda var
Geçen sene 40 ünite olmasına rağmen hiç bu kadar sıkılmamıştım

benim soru çözmek için her derse kaynağım yok malesef ders çalışırken okul kitabımdaki ve yardımcı kitabımdaki bütün üniteleri çözdüm zaten:14:
tekrara geçince aynı soruları tekrardan çözücem bir tek üstten aldığım dersler için 3.sınıf soru bankam var hiç dokunmadım daha o soru bankasında 3 ünitem var sadece onları sizlerle birlikte çözebilirim
aynı zamanda başlayabiliriz günde kaç soru çözebilirim bilmiyorum zaten fazla sorum yok
tekrarlarımıza soru sayısı olarak ele almasak her gün ders tekrar etme olarak ele alırsak daha iyi olabilir sanki:44:
konulara üstten göz gezdirip soru çözmek daha iyi oluyor sadece soru çözersek bazı kısımlar havada kalıyor bende:50:
mesela her gün 1 dersin tekrarını yapma yada uzun ve zor derslerde 2 günde 1 ders bitirme gibi

çok karışık yazdım sanki kafam çok dolu bi bitseydi şu üniteler:18:

toplamda 37 ünitem bitti 7 ünitem kaldı
çalışma planıma göre 18 aralıkta bitirip 4 ocağa kadar 17 gün tekrar yapmayı düşünüyorum
tabi 4 günde 7 ünite bitirebilirsem:37:

kolay gelsin canım sana da:)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................13.................

GzdBky.................44.......................-...............37...................

Gulbebek...............35.......................-................6.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............14......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............25..................

Bulancak28....................................-..................5......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-.........20...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............28..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bugün sabah erkenden kalkıp aldım kitabı elime, oğlum daha uyurken hemen çalışabildiğim kadar çalışayım dedim...
yataktan kalktığım gibi aldım kitabı :) başladım ve bitirdim üniteyi, zihin dinamik oluyor sabah erken saatte, hem okuduğum şeyi anında anlıyorum hemde daha hızlı bitirdim üniteyi...
ünite sonundaki soruları bitirince oğlumda uyandı :) kuzucum annesine acıdı heralde :)
ben bir ünite bitti diye sevinirken, ikindi vakti tekrar aldım kitabı bir iki sayfa ne okuyabilirsem dedim, bi sayfa iki sayfa derken uzadı gitti ve bi baktım ünite bitmiş :) nasıl sevindirik oldum görmelisiniz :) ardından sorularını da çözdüm, sonuç şükür iyiydi..ama bu ders zaten sevdiğim bi ders olduğundan liseden kalma bilgilerle bile çözsem kolayca çözüyordum soruları, okuyarak iyice pekiştim sanırım...:)
böylece 2 ünitem daha bitti şükürler olsun toplamda 30 üniteyi devirmiş bulunmaktayım... :)
kolla kendini GZDBKY arkandan geliyorummm...:4::4::4::4::4:
bu arada, bu gece yatmadan bir ünite daha niyetim var bakalım oğlum uyuduktan sonra...inşallah tabi...
bakalım artık kızlar hakkımızda hayırlısı..yumurta bacaya geldi, paçalar tutuştu hepimizin..hadi bakalım gazamız mübarek ola...sınava 20 gün var...:50::50::50::50:

bugün sabah erkenden kalkıp aldım kitabı elime, oğlum daha uyurken hemen çalışabildiğim kadar çalışayım dedim...
yataktan kalktığım gibi aldım kitabı :) başladım ve bitirdim üniteyi, zihin dinamik oluyor sabah erken saatte, hem okuduğum şeyi anında anlıyorum hemde daha hızlı bitirdim üniteyi...
ünite sonundaki soruları bitirince oğlumda uyandı :) kuzucum annesine acıdı heralde :)
ben bir ünite bitti diye sevinirken, ikindi vakti tekrar aldım kitabı bir iki sayfa ne okuyabilirsem dedim, bi sayfa iki sayfa derken uzadı gitti ve bi baktım ünite bitmiş :) nasıl sevindirik oldum görmelisiniz :) ardından sorularını da çözdüm, sonuç şükür iyiydi..ama bu ders zaten sevdiğim bi ders olduğundan liseden kalma bilgilerle bile çözsem kolayca çözüyordum soruları, okuyarak iyice pekiştim sanırım...:)
böylece 2 ünitem daha bitti şükürler olsun toplamda 30 üniteyi devirmiş bulunmaktayım... :)
kolla kendini GZDBKY arkandan geliyorummm...:4::4::4::4::4:
bu arada, bu gece yatmadan bir ünite daha niyetim var bakalım oğlum uyuduktan sonra...inşallah tabi...
bakalım artık kızlar hakkımızda hayırlısı..yumurta bacaya geldi, paçalar tutuştu hepimizin..hadi bakalım gazamız mübarek ola...sınava 20 gün var...:50::50::50::50:

aayyy ne güzel sevindim bak:1:
ben çalışamadım bugün şimdi başlıcam bakalım ne kadar çalışabilcem:10:
bana yetişmeden hemen arayı açayım bende:52::4::4::4::4::4:

aayyy ne güzel sevindim bak:1:
ben çalışamadım bugün şimdi başlıcam bakalım ne kadar çalışabilcem:10:
bana yetişmeden hemen arayı açayım bende:52::4::4::4::4::4:

ahh canım yaa korkma :) sana yetişmem için kırk fırın ekmek yemem lazım :)
10 ünitem var daha benim :(
5 ünite bilgisayardan
2 ünite ibadet esaslarından
3 ünite de arapçadan :( :(
o 2 üniteyi yarına bitiririm inşallah ondan korkmuyorum ama arapçadan ödüm patlıyor...:18::18::18: çünkü hem zor bi ders hemde, bir üniteyi sabahtan akşama kadar bitiremiyorum çok zor....:(
daha bilgisayarın yüzüne bakmadım bile...ondan da korkuyorum...
off nasıl yetişcem ben yaa..kalkayım da çalışayım bari :) bir ünite daha bitiririm belki, üff hiçde canım istemiyor.......:4::4::4::4::4::4::4:

evet şükürler olsun 32 ünitem bitmiştir....:27::27::27::27::27:
bugün 3 üniteyi bitirmenin verdiği zevk ve yorgunlukla uyumaya gidiyorum kızlar...:)
paçalar tutuştu hadi bakalım, :18::18::18::18::18:

bugün 3 üniteyi bitirmenin verdiği zevk ve yorgunlukla uyumaya gidiyorum kızlar...:)

Costuk bu ara iyi gidiyoruz yahu :)
Bende 2unite daha bitirdm toplam 39oldum az kaldı az :)
bugunluk bu kadar yarın devam:4::4:

çatlasam bile sana yetişemem ben yaa :)
maşallah diyelim nazar etmeyelim valla...:)
sen yarın birgün hava atıcan bana dimi, bugün şu kadar test çözdüm dün şu kadar test çözdüm diye :)
ben sana yetiştiğim zamanlarda sen çoktan soru bankasını bitirmiş olacan...
allah izin versinde bi bitrsem üniteleri, test manyağı olmak istiyorum :):27::27::27::27::27::27::27:

hehehehe:1:ayy ne güldürdün beni:1:
ben konularım bitince test ağırlıklı değilde tekrar ağırlıklı gidicem
birde çıkmış soruları çıkartıp çözesim var tabi yetişebilirsem:6:
inkılaba geldm çattım 4 ünite bakalım kaç günde biter:52:

Piolin toplam 28 ünite bitti kaldı 8 ünite :31:

Maşallah size kızlar :nazar: ben de bi ünite bitirdim dün nihayet kendimi ekliycem bilgisayar dersinden korkmayın hep aşina olduğumuz şeyler ben bitirdim onu ilk önce en kolay ders diyebilirim bir de bilgisayar sertifikanız varsa hiç korkmayın hep kursta görülen şeyler :16:

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................14.................

GzdBky.................44.......................-...............39...................

Gulbebek...............35.......................-................6.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............14......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............28..................

Bulancak28....................................-..................5......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-.........20...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............32..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

hehehehe:1:ayy ne güldürdün beni:1:
ben konularım bitince test ağırlıklı değilde tekrar ağırlıklı gidicem
birde çıkmış soruları çıkartıp çözesim var tabi yetişebilirsem:6:
inkılaba geldm çattım 4 ünite bakalım kaç günde biter:52:

senin inkılap benim arapça gibi heralde, günde bir üniteyi sabahtan akşama kadar zor bitiriyorum ben...
bende bugün son 1 ünite kalan dersi bitirip toplamda 5 dersi full bitirmiş olacam inşallah...
geriye 5 ünitelik bilgisayar ve 3 ünitelik arapçam kalıyor bakalım hayırlısı...
bugün o 1 üniteyi bitirirsem akşamda eşimle arapçaya başlamayı düşünüyorum, eşimin arapçası çok iyi bana hocalık yapıyor :) ben her nekadar anlamasamda :)

senin inkılap benim arapça gibi heralde, günde bir üniteyi sabahtan akşama kadar zor bitiriyorum ben...
bende bugün son 1 ünite kalan dersi bitirip toplamda 5 dersi full bitirmiş olacam inşallah...
geriye 5 ünitelik bilgisayar ve 3 ünitelik arapçam kalıyor bakalım hayırlısı...
bugün o 1 üniteyi bitirirsem akşamda eşimle arapçaya başlamayı düşünüyorum, eşimin arapçası çok iyi bana hocalık yapıyor :) ben her nekadar anlamasamda :)

bilgisayar kolayda arapçayı iyice oturtmaya bak hocanda varken:1:
bilgisayar dersine fazla zaman ayırmana gerek yok bile önemli yerleri okusan zaten hemen anlarsın:34:
bende bugün kalan 1 ünitemi biritip inkılaba geçicem sanırım:18:
hadi kolay gelsin hepimize:4::4::4:

maşallah sana canım...
benim biraz moralim bozuk :( o dediğim kalan bir üniteyi bitirdim şükür ve böylelile beş dersim full bitmiş oldu...
bugün arapça ile uğraştım bir ünite inan saatlerimi aldı, :( çok moralim bozuk sorulara gelince sonuç hüsran hiç anlamadım üniteyi valla...
off allahım yardım et çok zor bi ders...arapçadan 2 ünitem kaldı bakalım, yarın bir ünite daha bitirirsem inşallah, pazarteside son üniteyi bitirip, test çözmeye başlarım inşallah...
bilgisayar dersini bile bi kenara koydum korkmuyorum ondan ama arapça beni mahvedecek yaa, hiç anlamadım okadar çalışmaya rağmen...
eşimde moralimi bozdu, yardım etmedi hiç... hepsi üst üste geldi moralman çökmüş durumdayım anlayacağın...
:14::14::14::14::14::14::14::14:

maşallah sana canım...
benim biraz moralim bozuk :( o dediğim kalan bir üniteyi bitirdim şükür ve böylelile beş dersim full bitmiş oldu...
bugün arapça ile uğraştım bir ünite inan saatlerimi aldı, :( çok moralim bozuk sorulara gelince sonuç hüsran hiç anlamadım üniteyi valla...
off allahım yardım et çok zor bi ders...arapçadan 2 ünitem kaldı bakalım, yarın bir ünite daha bitirirsem inşallah, pazarteside son üniteyi bitirip, test çözmeye başlarım inşallah...
bilgisayar dersini bile bi kenara koydum korkmuyorum ondan ama arapça beni mahvedecek yaa, hiç anlamadım okadar çalışmaya rağmen...
eşimde moralimi bozdu, yardım etmedi hiç... hepsi üst üste geldi moralman çökmüş durumdayım anlayacağın...
:14::14::14::14::14::14::14::14:

sıkma canını ümitsizliğe kapılma halledersin çalışıpta yapılamayan ne var ki
sen elinden geldiği kadar çalış inşallah karşılığını alırsın:54:

Back