Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

28 ünitem bitti şükürler olsun...7 dersten toplam 4 dersi full bitirmiş bulunmaktayım :37::37:
2 dersim yarım bitti, bilgisayar dersine hiç bakmadım bile :(
üfff

bilgisayar dersi çok basit mutlaka çıkmışları ezberle
ben geçen sene bilgisayar dersini 94le verdim:10:
deli gibi oturup çalışmıştım hiç gerek yok bildiğimiz şeyler zaten çıkmşlar çıkıyor genelde:15:

stajın hayırlı olsun canım...ama üzülme neden telaş yapıyorsun ki zaten bişey kalmamış, dokuz üniteyi hoplaya zıplaya bitirirsin...sınava daha 22 gün var... günde bir ünite bile yapsan rahaatt rahatt bitirrsin...

teşekkür ederimm:16:
staj beni zorlayacak rapor yazıp yüklemeler falan
birde en sona inkılabı bıraktım 4 ünite ama benim kabusum 40 ünite gibi gözümde büyüyor
birde tekrara bol vakit bırakmam lazım ilk dersleri hep unuttum bilgi ve ayrıntı ağırlıklı çoğu dersim ne yazık ki:50:

aof okuyan herkes bizim kadar çalışsaydı:1: ümitsiz olmayalım hallederiz bence:6:

canım keşke dediğin gibi olsun da, ben neler duydum gözlerimle bile şahit oldum :(
birçok yerde aöf kursları açılmış..üniversiteler hafta sonları aöf öğrencilerine ders veriyormuş...ücretli kursları saymıyorum bile...tecrübeli hocalardan ders alıyorlar...bütün derslerdeki üniteler bitmiş test çözme teknikleriyle günde 300 500 soru çözüyorlarmış..resmen öss ye hazırlanır gibiler yani...okadar benimsemişler...ellerinde kucak dolusu kitaplarla, sabahın kör vaktinde kursa giden aöf lileri görüyorum hep...
onların yanında şansımız vardır inşallah :( ümitsiz değilim ama bunları duydukça iştahım kaçıyor...
benim çevremde aöf okuyan çok kişi var, ve ne hikmetse ufacık bi haberi hemen duyuyorum :( kulaklarımı kapayıp kitaplara gömülmem lazım.. :)
az önce kitap başından kalktım bakayım bi buraya dedim kimler var kimler yok...

teşekkür ederimm:16:
staj beni zorlayacak rapor yazıp yüklemeler falan
birde en sona inkılabı bıraktım 4 ünite ama benim kabusum 40 ünite gibi gözümde büyüyor
birde tekrara bol vakit bırakmam lazım ilk dersleri hep unuttum bilgi ve ayrıntı ağırlıklı çoğu dersim ne yazık ki:50:

canım yaa valla resmen beni anlatmışsın :( bende sona bırakmak istemiyorum, bi an önce üniteler bitsin de test çözme derdine başlamak istiyorum...
aynen bende senin gibi eski üniteleri unuttum gitti valla...şöyle kitabın ilk ünitelerine dönüp bi bakıyorum, resmen silinmiş aklımdan, sanki hiç görmemişim bu konuları soruları falan gibi yabancı geliyor...oysa uzun uzun okuyup çözmüştüm ezberlemiştim :(
sınavda hatırlarsın diyor herkes..bakalım artık hayırlısı olsun inşallah allah yardımcı olur...
bu arada inkılaba fazla takılma...hem üniten azmış hemde çok aşırı yabancı olduğumuz bişey değil, az buçuk kökten bilgiler vardır...çocukluktan beri tarihi öğreniyoruz...sendeki bu azim varken inkılap falan hak getire :)

canım keşke dediğin gibi olsun da, ben neler duydum gözlerimle bile şahit oldum :(
birçok yerde aöf kursları açılmış..üniversiteler hafta sonları aöf öğrencilerine ders veriyormuş...ücretli kursları saymıyorum bile...tecrübeli hocalardan ders alıyorlar...bütün derslerdeki üniteler bitmiş test çözme teknikleriyle günde 300 500 soru çözüyorlarmış..resmen öss ye hazırlanır gibiler yani...okadar benimsemişler...ellerinde kucak dolusu kitaplarla, sabahın kör vaktinde kursa giden aöf lileri görüyorum hep...
onların yanında şansımız vardır inşallah :( ümitsiz değilim ama bunları duydukça iştahım kaçıyor...
benim çevremde aöf okuyan çok kişi var, ve ne hikmetse ufacık bi haberi hemen duyuyorum :( kulaklarımı kapayıp kitaplara gömülmem lazım.. :)
az önce kitap başından kalktım bakayım bi buraya dedim kimler var kimler yok...

doğru öyle baya kurslara gidenler falan var ama belkide onlar kursta gördükleriyle kalıyorlardır evde çalışamıyorlardır bizde evde çalışıyoruz napalım ben geçen sene kendi başıma o kadar zor derslere çalıştım 2 dönemide çok yüksek ortalamayla bitirdim bu senede o yüzden umutsuz değilim sadece bu sene daha yoğunum birde üstten 4 tane ders alınca gözüm korktu:27: geçen senenin gazına geldim sanki:52:
bende 1 ünite bitirip geldim bi bakınayım dedim şimdi oturup bi ünite daha bitircem birde hastayım üşütmüşüm aksilik kardeşimde hasta oda yordu bugün beni sarhoş gibiyim ama bitirmeden yatmıcam inşallah:21:

canım yaa valla resmen beni anlatmışsın :( bende sona bırakmak istemiyorum, bi an önce üniteler bitsin de test çözme derdine başlamak istiyorum...
aynen bende senin gibi eski üniteleri unuttum gitti valla...şöyle kitabın ilk ünitelerine dönüp bi bakıyorum, resmen silinmiş aklımdan, sanki hiç görmemişim bu konuları soruları falan gibi yabancı geliyor...oysa uzun uzun okuyup çözmüştüm ezberlemiştim :(
sınavda hatırlarsın diyor herkes..bakalım artık hayırlısı olsun inşallah allah yardımcı olur...
bu arada inkılaba fazla takılma...hem üniten azmış hemde çok aşırı yabancı olduğumuz bişey değil, az buçuk kökten bilgiler vardır...çocukluktan beri tarihi öğreniyoruz...sendeki bu azim varken inkılap falan hak getire :)

ufak bir tekrar yapınca hatırlanıyor ya şimdi bende boş boş bakıyorum bu neydi o ne ya falan oluyorum ama baştan bir tekrar yapınca toparlarız:10:

doğru öyle baya kurslara gidenler falan var ama belkide onlar kursta gördükleriyle kalıyorlardır evde çalışamıyorlardır bizde evde çalışıyoruz napalım ben geçen sene kendi başıma o kadar zor derslere çalıştım 2 dönemide çok yüksek ortalamayla bitirdim bu senede o yüzden umutsuz değilim sadece bu sene daha yoğunum birde üstten 4 tane ders alınca gözüm korktu:27: geçen senenin gazına geldim sanki:52:
bende 1 ünite bitirip geldim bi bakınayım dedim şimdi oturup bi ünite daha bitircem birde hastayım üşütmüşüm aksilik kardeşimde hasta oda yordu bugün beni sarhoş gibiyim ama bitirmeden yatmıcam inşallah:21:
[/QUOT

bende 1 ünite bitirip buraya bakmıştım işte, yatmadan bir ünite daha bitircem..böylelikle dersin biri ful bitmiş olacak...
sen inkılaptan korkuyorsun bende arapçadan ödüm kopuyor..:(
üç ünitesini bitirdim zar zor..ama çoktan unutmuşumdur bile...çünkü ilk başlarda çalışmıştım o üniteleri baya zaman geçti...
normalde diğer dersleri oturunca bir saat içinde bir üniteyi bitirebiliyorum ama arapçanın bir ünitesi benim tüm günümü alıyor nerdeyse..çünkü çok zor bi ders ve çok aşırı detaylı...
sabah elime alıyorum kitabı birer ikişer sayfa ilerliyorum sonra yemek gibi temizlik gibi işleri yapıp tekrar alıyorum bi kaç sayfa daha derken bi bakıyorum akşam olmuş ve hala bir üniteyi bitirme dediyle uğraşıyorum...
inan arapçaya ayırdığım zamanı diğer derslere ayırsam şimdiye hepsi bitmişti...çok zorlayacak beni...kalmasam bari :( korkuyorum arapçadan...

ufak bir tekrar yapınca hatırlanıyor ya şimdi bende boş boş bakıyorum bu neydi o ne ya falan oluyorum ama baştan bir tekrar yapınca toparlarız:10:

senin sayende gaza geliyorum bende... :) alah razı olsun senden :)
maşallah valla sendeki azim gayret burda kimsede yok....
birde üstten 4 ders almışsın..senin yanında bizim lafımız edilmez valla:9::9::9::9::9::9:
elin öpülür vesselam...:)
bana hep şu smile ile selam ver olurmu :4::4::4::4::4::4::4::4:
çok güzel anlatıyor bu smile beni...saçımdan sürünmesi lazım yoksa iştahım kaçıyor...

[/QUOT

bende 1 ünite bitirip buraya bakmıştım işte, yatmadan bir ünite daha bitircem..böylelikle dersin biri ful bitmiş olacak...
sen inkılaptan korkuyorsun bende arapçadan ödüm kopuyor..:(
üç ünitesini bitirdim zar zor..ama çoktan unutmuşumdur bile...çünkü ilk başlarda çalışmıştım o üniteleri baya zaman geçti...
normalde diğer dersleri oturunca bir saat içinde bir üniteyi bitirebiliyorum ama arapçanın bir ünitesi benim tüm günümü alıyor nerdeyse..çünkü çok zor bi ders ve çok aşırı detaylı...
sabah elime alıyorum kitabı birer ikişer sayfa ilerliyorum sonra yemek gibi temizlik gibi işleri yapıp tekrar alıyorum bi kaç sayfa daha derken bi bakıyorum akşam olmuş ve hala bir üniteyi bitirme dediyle uğraşıyorum...
inan arapçaya ayırdığım zamanı diğer derslere ayırsam şimdiye hepsi bitmişti...çok zorlayacak beni...kalmasam bari :( korkuyorum arapçadan...

zor diye duymuştum bende sıkma canını halledersin inşallah ALLAH yardımcımız olsun
hadi gidip çalışalım bari kolay gelsin:16:

senin sayende gaza geliyorum bende... :) alah razı olsun senden :)
maşallah valla sendeki azim gayret burda kimsede yok....
birde üstten 4 ders almışsın..senin yanında bizim lafımız edilmez valla:9::9::9::9::9::9:
elin öpülür vesselam...:)
bana hep şu smile ile selam ver olurmu :4::4::4::4::4::4::4::4:
çok güzel anlatıyor bu smile beni...saçımdan sürünmesi lazım yoksa iştahım kaçıyor...

ayyy teşekkür ederiim ya:16:
hadi kalk gidiyoruz:4::4::4::4::27:

ben 1 ünite bitirdim öyle uyudumm:1::1: sen naptın bakayım:17:

bende 1 ünite bitirip uyudum canım :) söz verdimmi tutarım :)
ama ne üniteydi valla saat 1'e kadar sürdü sorularınıda çözdüm ki iyice pekişeyim diye...
başım bile ağrıdı, sinüzit var bide bende..ağrı kesici içip yattım.. :(
ama bugün hiç bakmadım...çarşıda işlerim vardı alışveriş evin eksikleri falan...derken akşam oldu..yemek çay derken aha bu saat oluverdi :)
gece yatmadan önce bir ünite bitirecem nasip olursa..çünkü çok zevkli bi derse geldim..seviyorum ibadet esaslarını...namaz konusuna geldim zevkle bitiririm inşallah...:)
sen bugün naptın canım?? bu arada smile mızı unutmuşsun bak,,:4::4::4::4::4:

bende 1 ünite bitirip uyudum canım :) söz verdimmi tutarım :)
ama ne üniteydi valla saat 1'e kadar sürdü sorularınıda çözdüm ki iyice pekişeyim diye...
başım bile ağrıdı, sinüzit var bide bende..ağrı kesici içip yattım.. :(
ama bugün hiç bakmadım...çarşıda işlerim vardı alışveriş evin eksikleri falan...derken akşam oldu..yemek çay derken aha bu saat oluverdi :)
gece yatmadan önce bir ünite bitirecem nasip olursa..çünkü çok zevkli bi derse geldim..seviyorum ibadet esaslarını...namaz konusuna geldim zevkle bitiririm inşallah...:)
sen bugün naptın canım?? bu arada smile mızı unutmuşsun bak,,:4::4::4::4::4:

bende bugün staj yaptığım anaokuluna gittim toplantımız vardı
yol çok yordu gidiş dönüş 1er saat otobüs bekledim dondumm:5:
aynen bende de sinüzit var birde migren ikisi birden bir tuttu kafamın zonklamasından ders falan çalışamadım:14:
güya bugünde 2 ünite çalışacaktım:14: şimdi oturup çalışayım diyorum ama anca 1 ünite biter
sınava az kaldı hadi ben kaçar çalışalım biraz:29::4::4::4::1:

bende bugün staj yaptığım anaokuluna gittim toplantımız vardı
yol çok yordu gidiş dönüş 1er saat otobüs bekledim dondumm:5:
aynen bende de sinüzit var birde migren ikisi birden bir tuttu kafamın zonklamasından ders falan çalışamadım:14:
güya bugünde 2 ünite çalışacaktım:14: şimdi oturup çalışayım diyorum ama anca 1 ünite biter
sınava az kaldı hadi ben kaçar çalışalım biraz:29::4::4::4::1:

haklısın canım valla çok soğuktu bugün burasıda, pişman oldum bende gittiğime, elimde çocukla donduk valla...keşke eşime ısmarlayıp sıcacık evimde oturup demleyip çayımı sıcacık yudumlarken, dersime çalışsaymışım.. :) ah ah salaklığıma doymayım işte..eşimde demişti gitme soğuk diye dinlemedim onu... sakalı da var ama lafını dinlemedim işte :)
bu arada ben daha elime alamadım kitabı, çocuğu uyutup alıcam...11 de başlasam 12 ye bitiririm inşallah...hala pinekliyorum buralarda... :D
:1::1::1:
bu arada senin bölüm neydi ben unuttum, okuma sebebin neydi aöf yi...? önceden bitirmişliğin varmı üni yi...? okul bitince meslek olarak ne yapmayı düşünüyorsun?

Bende 1 ünite bitirdim.
Biran önce aradan çıkarmam lazım bu dersleri soru çözmeye geçmeliyim
Netten e kurslara katılıcam vakit ayıramayabilirim
Sıkıldım da ya
Bir ünite 30 sayfa hatta daha fazla olanlarda var
Geçen sene 40 ünite olmasına rağmen hiç bu kadar sıkılmamıştım

Bende 1 ünite bitirdim.
Biran önce aradan çıkarmam lazım bu dersleri soru çözmeye geçmeliyim
Netten e kurslara katılıcam vakit ayıramayabilirim
Sıkıldım da ya
Bir ünite 30 sayfa hatta daha fazla olanlarda var
Geçen sene 40 ünite olmasına rağmen hiç bu kadar sıkılmamıştım

canım senin ünite toplam kaç oldu tabloya bakmadım...ne zaman test çözmeye başlıcaksın?
aslında bitirme için ayarlasak da test çözmeye hep birden başlasak ne güzel olur...günlük çözzülecek soru sayısını falan ayarlasak çok iyi olur...
belki aynı zamanda bitirmek denk gelmez üniteleri ama, soru çözme olarak birlik olabiliriz...
mesela sen ortalama günde kaç soru çözersin?
bu arada bu soruyu gzdbky'e de soruyorum...kaç soru çözebilirsiniz ortalama?

canım senin ünite toplam kaç oldu tabloya bakmadım...ne zaman test çözmeye başlıcaksın?
aslında bitirme için ayarlasak da test çözmeye hep birden başlasak ne güzel olur...günlük çözzülecek soru sayısını falan ayarlasak çok iyi olur...
belki aynı zamanda bitirmek denk gelmez üniteleri ama, soru çözme olarak birlik olabiliriz...
mesela sen ortalama günde kaç soru çözersin?
bu arada bu soruyu gzdbky'e de soruyorum...kaç soru çözebilirsiniz ortalama?

Canım benim soru bankamda her üniteye ortalama 80/85 soru koymuşlar.
Yani günde 3 ünite sorusunu rahat çözerim diye düşünüyorum.
13 ünite bitmişti bugün 1 tane daha bitirdim 14 oldum
6 ünitem kaldı
Yarına 2 ünitem var 8 sayfa onu bitiririm herhalde
Pazartesi olmadı çarşamba soru çözümüne başlarım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Canım benim soru bankamda her üniteye ortalama 80/85 soru koymuşlar.
Yani günde 3 ünite sorusunu rahat çözerim diye düşünüyorum.
13 ünite bitmişti bugün 1 tane daha bitirdim 14 oldum
6 ünitem kaldı
Yarına 2 ünitem var 8 sayfa onu bitiririm herhalde
Pazartesi olmadı çarşamba soru çözümüne başlarım diye düşünüyorum.

ayy ne güzel canım yaa, benim daha 10 küsür ünitem var..ne kadar sıkıştırsam da bitiremem senin çarşamba gününe kadar :)
neyse arkandan yetişeyim bende artık :)
bu arada senin dediğin kadar çözemem sanırım yaa, oğlum var benim ondan kalan zamanda çözsem bile en fazla 60 veya 70 günlük...
çokmu az sence?

haklısın canım valla çok soğuktu bugün burasıda, pişman oldum bende gittiğime, elimde çocukla donduk valla...keşke eşime ısmarlayıp sıcacık evimde oturup demleyip çayımı sıcacık yudumlarken, dersime çalışsaymışım.. :) ah ah salaklığıma doymayım işte..eşimde demişti gitme soğuk diye dinlemedim onu... sakalı da var ama lafını dinlemedim işte :)
bu arada ben daha elime alamadım kitabı, çocuğu uyutup alıcam...11 de başlasam 12 ye bitiririm inşallah...hala pinekliyorum buralarda... :D
:1::1::1:
bu arada senin bölüm neydi ben unuttum, okuma sebebin neydi aöf yi...? önceden bitirmişliğin varmı üni yi...? okul bitince meslek olarak ne yapmayı düşünüyorsun?

okul öncesi öğretmenlik okuyorum ben:16:
anadolu meslek çocuk gelişimi çıkışlıyım
ilk sene ygs de örgünü kazanamadım aof kazandım yazmadım bir daha şansımı deneyeyim dedim
öbür sene yine sınava girdim yine aof tuttu:1: 20 puanla örgünü kaçırdım ama kısmet işte böylesi benim için çok daha iyi oldu:21:
okuluda 3 senede bitirip 4.senemdede kpssye hazırlanıcam kısmet olursa
devlete atansam süper olucak atanamazsamda özel kreşlerde anaokulllarında öğretmenlik yapıcam:16:
ALLAHım hepimizin yolunu açık etsin çok emek sarfediyoruz örgünde okuyanlardan dahada çok yıpranıyoruz ben inanıyorum ki hakettiğimizi alıcaz:16:

Back