Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar bende halkla ilişkileri onur belgesiyle bitirdim ama 3 sınıf işletme dersleri zorlucak sanki daha türk vergi sistemi iş ve sos güv huk ve yön bilg sistemini çalıştım geriye 3 dersim daha kaldı finansal yönetim ile maliyeti büte bırakmayı düşünüyorum daha rahat veririm en azından ama türk vergi sistemi sanıldığı gibi kolay ders gelmedi banada..o kadar çalıştım misal soruları çözmeye başladım en fazla 19-20 doğrum çıkıyor nerde eksiklik var anlamadım yaaa

birde arkadaşlar bende 3 a oluyor galiba pazarlama yön maliyet finansalın olduğu murat yayınlarından kitabı yok açıkcası dün sevgi yolundan baktım 25 tl dediler kıyamadım ya ilk kitabımı sıfır aldım ama bu kitabı 2.el almak istiyorum ama bulamıyorum fotokopi çektirsem olan birinden çevremdede öyle biri yok ne yapsam acaba en geç 2 güne kadar alıp çalışmam lazım fikir lütfenn

canım öncelikle murat yayınlarının sitesine girip bak orada kitap değişiklikleri diye bir bölüm var ikinci el alırsın bu sefer kitap değişmiş olur işine yaramaz geçmiş yıllarda değişiklik olduğunu biliyorum fakat hangilerinde var bu değişiklik onu bilemiycem o yüzden ikinci el almadan bir araştır derim kolay gelsin

ha o zaman haklısınız ama geçen sene de mart ayının ilk haftasında gelmişti
belki bu sefer de böyle olur...

mrb kızlar ben mail adresimi kapattığımdan bu siteye giriş yapamıodum yeni maillimle tekrar üye oldum.bulancak çalışmalar nasıl gidio,dgsye giricekmisin bu yıl.ben tek iktisattan sorumluyum bu sene kursuna gidiorum 9.ünitedeyis ara sınav konuları bitti sayılır.bu arada konuyla hiç alakası yok ama bi parfümden bahsediodum bu sitede adını çok merak ediodun sen avonun onu buldum adı extraordinary edp . kaldırılmış 2009 da özel msj yazamıorum burdan haber veriyim dedim :)))))

gecen sene dedımkı türk vergiye sist. calısayım vereyım su dersı artık nerdeeee vergi hukukuna hiç çalışmadıgım halde gectım , türk vergi sit. kaldım
benım de ikametgah eseste gorunuyor ailemın adresıne gelıyor (ben il dısındayım eşimin işi dolayısıyla) banada henuz gelmemiş oyuzden yarın esese gidip büroya uğrucam benım sınav gırıs kagıdım nerdeee die :84:

ben sıfır kitap alman taraftarıyım cunku kanunla bı skeılde değişiklik oluyor .. 2 sene önce 20ıydı yasa değişti bende karaca aldım ucuz dıye hiç memenun kalmadım acıkcası.. oyuzden parana kıyıp yeni basım alman taraftaıryım..
yada aöf e öğrenme portalında calıs derim.. ben öyle yapıyorum şuan.

selam,evet bir ara senden umudu kesmiştim
ben ınkılap hariç bütün konularımı bitirdim şimdi başa döndüm tekrar ediyorum
ınkılap tarihinin de çıkmış sorularına çalışacağım.ınkılap'tan korkuyorum ya nedense:18:
dgs'ye de en son sana girmem diyordum şimdi kararımı değiştirdim girmeyi düşünüyorum denemek için
ya evet o parfümü bulmak için bayağı uğraşmıştık
tamam hatırlıyorum o parfümü bi akrabam şey demişti o parfümün içinde sim gibi bir şey varmış
galiba bu parfümdü.evet sen de iktisattan kalmıştın çok üzülmüştüm
sosyoloji'yi kazanıp gidememiştin iktisat'tan dolayı
böyle işte,sen dgs'ye girersin kesin?
nasıl hazırlanıyorsun,ben okulun derslerine bakıyorum dgs'ye bakmıyorum
inşallah bi aksilik olmazsa bütünlemeye kalmadan geçerim belki
o zaman dgs'ye çalışırım biraz

Yanii vergi hukuku kolay diyorsun. Zaman yaklaştıkça ondan da korkmaya başladım. Türk vergiden geçtiysem ondan da çalışır geçerim diyorum bakalım. Yerel yönetimlere çalıştın mı. Var mı sende o ders kolay diyorum ben onun için de çünkü sayfa sayıları az fazla yormaz günde iki konu çalıştığım konular olacak ondan. Uluslararası mali ilişkiler nasıl acaba. Şu anda 3 ders korkuyor beni maliye politikası, türk ekonomisi ve finansal ekonomi bakalım artık göreceğiz vizelerde neler yapcaz benim bugün türk dili 4. konum bitecek az kaldı akşam çalışcam..

bende aldım kazandıran soruları ama fianle yönelikmiş dikkat etmemişim ilk konulardan çok az soru var
geri verdim ara sınava yönelik olanı bulamadım.maliye pol türkiye ekonomisi ağır geldi bana onlara ilk çalışmıştım özetlerini falan çıkardım son hafta sırf özetleri çalışıp çıkmış sorulara bakarım.şöle murat yayınlarından zengin bi soru bankası almam lazım bende hep ondan çalışıorm.bütsüz vermek istiorm geçen yılda bütsüz vermiştim.verdiğim araya rağmen geçen yıl 87.6 not ortlamasıyla geçtim.inşş bu sene de yapabilirim...derecem yükselcek ve uzmanlığa geçmem kolaylaşcak.temmuzda uzmanlık sınavım var..büte ders bırakamam...

canım dikkat etmemen kötü olmuş beb hem vize hem finali aldım kazandıran sorulardan ama muratta maalesef soru bankası 4. sınıfın bulamadım en azından maliye için. Mecburen yargının soru bankasını aldım. Kazandıran soruları ve geçmiş yıl sorularını murattan aldım son 6 yılın geçmiş yıl soruları var ama soru bankasını alma gereği de duydum çünkü kazandıran sorular ve geçmiş yıl soruları tüm konular bittikten sonra ancak çözülebiliyor tüm konular kaırışık çünkü ama soru bankasında çalıştığımız konuları çözüp anında o konuyu ne kadar biliyoruz nerede eksiğimiz var görüyoruz ama o da tam değil. Maliye soru bankası yoktu iktisat maliye aayım dedim sadece iki dersim yoktu içinde ama eşim yanlış sipariş verip kamu yöetimi-maliye almış içinde 3 dersim yok ama önemliler var o da yeter. Bende maliye politikasındna özet çıkarcam daha çalışırken çıkarmamıştım ilk çalıştığım için unuttum özellikle görüşler çokk karışıyor 50 den aşağı almam ama daha fazlası lazım vizede türk ekonomisinden sadece ilk 3 konuyu çalıştım geri kalanı açıköğretim sitesinden notlar paylaşıyorlar onlardan ve kazandıran sorulardan ezber yapcam ne alırsam artık finalde çok daha ağırlık vericem zamanım azaldı geri dönemem ona daha türk dilinin 4. konusu bitti. O bitince 4 dersim var daha ama yetişecek bir haftam artacak inşallahhh..

valal ben turk verg sist calısmayla vergi hukukundan 50 ile gecmıstım .. gectım ama sınırdan yani..
yerel yön.de 5.ünitedeyım e öğrenmenin alıştırma bölümünden calısıyorum ama esese geldıgımde soru bankası alıcam murat yayınlarından.yarın yer.yön bitirmeyi düşünüyorum diğer 1haftadada türk verg sist. bakıcam bu ikisi dersi tekrar ettikten sonrada mal pol ile fin eko calısamayı dusunuyorum bakam..

bu arada sınava gırcem yer gelmiş babam arada sabah..ohh dedim :)
ben 7.yılımda oldugum için öğrencilik haklarım gitti o yuzden sadece sınava gırıs belgesı vereceklermıs onu almam gerek işte eses bürosundan.

uluslararası mali ilişkileden bende korkmustum cunku anlasmalar ,ülkeler vergiler vs. nası olduysa gecmısım çok sasırmıstım :)

zaten genelde korktumuz derslerden gecıyoruz ya.. sanırım onlara daha cok calısıyoruz diğer az korktugumuz derslere göre

Benimde öyle 7. yılım ve hakkım gitti. Yani kimlik verdiler sadece sınavlarda geçerliymiş. Ben İstanbul'da çok yoğun çalışıyordu vaktim olmuyordu birde matım felan iyi değildi kalıyordum evlendim esese geldim aslında sildircektim kaydımı iyi ki sildirmemişim eşimin desteğiyle son seneye geldim ve sadece mattan ve istatistikten dersaneye gittim. Geçen senede hiç ders bırakmadım büyük başarı benim için. Son seneye gelebildiğime inanamıyor haldeyim. Korktuuğum dersler, maliye politikası, türk ekonomisi ve finansal ekonomi. Ama finansal kolaymış galiba vizeler para teorisi gibiymiş. Çalışırken görücem cmartesi başlıcam. Cuma günü türk dili bitecek. 9 günde finansal ekonomi ve yerel yönetimleri bitiricem bazı konularına günde 2 konu çalışcam. vergi hukuku ve ulus.mali iliş. 13 gün. pazartesi bitecek kalan günlerde geçmiş yıllara bakcam, maliye politikadından çıkaracağım özetlere çalışcam ve türk ekonomisi çalışcam netten. Gözün aydın sınav yerin gelmiş. Öğleden sonra benim sınavlar alttan yok ya. Daha iyi oldu sabahtan bol bol o günün derslerinin geçmiş yıllarını çalışcam.. evet ya korktuğum dersler daha iyi geliyo aslında geçen sene türk vergiden 65 beklerken 73 gelmişti, ,istatistiğimde alttan kalan vardı 60 alırım derken o da 73 gelmişti iyi bir sene geçirmiştim. Kamu ekonomisine vizelerde çalıştım sadece finalde kaldım bütte de hiç çalışmadan geçtim. İdare hukukuna finalde 3 konu çalıştığım halde geçtim. İyi de oldu. İnşallah bu senede büte kalmadan geçeriz. Bir yandan zaman geçsin bitsin diyorum bir yandan geçmesin çalışalım diyorum uyku uyuyamıyorum yaa..

şifacım nerdesin sen ya
özlettin kendini
canım benim ufak bir sorun yaşadım şükür kavuştuk teşekkür ederim bende çok özledim sizleri artık burdayım görüşmek üzere canım benim

kızlar toplam 40 ünite çalıştım çokmu gerideyim yahu şu zamanı doğru dürüst kullanamıyorum :78: inşallah hepimiz emeğimizin karşılığnı görürüz

Son düzenleme:
Kızlar benden size tavsiye.Geçen sene en düşük notum 80 le geçtim.Geçmiş yılların sorularını çalışın.Ya aynısı yada benzeri çıkıyor.Ben hiç kitaptan çalışmadım sadece 4-5 yıla ait sınavları finalse final,bütse büt soruları şeklinde çalıştım.O hırsla dikey geçiş yapıp üst sınıfıda okuyacaktım da Allahtan eşim bırakmadı:))

bende 3 senedir aynı şekilde çalışıyorum,takıntısız geçtim çok şükür
geçmiş yılların sorularına bakınca zaten belli soruların her sene sorulduğu görülüyor.
Hemde tıpatıp aynı sorular.O sorularla en az 50 almak garanti,birazda mantıkla biraz bilgiyle 60-70 arası not alınabilir diye düşünüyorum

evet doru düzgün soru bankası yok murat yayınlarının 4.sınıf maliye.ben bulamadım canım ya kazandıran soruların vize ve finalini.olmazsa internetten alayım.dediklerine aynen katılıorm.sadece çıkmış sorularla olmuo,mesela maliye politikasından geçmiş yıl sorularından maksimum 3 tane benzer veya aynı var.türkiye ekonomisi zaten bütün deişti.uluslararası mali ilişkilerde 3 sene önce deişiklik olmuş ünitelerde o yüzden çok az güncel ünitelerden soru var.türk dili benm full zaten.ötekilere de bakmadım.yerel yönetimlerde dediğin gbi geçen seneden az çok var akılda idare hukukuna yoğun çalışmıştım.ordan kaldı bişeyler.vergi hukuku ve finansal ekonomi kaldı benm de yoğun olarak çalışmam gereken.türk eko.ve maliye pol. zaten özetlerini çıkarmıştım.sende benm gibi çalışıosun heralde.son hafta mutlaka hergüne bir ders tekrar,sınav saatine kadar da geçmiş yıl soruları tekrar :) şansımıza bu sene öğleden sonra sabahtan baya tekrar yapma fırsatımız olcak.geçen sene sabahtandı 2 gunde sabahlayıp öle girmiştim sınavlara bide hastaydım ağır griptim.kulaklarım duymuodu gözüm görmüodu.ama o son dakika bakmazsam sanki hiçbişey bilmiomuşum gibi gelio,örgündeykende öleydim.sınavlardan sonra hastanelik olurdum hep :) emeğimizin karşılığını alalım da başka bişey istemiorm..çocuk istiorm artık yoksa kocam beni bu sene boşucak yani :):)

selam kızlar.nasılsınız?nasıl gidiyor?dediğim gibi öğlenleri çalışıyorum.2 günde 2 ünite daha bitirebildim.böle böle yetişeceğimi umuyorum :18:

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....38.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......10.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......22.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........3.......
dejavu one......49.....-......19.......

meraba kızlar son düzeltmeleri yaptım.Baktım ki baya hararetli çalışanlar var ben de aşka geldim yarım bıraktığım dersleri tamamlıycam 1 ünite bitirdim içime sinmiyor çünkü yarım bırakmak ben de tamamlarım inşallah benim de en korktuğum ders inkılap tarihi bi geçsem şu inkılaptan herkese kolaylıklar diliyorum

canım benide ekleyebilirsin toplam çalışacağım ünite sayısı 44 , çalıştığım 15 :80:

türk dilinden bir konum daha bitti dün 20 oldu çalıştığım konu sayısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…