birde arkadaşlar bende 3 a oluyor galiba pazarlama yön maliyet finansalın olduğu murat yayınlarından kitabı yok açıkcası dün sevgi yolundan baktım 25 tl dediler kıyamadım ya ilk kitabımı sıfır aldım ama bu kitabı 2.el almak istiyorum ama bulamıyorum fotokopi çektirsem olan birinden çevremdede öyle biri yok ne yapsam acaba en geç 2 güne kadar alıp çalışmam lazım fikir lütfenn
ha o zaman haklısınız ama geçen sene de mart ayının ilk haftasında gelmişti
belki bu sefer de böyle olur...
gecen sene dedımkı türk vergiye sist. calısayım vereyım su dersı artık nerdeeee vergi hukukuna hiç çalışmadıgım halde gectım , türk vergi sit. kaldımMerhabalar. Bne son sınıf maliye bölümüyüm. Bu sene gerek derslerimin çoğunluğunun sözel olması ve de son sene de güven gelmesinden biraz geç başladım aslında ocak başında başlamıştım ama aralar vermek zorunda kaldım. Daha bir dersim bitti.2. dersm yarın bitecek ama yetişecek inşallah ve bir haftada fazladan vaktim kalacak. Maliye politikasını çalıştım, Türk ekonomisine çalışmaktayım ama o ders çok baydı çok sıkıcı son konusu da çok uzun bir tek son konusuna çalışmayıp sorulardan tekrar edicem. Bence zaman az demeyin konu çalışın sorular aynı gelmeyebilir. Ben hep bu zamanlara yakın başlayıp çalıştım ve hep geçtim. Ters köşe yapabilirler. Ben şu yarın Tük ekonomisi bitsin dana 5 dersim olmsına rağmen rahatlıcam çünkü Türk dili sayfa sayıları uzun olsa da kolay, finansal ekonominin safa sayılarıda konu sayısı da az yazarak çalışcam özette çıkarmış olucam bir yandan. Yerel yönetimlerde hem kısa hem kolay. Geriye bir vergi hukuku ve uluslarararası mali ilişkiler kalıyor ki vergi hukuku geçen senenin türk vergi sisteminin hemen hemen aynısı. Zorlayacağını sanmıyorum. İnşallah hepimiz iyi notlar alırız. Bende konu sayılarımı yazayım hergün bir tane bazen günde iki tane düşsün motive olur benim için. 34 KONUM VAR. bir tane bugün çalışınca 33 e düşecek çalışınca yazarım...
benım de ikametgah eseste gorunuyor ailemın adresıne gelıyor (ben il dısındayım eşimin işi dolayısıyla) banada henuz gelmemiş oyuzden yarın esese gidip büroya uğrucam benım sınav gırıs kagıdım nerdeee die :84:Sizin 1 hafta daha geç gelebilir benimle de pek kıyaslamayın çünkü ben zaten Eskişehir'de ikamet ediyorum. Açıköğretimin merkezi zaten burası olduğu için burdaki yerlere daha erken geliyor olabilir. Genelde öyle oluyor da..
birde arkadaşlar bende 3 a oluyor galiba pazarlama yön maliyet finansalın olduğu murat yayınlarından kitabı yok açıkcası dün sevgi yolundan baktım 25 tl dediler kıyamadım ya ilk kitabımı sıfır aldım ama bu kitabı 2.el almak istiyorum ama bulamıyorum fotokopi çektirsem olan birinden çevremdede öyle biri yok ne yapsam acaba en geç 2 güne kadar alıp çalışmam lazım fikir lütfenn
mrb kızlar ben mail adresimi kapattığımdan bu siteye giriş yapamıodum yeni maillimle tekrar üye oldum.bulancak çalışmalar nasıl gidio,dgsye giricekmisin bu yıl.ben tek iktisattan sorumluyum bu sene kursuna gidiorum 9.ünitedeyis ara sınav konuları bitti sayılır.bu arada konuyla hiç alakası yok ama bi parfümden bahsediodum bu sitede adını çok merak ediodun sen avonun onu buldumadı extraordinary edp . kaldırılmış 2009 da özel msj yazamıorum burdan haber veriyim dedim :)))))
gecen sene dedımkı türk vergiye sist. calısayım vereyım su dersı artık nerdeeee vergi hukukuna hiç çalışmadıgım halde gectım , türk vergi sit. kaldım
benım de ikametgah eseste gorunuyor ailemın adresıne gelıyor (ben il dısındayım eşimin işi dolayısıyla) banada henuz gelmemiş oyuzden yarın esese gidip büroya uğrucam benım sınav gırıs kagıdım nerdeee die :84:
evet bence de murat yayınları türk vergiyi çok iyi anlatıyordu bende sınavda hiç zorlanmadım finalde biraz zor geldi ama geçtik sonuçta zaten ben murattan başka kitaba çalışamıyorum. Son senemiz inşalah mezun oluruz. Bende türk dili dersindeyim cuma günü finansala geçeceğim. Türk ekonomisinin son 3 konusuna çalışmadım hepsi bitince çalışabilirm açıköğretim sitesine üyeyim orada dersane notlarını payaşmış birisi ordan da çalımayı düşünüyorum ama muratın kazandıran sorularını felan aldım onlar günceldir ve bu dersin değişen konularını da kapsıyordur diye düşünüyorum tek korktuğum ders türk ekonomsi zaten, Maliye politikası da bitti ama güzel bir özet çıkarıp tekrar yapmam lazım.
bende aldım kazandıran soruları ama fianle yönelikmiş dikkat etmemişim ilk konulardan çok az soru var
geri verdim ara sınava yönelik olanı bulamadım.maliye pol türkiye ekonomisi ağır geldi bana onlara ilk çalışmıştım özetlerini falan çıkardım son hafta sırf özetleri çalışıp çıkmış sorulara bakarım.şöle murat yayınlarından zengin bi soru bankası almam lazım bende hep ondan çalışıorm.bütsüz vermek istiorm geçen yılda bütsüz vermiştim.verdiğim araya rağmen geçen yıl 87.6 not ortlamasıyla geçtim.inşş bu sene de yapabilirim...derecem yükselcek ve uzmanlığa geçmem kolaylaşcak.temmuzda uzmanlık sınavım var..büte ders bırakamam...
Yanii vergi hukuku kolay diyorsun. Zaman yaklaştıkça ondan da korkmaya başladım. Türk vergiden geçtiysem ondan da çalışır geçerim diyorum bakalım. Yerel yönetimlere çalıştın mı. Var mı sende o ders kolay diyorum ben onun için de çünkü sayfa sayıları az fazla yormaz günde iki konu çalıştığım konular olacak ondan. Uluslararası mali ilişkiler nasıl acaba. Şu anda 3 ders korkuyor beni maliye politikası, türk ekonomisi ve finansal ekonomi bakalım artık göreceğiz vizelerde neler yapcaz benim bugün türk dili 4. konum bitecek az kaldı akşam çalışcam..
valal ben turk verg sist calısmayla vergi hukukundan 50 ile gecmıstım .. gectım ama sınırdan yani..
yerel yön.de 5.ünitedeyım e öğrenmenin alıştırma bölümünden calısıyorum ama esese geldıgımde soru bankası alıcam murat yayınlarından.yarın yer.yön bitirmeyi düşünüyorum diğer 1haftadada türk verg sist. bakıcam bu ikisi dersi tekrar ettikten sonrada mal pol ile fin eko calısamayı dusunuyorum bakam..
bu arada sınava gırcem yer gelmiş babam arada sabah..ohh dedim :)
ben 7.yılımda oldugum için öğrencilik haklarım gitti o yuzden sadece sınava gırıs belgesı vereceklermıs onu almam gerek işte eses bürosundan.
uluslararası mali ilişkileden bende korkmustum cunku anlasmalar ,ülkeler vergiler vs. nası olduysa gecmısım çok sasırmıstım :)
zaten genelde korktumuz derslerden gecıyoruz ya.. sanırım onlara daha cok calısıyoruz diğer az korktugumuz derslere göre
canım benim ufak bir sorun yaşadımşifacım nerdesin sen ya
özlettin kendini
Kızlar benden size tavsiye.Geçen sene en düşük notum 80 le geçtim.Geçmiş yılların sorularını çalışın.Ya aynısı yada benzeri çıkıyor.Ben hiç kitaptan çalışmadım sadece 4-5 yıla ait sınavları finalse final,bütse büt soruları şeklinde çalıştım.O hırsla dikey geçiş yapıp üst sınıfıda okuyacaktım da Allahtan eşim bırakmadı:))
canım dikkat etmemen kötü olmuş beb hem vize hem finali aldım kazandıran sorulardan ama muratta maalesef soru bankası 4. sınıfın bulamadım en azından maliye için. Mecburen yargının soru bankasını aldım. Kazandıran soruları ve geçmiş yıl sorularını murattan aldım son 6 yılın geçmiş yıl soruları var ama soru bankasını alma gereği de duydum çünkü kazandıran sorular ve geçmiş yıl soruları tüm konular bittikten sonra ancak çözülebiliyor tüm konular kaırışık çünkü ama soru bankasında çalıştığımız konuları çözüp anında o konuyu ne kadar biliyoruz nerede eksiğimiz var görüyoruz ama o da tam değil. Maliye soru bankası yoktu iktisat maliye aayım dedim sadece iki dersim yoktu içinde ama eşim yanlış sipariş verip kamu yöetimi-maliye almış içinde 3 dersim yok ama önemliler var o da yeter. Bende maliye politikasındna özet çıkarcam daha çalışırken çıkarmamıştım ilk çalıştığım için unuttum özellikle görüşler çokk karışıyor 50 den aşağı almam ama daha fazlası lazım vizede türk ekonomisinden sadece ilk 3 konuyu çalıştım geri kalanı açıköğretim sitesinden notlar paylaşıyorlar onlardan ve kazandıran sorulardan ezber yapcam ne alırsam artık finalde çok daha ağırlık vericem zamanım azaldı geri dönemem ona daha türk dilinin 4. konusu bitti. O bitince 4 dersim var daha ama yetişecek bir haftam artacak inşallahhh..
Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .....53..... - ....38.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......10.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......22.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........3.......
dejavu one......49.....-......19.......
meraba kızlarson düzeltmeleri yaptım.Baktım ki baya hararetli çalışanlar var ben de aşka geldim yarım bıraktığım dersleri tamamlıycam 1 ünite bitirdim içime sinmiyor çünkü yarım bırakmak ben de tamamlarım inşallah benim de en korktuğum ders inkılap tarihi bi geçsem şu inkılaptan herkese kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?