- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınav yerleriniz geldi mi hanımlar. Bana geldi bugün. Çok şükür bu sefer ikisi de evime çok yakın yerler. Eşimde hoca olduğu için ona da sınav görevi geliyor beni götüremiyordu. Kayınpederim sağolsn hep götürüp alıyor bu sefer gelmesine gerek kalmayacak. Alttan dersim olmadığı için sabaha gelir iki sınavımda diyordum ama ikisi de öğleden sonra aslında bir bakıma iyi sabah erken kalkıp o günün derslerini sınav zamanına kadar gözden geçiririm en azından geçmiş yıllara bakarım.. Bugünde türk dilinin 4. konusuna başlıyorum ama 3 güne yayarak çalışacağım çünkü 36 sayfa. Ancak murat yayınlarınınn sınav soruları var nette. Onlardan çözdüm 20 soru çıkıyormuş zaten 15 doğrum çıktı daha 3 konu çalıştım dilbilgidine geçmesim bile. Heralde sözel okumamın rolü var. Bence bir başlık açılsın sınav yerleriyle ilgili herkes sınav yerlerini yazsın adresleri bilenler bilmeyenlere anlatsın ne dersiniz?
hayırlı olsun inşallah
benim giriş kartım gelmedi
sizinki geldiğine göre bu hafta içi dağıtılır o zaman...
sınav yerleriniz geldi mi hanımlar. Bana geldi bugün. Çok şükür bu sefer ikisi de evime çok yakın yerler. Eşimde hoca olduğu için ona da sınav görevi geliyor beni götüremiyordu. Kayınpederim sağolsn hep götürüp alıyor bu sefer gelmesine gerek kalmayacak. Alttan dersim olmadığı için sabaha gelir iki sınavımda diyordum ama ikisi de öğleden sonra aslında bir bakıma iyi sabah erken kalkıp o günün derslerini sınav zamanına kadar gözden geçiririm en azından geçmiş yıllara bakarım.. Bugünde türk dilinin 4. konusuna başlıyorum ama 3 güne yayarak çalışacağım çünkü 36 sayfa. Ancak murat yayınlarınınn sınav soruları var nette. Onlardan çözdüm 20 soru çıkıyormuş zaten 15 doğrum çıktı daha 3 konu çalıştım dilbilgidine geçmesim bile. Heralde sözel okumamın rolü var. Bence bir başlık açılsın sınav yerleriyle ilgili herkes sınav yerlerini yazsın adresleri bilenler bilmeyenlere anlatsın ne dersiniz?
kızlar ben bu topiği yeni gördümm :81:
işletme 3. sınıftayım bende,halkla ilişkilerden direk geçiş yaptım.2 Haftadır çalışıyorum derslere inşallah yetişir :44:
merhaba kızlar...marmara ing işletme mezunuyum uzman yardımcısı olarak maliyede çalışıorm.maliye 4.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda.okurken başlamıştım 2 sene ara verdim.4 dersim kaldı benmde çalışmam gereken 25 ünite var.günde 2 tane bitirmeye çalışıorm ama zorlandım bu yıl baya çok ağır geldi dersler..hem evliyim hem çalışıorm hem okuorm..çocuk yapamıorm yahu :) herkese başarılar...
merhaba canlarım şimdi ben 2 yıllık okuyorum ya 3 sınıfta işletme veya kamu yönetimine geçsem
diplomayı kamudan alıyorum değilmi????![]()
Sizin 1 hafta daha geç gelebilir benimle de pek kıyaslamayın çünkü ben zaten Eskişehir'de ikamet ediyorum. Açıköğretimin merkezi zaten burası olduğu için burdaki yerlere daha erken geliyor olabilir. Genelde öyle oluyor da..
evet merguana en son mezun olduğun bölümden alıyorsun...![]()
mrhaba arkadas ve basarılar dilerim sınavlar için
bende maliye 4.sınıfım4.dersim kaldı onuda verırsem mezunn olcam ıns..
![]()
ben yenı basladım calısmaya aöfün e öğrenme portalından çalışıyorum
kitap olarak murat yayınlarını onerırım.. karacayı hiç beyenmedim sahsen.
derslerimide yazayım belki benımle aynı olan vardır..
türk vergi sistemi (3.sınıftan)
maliye politikası , finansal ekonomi ve yerel yönetimler (4.sınıf derslerı) hesap işlemlerinde özelıkle bırbırımıze yardım edelim kızlar.. :26::18:
bende maliye 4. sınıfım canım.alttan dersim yok geçen sene hepsini verdim.türk vergi sistemi murat yayınlarında çok anlaşılır ve nerdeyse sınavda da birebir neden zorlandın ki..benm çalışmam gereken şuan finansal ekonomi,vergi hukuku ve yerel yönetimler kaldı.türkiye ekonomisinide tekrar etmem lazım.malum deişmiş tüm ders bu sene..çıkmış soru v.b örnek yok.ne tarz sorular gelebileceği hakkında da pek fikrim yok.o beni baya zorladı..
bende maliye 4. sınıfım canım.alttan dersim yok geçen sene hepsini verdim.türk vergi sistemi murat yayınlarında çok anlaşılır ve nerdeyse sınavda da birebir neden zorlandın ki..benm çalışmam gereken şuan finansal ekonomi,vergi hukuku ve yerel yönetimler kaldı.türkiye ekonomisinide tekrar etmem lazım.malum deişmiş tüm ders bu sene..çıkmış soru v.b örnek yok.ne tarz sorular gelebileceği hakkında da pek fikrim yok.o beni baya zorladı..