Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

girişi güzel yaptık ama tıkandık galiba
neyse bir kaç gün böyle sürer napalım artık
sınava da 2 aydan az bi süre kaldı kızlar:18::18::18:

merhaba arkadaslar ben gec kaldım sanırım ama 4 günde 2 dersi bitirdim işlteme 3cü sınıf çıkmış soruları çözyorum takıldıklarımı kitaptan bakıp devam ediyorum zaten bunları özet olarak gördüğüm için pek zorlanmıyorum ama 2 sene gecti aradan biraz unutmuşum neyse hepimize kolay gelsin

merhaba kızlar sınava çok az zaman kaldı..bende işletme 3 sınıftan:türk vergi sistemini,iş ve sos güv hukukunu,yönetim bilgi sisteminin kabasını attım..çalıştıklarımın tekrarını yapıcam bu 2 günde ondan sonra pazarlama yönetimine geçicem..ve finansal yön maliyet muh kalıyor geriye..muhasebeden de hiç anlamıyorum soruları çalışarak da geçilcek bir ders değil galiba yandım vallah

seker86 bende maliyet muh ve fınansal yon korkuyorum.umarım basarılı oluruz.masallah sen benden cok ılerdesın.ben daha calısmaya yenı basladım sayılır

kızlarr 28 üniteyi geride bıraktımmm :))

canım senin düzeltmeni yapıyorum kendime de 3 üniteyi ekliyorum

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....37.....
merguana - ......68........-.....54.........
PrensesPeri ......43....- .......5.......
bulancak..........60....-.......47.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......16.....
duygu c........68........-......32.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........2.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........13.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........5........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........1.......

merguana muhtemelen bu saate kadar almıssındır kımlıgini yinede yazayim.benim kımlıgımıde esım almıs vermısler.benımde aklıma takılan bısı var.kımlıgı vakıfbank zarfinda vermısler.ıcınde sıfre falan var.bızım rızamız olmadan hesapmı actılarki aklıma takıldi.pıolin 3 unıte calıstım 8 oldum.

evet cnm abim almış.vakıfbank ı bende anlamadım ya

teşekkürler canımmm :))
ayy o kadar zor geliyo ki çalışmakkk puff

merguana ve prensesperi sadece kulaktan dolma şöyle bir bilgim var şu vakıfbank konusuyla ilgili
vakıfbank'a gidip öğrenci kartımızla işlem yapabiliyormuşuz diye duymuştum
belki de yanlıştır,ben sınava girerken kullanıyorum kimliği

Son düzenleme:
hafta sonu matematike gittim haydarpaşaya. çok güzel anlatıyor ama çok geç kalmış durumdayım.
çok koş ve bize yetiş dedi. offf 2 senedir veremiyorum zaten nasıl koşucam ben yaaa

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....37.....
merguana - ......68........-.....54.........
PrensesPeri ......43....- .......8.......
bulancak..........60....-.......47.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......16.....
duygu c........68........-......32.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........2.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........13.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........5........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........1.......

meraba kızlar bende bugün yapabilirsem 1 ünite bitirmeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bende açıköğretim kamu yönetimi okuyorum matematik dersini veremediğim içim 3 sınıfa geçemedim bi türlü forumda matematikten zorlanıpta geçen arkadaşlarımız varsa yardıcı olursanız sevinirim murat karacan yargı yayınlarının hepsinin kitabını aldım ama kendim çalışınca anlayamıyorum çaliştığım içinde kursa falan gidemiyorum cd falan alsam işe yararmı arkadalar yardımcı olursanız çok sevinirim

3 ünite bitirdim...
alan derslerim bitti şimdi ınkılap tarihi kaldı,
onu da konu çalışmayıp ezber yapacağım galiba

60- 19 = 41

Ben ders çalışamıyorum yaaa sanırım kalıcam bir insan benim kadar tembel olamaz çalışmaya fırsatım var ama sırf tembellikten dolayı çalışmıyorum kitabı açıp kapatıyorum internette dolaşıyorum kendime gelmem lazım benim sizler neler yapıyorsunuz nasıl motive oluyorsunuz yardım edin arkadaşlar gaza gelmem lazım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…