herşey planladığımız gibi gitmiyorr hayırlısı olsun
ama çk sevindim senin adına..olsun hem çalışır hem okursunn
sağol canım benimAllah herkese güzel kısmetler versin
evet aynen öyle..Allahım öyle bir kapı açtıki sonsuz şükürler olsun.adam sen okulunu bitir ingilizceni geliştir ve dogru düzgün çalış ben senin önünü açacagım dedi.işinde yükselmeni sağlarım yalnız düzgün çalış dedi.ben zaten senelerdir böyle bir yer arıyordum.hem ingilizceye hem işime hemde derslerime daha sıkı sarılacagım
saol amin canım
çok güzell valla büyük iş düşüyor sana
ne işinde çalışıyorsun diye sorsam bi mahsuru olur mu merak ettim açıkcası
32 ünitem bitmiş yahu :81:
canım 1 sınıfların derleri değişkenlik gösterebilir bazı bölümler matematik muhasabe var bazılarında uygarlık tarihi..ben murat yayınlarından çalışıyorum.soruları 2 kez çözüyorum sınavdada aşağı yukarıaynıı tarzda sorular çıkıyor.kitabın tane fiyatı 25 tl genelde 2 kirap olur.artı olarak ingilizce alırsan 10-15 de ona verirsin
bende işten ayrılıp ders çalışacaktım ya güya..daha iyi bir iş fırsatı yakaladım yarın başlıyorumve bugun sabah 6 da kalkıp hemencik 1 ünite çalıştım :87:
merhaba kızlar, çalışmaya ihtiyaçım var böyle bi grup görünce sevindim, ben kamu yönetimi 4 sınıftayım 3 dersim var, sıkıldım artık bitirmek istiyorum ama bir türlü ders çalışmaya başlıyamadım 4 yaşında bir kızım var ne zaman kitabı alsam başıma üşüşüyor benimle oyna diye ne yapıcam bilmiyorum motive olmaya hırslanmaya ihtiyacım var.
ben su matematiği bir halletsem gerisini vericem gibi hissediyorum ama takıldım kaldım o derste.
hiçbirşey hatırlamıyorum deliricem 2 gündür...
meraba kızlar bende son günlerde kitap yüzü açamadım noldu bize ya nazar mı değdi
bulancak28 .!.:ben kendimi sıka sıka 2 ünite bitirebildim.
bu aralar hiç çalışasım yok ya
hep ezber yapıyorum hepsi birbirine karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?