Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

arkadaşlar aslında öle aylar önceden çalışmak herkese yaramıyor. mesela ben 1 ay kala başlıyorum çalışamaya. erken başlarsam unutuyorum. önceden örgünde ön lisans bitirdim. dikey geçişle çeko okuyorum. dersler o kadarda zor gelmiyor bana. 1 senede 8 ders alıyorum çünkü. örgünde 1 dönemde 8 ders alırdım. 1 senede 15 ders ediyordu aşağı yukarı. demek istediğim nasıl anlıyorsanız öle çalışın.

katılıyorum size erken çalışınca sınava kadar bende unuturum hep geçen sene çok iyi çalıştığım dersi unutmuştum hep onun için bende daha başlamadım çalışmaya
allah herkese kolaylıklar versin inşallah

arkadaşlar mrb.bende bu sene açıköğretim perakende satış ve mağaza yönetimi bölümüne kayıt oldum.sınavlara ilk defa gireceğim için bilmiyorum sınavlarlar zormu kolay mı...bide çalışma tekniği konusunda yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba hayırlı olsun öncelikle

ara sınav(vize) 2-3 nisan 2011

yılsonu(final) 28-29 mayıs 2011

ve bütünleme(kurtarma sınavı) 10-11 eylül

böyle 3 kere sınava giriyoruz ve hafta sonu giriyoruz.cumartesi 4 ders pazar 4 ders olarak
diyelim ki 15 üniteden oluşan hukuka giriş dersiniz var ara sınavda ilk yarısı soruluyor(yani ilk 7 ünite)
yılsonu sınavında da bütün ünitelerden soruluyor.(her ders için aynısı geçerli)
klişe bi laf olacak ama çalışana zor değil:)
ben 1.sınıfta murat yayınlarından çalışmıştım okulun kitaplarından çalışmadım.benim 3 dersim vardı geçen sene ocakta başlayıp martta bitirmiştim,sizin ders sayınız çok olduğu için bence hemen başlayın
bir de egem'in 2005-2009 çıkmış sorular kitabını almıştım o da faydalı olmuştu ama sizin 1.sınıf dersleriniz farklıdır belki,onun çıkmış sorular kitabı yoktur
bence bu saatten sonra ucundan başlayın nisan'ın 2-3'üne ne kaldı şurda değil mi?

Son düzenleme:
meraba kızlar bende koca iki ünite bitirdim ekliyim kendime

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....33...
merguana - ......68........-.....54.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......45.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......16.....
duygu c........68........-......17.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........2.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........13.......
didoss.........41.....-..........18.......
medmus......60.......-........5........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........1.......

Hepimize kolay gelsin arkadaşlar

kızlar selam..ben 1.sınıf işletme bölümündeyim daha hiç çalışmaya başlamadım
Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum hangi kitapları almalıyım açıkogretimin kıtapları çok kalın çalış çalış bitmez...Çalışma şeklinizi banada anlatırmısınız valla ne yapıcam şaşırdım çok mu geç kaldım çalışmaya..

didem artık bu saatten sonra okulun kitapları olmaz bence herkes yardımcı kitaptan çalışıyor sen de al bölümünle ilgili yardımcı kitap.çalışmaya başla.yarın alıp başlasan her gün 1 ünite bitirsen yetiştirirsin.sadece vizelere kadar olan üniteleri çalışıyoruz biz.sen de öyle yaparsın.ha bir de ben geçen sene egem yayınlarının çıkmış sorular kitabını alıp çalıştım sınava 20 gün kala hemen hemen aynı tarz sorular soruyorlar.ona da bakmanı öneririm.10 tl.ydi.tabi çalışmadan da olmuyor
az kaldı sınava,yavaş yavaş başlamalısın ucundan

arkadaşlar hepinize başarılar.. işletme mezunuyum. yardım edeceğim bir durum olursa yazarsınız.. ii çalışmalar..

Arkadaşlar slm bende bu sene kayıt oldum , lojistik bölümü 1. sınıfım , herkes şu kitap bu kitap diye yazmış saolun ama satır aralarında geçmiş hep şaşırdım anlamadım , net bir şekilde hangi yayın evi hangi kitap , adı ne sanı ne ve fiyatı kaç para tek tek net bir şekilde yazarsanız çok sevinicem , birde benim anladığım kadarıyla tüm bölümlerin 1. sınıf dersleri aynı değil mi

selam,hoşgeldin aramıza
haklısın yazmamışızdır.en çok kullanılan yayınevi murat ve egem yayınları bunların haricinde
karacan,yargı,tasarı,ilk umut.... var da var yani.fiyatları değişiyor yayınevine göre
ama ben murat ve egem yayınlarından çalıştım ve memnun kaldım o yüzden sana bu yayınları öneririm,ben murat yayınlarından 2 kitap almıştım tanesi 20 tl.şimdi olmuş 25 tl.diğer yayınların yeni fiyatlarını bilmiyorum:26:
birde egem'in çıkmış sorular kitabı var o da iyi.geçen sen 10 tl.ydi.
evet 1.sınıf dersleri hemen hemen aynı

Son düzenleme:
bende sağlık kurumlaru işletmeciliği son sınıftayım kızlar ders çalışıyorum dersaneye gidiyorum falan

Teşekkürler canım hoşbuldum , :80: en kısa zamanda alıp bende başlıyorum bu kitaplardanda çalışmaya :) bi sorum daha olucak , 2-3 nisandaki sınav olcağı zaman nerde gircez nası olcak falan hepsi öss gibi adrese mi geliyor , internetten mi açıklanıyor nasıl olcak , tecrübelerinizden yararlanalım :)

eve geliyor canım

canım 1 sınıfların derleri değişkenlik gösterebilir bazı bölümler matematik muhasabe var bazılarında uygarlık tarihi..ben murat yayınlarından çalışıyorum.soruları 2 kez çözüyorum sınavdada aşağı yukarıaynıı tarzda sorular çıkıyor.kitabın tane fiyatı 25 tl genelde 2 kirap olur.artı olarak ingilizce alırsan 10-15 de ona verirsin

bende işten ayrılıp ders çalışacaktım ya güya..daha iyi bir iş fırsatı yakaladım yarın başlıyorum ve bugun sabah 6 da kalkıp hemencik 1 ünite çalıştım :87:

herşey planladığımız gibi gitmiyorr hayırlısı olsun
ama çk sevindim senin adına..olsun hem çalışır hem okursunn

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım geç kalmadın ama daha da erteleme ben murat yayınlarını alıyorum.önce konuyu okuyorum soruları çözüyorum bir kağıda sonra tekrar konuya dönüp soruların çıktığı yerleri fosforlu kalemle işaretliyorum..sınava yakın tekrar ediyorum konuları fosforluyla çizdiğim yerlere özellikle çalışıyorum soruları tekrar çözüyorum ve sınava hazırım.10 sayfalık bir üniteyi 1 saat kadar bir zamanda bitiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…