İşletme 3. sınıf ama şu zaman oldu hala daha tık yok çalışma konusundabi başlasam devamı gelicekte 1 şubatta kesin başlıycam,2 ayda ne olursa olucak artık :18:
canım 2 ayda hepsi biter gider..bende işletme 3 ümAllahım kolaylıklar versin
arkadaşlar aslında öle aylar önceden çalışmak herkese yaramıyor. mesela ben 1 ay kala başlıyorum çalışamaya. erken başlarsam unutuyorum. önceden örgünde ön lisans bitirdim. dikey geçişle çeko okuyorum. dersler o kadarda zor gelmiyor bana. 1 senede 8 ders alıyorum çünkü. örgünde 1 dönemde 8 ders alırdım. 1 senede 15 ders ediyordu aşağı yukarı. demek istediğim nasıl anlıyorsanız öle çalışın.
arkadaşlar mrb.bende bu sene açıköğretim perakende satış ve mağaza yönetimi bölümüne kayıt oldum.sınavlara ilk defa gireceğim için bilmiyorum sınavlarlar zormu kolay mı...bide çalışma tekniği konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
kızlar selam..ben 1.sınıf işletme bölümündeyim daha hiç çalışmaya başlamadım
Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum hangi kitapları almalıyım açıkogretimin kıtapları çok kalın çalış çalış bitmez...Çalışma şeklinizi banada anlatırmısınız valla ne yapıcam şaşırdım çok mu geç kaldım çalışmaya..
Arkadaşlar slm bende bu sene kayıt oldum , lojistik bölümü 1. sınıfım , herkes şu kitap bu kitap diye yazmış saolun ama satır aralarında geçmiş hep şaşırdım anlamadım , net bir şekilde hangi yayın evi hangi kitap , adı ne sanı ne ve fiyatı kaç para tek tek net bir şekilde yazarsanız çok sevinicem , birde benim anladığım kadarıyla tüm bölümlerin 1. sınıf dersleri aynı değil mi
selam,hoşgeldin aramıza
haklısın yazmamışızdır.en çok kullanılan yayınevi murat ve egem yayınları bunların haricinde
karacan,yargı,tasarı,ilk umut.... var da var yani.fiyatları değişiyor yayınevine göre
ama ben murat ve egem yayınlarından çalıştım ve memnun kaldım o yüzden sana bu yayınları öneririm,ben murat yayınlarından 2 kitap almıştım tanesi 20 tl.şimdi olmuş 25 tl.diğer yayınların yeni fiyatlarını bilmiyorum:26:
birde egem'in çıkmış sorular kitabı var o da iyi.geçen sen 10 tl.ydi.
evet 1.sınıf dersleri hemen hemen aynı
Teşekkürler canım hoşbuldum , :80: en kısa zamanda alıp bende başlıyorum bu kitaplardanda çalışmaya :) bi sorum daha olucak , 2-3 nisandaki sınav olcağı zaman nerde gircez nası olcak falan hepsi öss gibi adrese mi geliyor , internetten mi açıklanıyor nasıl olcak , tecrübelerinizden yararlanalım :)
Arkadaşlar slm bende bu sene kayıt oldum , lojistik bölümü 1. sınıfım , herkes şu kitap bu kitap diye yazmış saolun ama satır aralarında geçmiş hep şaşırdım anlamadım , net bir şekilde hangi yayın evi hangi kitap , adı ne sanı ne ve fiyatı kaç para tek tek net bir şekilde yazarsanız çok sevinicem , birde benim anladığım kadarıyla tüm bölümlerin 1. sınıf dersleri aynı değil mi
kızlar selam..ben 1.sınıf işletme bölümündeyim daha hiç çalışmaya başlamadım
Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum hangi kitapları almalıyım açıkogretimin kıtapları çok kalın çalış çalış bitmez...Çalışma şeklinizi banada anlatırmısınız valla ne yapıcam şaşırdım çok mu geç kaldım çalışmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?