maşallah canım maşallah sana ne güzel çoğunu bitirmişsinselam kuzular naber 40 oldu bnm canları daha 28 var ama
bende memnun oldum canım
eline sağlık canımVize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .....53..... - ....23...
merguana - ......68........-.....40.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......36.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......17.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........2.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........13.......
didoss.........41.....-..........11.......
medmus......60.......-........5........
son düzeltmelerle son şekli bu kızlar hepimize kolay gelsin
off benimde başlamam lazım adam akıllı çalışmaya..türk vergi sistemi son ünitedeyim..yarın tekrar edip bitircem ve iş ve sosoyal güv.hukukuna geçicem...toplam 6 dersim var...konuları saymadım ama...
selam arkadaşlar ben sosyal hizmetler 1.sınıf ders çalışmakta zorlanıyorum biraz tembelim galiba bu siteyi tavsiye eden arkadaşlarım oldu bnede aranıza katılmak istiyorum
bişey sorucam arkadaşlar ben murat yayınlarının yardımcı kitabıyla çalışıyorum girişte şöyle yazıyo
arasınavda sorumlu olduğunuz ünite sayılarınıkılavuzdan kontrol ediniz ve klavuzdan belirtilen üzite sayısını esas alınız derken ne kasdediyo
bide davranış bilimlerinden başlaım çalışmaya girişte arasınavda 1-8 ünitelerden sorumlusunu diyo sadece bu ünitelere çalışsam yeterli olur mu acaba
kafanızı şişirmedim umarım çok soru sorup
canım hoşgeldinolurmu kafa şişirmek burda birbirimize destek için varız..çalışamaman tembellikten değil.ilk başta herkeste oluryor sanırım çalışmaya alışana kadar insanın canı zor istior..sonrasında alışınca soruları çözdükçe insana şevk geliyor
bende murattan çalışıyorum.o genel bir uyarı çogunlukla değişmez ama yinede kontrol et istersen.vize de yani nisan başındaki sınavımızda ünitelerin yarısı (1 eksik/fazlasından) sorumluyuz..kitabından da kontrolunu yapabilirsin.ara sınav ünitelerin şöyle görünüyor;
İktisada Giriş 10
Genel İşletme 9
Davranış Bilimlerine Giriş 8
Hukuka Giriş 8
Temel Bilgi Teknolojileri 7
Uygarlık Tarihi 6
İletişim Bilgisi 5
Yabancı Dil 15
bunlara çalışman yeterli vize sınavı için
bugün 1 ünite daha bitirdim toplam 3 ünite bitirdim yani
tebrikler canım
selam arkadaşlar ben sosyal hizmetler 1.sınıf ders çalışmakta zorlanıyorum biraz tembelim galiba bu siteyi tavsiye eden arkadaşlarım oldu bnede aranıza katılmak istiyorum
bişey sorucam arkadaşlar ben murat yayınlarının yardımcı kitabıyla çalışıyorum girişte şöyle yazıyo
arasınavda sorumlu olduğunuz ünite sayılarınıkılavuzdan kontrol ediniz ve klavuzdan belirtilen üzite sayısını esas alınız derken ne kasdediyo
bide davranış bilimlerinden başlaım çalışmaya girişte arasınavda 1-8 ünitelerden sorumlusunu diyo sadece bu ünitelere çalışsam yeterli olur mu acaba
kafanızı şişirmedim umarım çok soru sorup
merhaba damlaselenseni de ekliyorum toplam vize ünitelerin 68 oluyor hesapladığıma göre çalıştıklarını da söylersen tekrar eklerim.
Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .....53..... - ....25...
merguana - ......68........-.....40.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......39.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............43.........-.......7.....
duygu c........68........-......17.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........2.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........13.......
didoss.........41.....-..........11.......
medmus......60.......-........5........
damlaselen...68......-........?......
selam kızlar öğrenci kartlarını alan oldu mu??
kızlar 2. taksit için şubat sondu sanırım..ben 2. taksidimi yatırdım kuyruk falan olmadan aklımdan çıksın diye.sizede hatırlatayım dedim
yok csnım henüz almadım fırsat olmadııı bi türlüüüüü
sağol canım tmm bitirdikçe üniteleri söylerim 8 ünite bitti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?