Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6gün geçiktiBat den kaç gün geçti? Var silik de olsa.
Testiniz pozitif tebrik ederim6gün geçikti
Yarın sabah da ilk idrarla yapıcam testTestiniz pozitif tebrik ederim
Kan testiyle kesinleştirin. Geç döllenme olmuş olabilir
Ben yarın sabah direk kan verirdim böyle bi test görsem,Yarın sabah da ilk idrarla yapıcam test
Sİz yine iyi sabahı bekliyorsunuzBen yarın sabah direk kan verirdim böyle bi test görsem,Rabbim sizin sabrinizdan bana da versin inşallah bu arada gözünüz aydın
![]()
Yaa aslında öyle test görsem bekleyemezdim belki bilmiyorum ya eşimde sabırlı insandır yarın gideriz der muhtemelenSİz yine iyi sabahı bekliyorsunuzben gece gitmiştim ilk gebeliğimde kan vermeye
İnsan uzun zaman bekleyince gece gündüz fark etmiyo..Rabbim hasretle bekleyenlerin hasretini tez zamanda dindirsinYaa aslında öyle test görsem bekleyemezdim belki bilmiyorum ya eşimde sabırlı insandır yarın gideriz der muhtemelen![]()
Amin inşallah benim de bat yarın 18 aydır bekliyorum inşallah nasibim yarinadir duanızı bekliyorumİnsan uzun zaman bekleyince gece gündüz fark etmiyo..Rabbim hasretle bekleyenlerin hasretini tez zamanda dindirsin![]()
İnşallah canım benim sabrınızın mükafatını bu ay alın sağlıklı hayırlı evlat nasip olsunAmin inşallah benim de bat yarın 18 aydır bekliyorum inşallah nasibim yarinadir duanızı bekliyorum
Amin inşaallahİnşallah canım benim sabrınızın mükafatını bu ay alın sağlıklı hayırlı evlat nasip olsun![]()
Dunki testlerinizi göre daha da koyulasmis gözünüz aydın hamilelik var görünüyor sağlıkla ilerler insalalahEki Görüntüle 2779281 sabah ki testim kızlar
evet bugün ki koyulaştı bakalam inşallahDunki testlerinizi göre daha da koyulasmis gözünüz aydın hamilelik var görünüyor sağlıkla ilerler insalalah
Yok hayır 6.günü yaptım çıktıSağlıkla ilerler inş canım. Gecikmenin ilk günü test yapmış mıydın
Anladım canım benim de adet günü yaptım silik dahi çıkmadı adetim ilk kez gecikti de ondan merak ettimYok hayır 6.günü yaptım çıktı