• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar silik testlerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zabun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
77
21
3
26
8293CEE5-C9CA-4EDF-85C6-936AAD8A035B.webp

Eklentiler

• 9396A0B4-3336-4738-A9A2-FDF459F5C342.webp
    9396A0B4-3336-4738-A9A2-FDF459F5C342.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 43
Bat den kaç gün geçti? Var silik de olsa.

Yarın sabah da ilk idrarla yapıcam test
Ben yarın sabah direk kan verirdim böyle bi test görsem,😁 Rabbim sizin sabrinizdan bana da versin inşallah bu arada gözünüz aydın ❤️❤️

Ben yarın sabah direk kan verirdim böyle bi test görsem,😁 Rabbim sizin sabrinizdan bana da versin inşallah bu arada gözünüz aydın ❤️❤️
Sİz yine iyi sabahı bekliyorsunuz 😂 ben gece gitmiştim ilk gebeliğimde kan vermeye

Sİz yine iyi sabahı bekliyorsunuz 😂 ben gece gitmiştim ilk gebeliğimde kan vermeye
Yaa aslında öyle test görsem bekleyemezdim belki bilmiyorum ya eşimde sabırlı insandır yarın gideriz der muhtemelen😁😁

Yaa aslında öyle test görsem bekleyemezdim belki bilmiyorum ya eşimde sabırlı insandır yarın gideriz der muhtemelen😁😁
İnsan uzun zaman bekleyince gece gündüz fark etmiyo..Rabbim hasretle bekleyenlerin hasretini tez zamanda dindirsin 🤲🏻

İnsan uzun zaman bekleyince gece gündüz fark etmiyo..Rabbim hasretle bekleyenlerin hasretini tez zamanda dindirsin 🤲🏻
Amin inşallah benim de bat yarın 18 aydır bekliyorum inşallah nasibim yarinadir duanızı bekliyorum

7ay düşük yaptm bende bu sefer daha sakin davranmaya çalışıyorum

Back
X