Ya olmadı adetime 20 gün var ama cok siddetli bel agrim ve gögüs agrim var şiştim resmenÇok hafif vargecikmeniz oldu mu ?
Reglime 20 gün var demişsin canım da döngün kaç gün acaba ? O kadar erken zamanda öğrenmen tuhaf geldiYaaa cok tesekkur ederim
Bu kadar erkenden olması biraz zor geçen aydan olmuş olabilir üstüne görmüşsünüzdür. Bence kan verin.Ya olmadı adetime 20 gün var ama cok siddetli bel agrim ve gögüs agrim var şiştim resmen
Ya banada tuhaf geldi adetim 26 agustosda bitti 18 gun varmis adetime bukadar erken ne adet belirtisi gordum nede gebelik anlamadim feci sekilde gogus ve bel agrim var testte bole ciktiReglime 20 gün var demişsin canım da döngün kaç gün acaba ? O kadar erken zamanda öğrenmen tuhaf geldi
Evet randevu alıp beklicem artıkBu kadar erkenden olması biraz zor geçen aydan olmuş olabilir üstüne görmüşsünüzdür. Bence kan verin.
Regl döngün kaç gün kuzum senn?Ya banada tuhaf geldi adetim 26 agustosda bitti 18 gun varmis adetime bukadar erken ne adet belirtisi gordum nede gebelik anlamadim feci sekilde gogus ve bel agrim var testte bole cikti