Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok belirgin valla sanırım pozitif ama en iyi sonucu kan verir
Canım en iyi gebelik testi hangisi önerirmisin benden daha tecrübelisindirGüvenilir bir test ise evettt bebiş görünüyorrr
evet haklısınÇok belirgin valla sanırım pozitif ama en iyi sonucu kan verir
Ayy keşke o kadar bilgim olsaydı ama buradaki bazı mesajları görüyorum genelde prodoctor öneriliyor, artimed pek önermiyorlarCanım en iyi gebelik testi hangisi önerirmisin benden daha tecrübelisindir
Yaa benim yaptığım artımeddiAyy keşke o kadar bilgim olsaydı ama buradaki bazı mesajları görüyorum genelde prodoctor öneriliyor, artimed pek önermiyorlar
Artimed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar, inşallah seninki doğrudur canım, yarın başka bir marka testle dene istersenYaa benim yaptığım artımeddi
lyleArtimed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar, inşallah seninki doğrudur canım, yarın başka bir marka testle dene istersen
Artimed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar, inşallah seninki doğrudur canım, yarın başka bir marka testle dene ister
haklısın canim az önce gogleye baktım dış gebelik falan diyor korktum yaa oyle bisey olabilir miArtimed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar, inşallah seninki doğrudur canım, yarın başka bir marka testle dene istersen
Ne konuda dış gebelikten şüphelendin kioyle denerim canim simdi go
haklısın canim az önce gogleye baktım dış gebelik falan diyor korktum yaa oyle bisey olabilir mi
Yok canı testten dış gebelik olduğunu anlayamazsın ki, en iyisi başka bir testle dene ya da kan veroyle denerim canim simdi go
haklısın canim az önce gogleye baktım dış gebelik falan diyor korktum yaa oyle bisey olabilir mi
gogleden gordum ya ondanNe konuda dış gebelikten şüphelendin ki
Artımed yada days doctor sa eğer yalancı veriyor.Geçen ay bende verdi yalancıyı :) sizin için en iyi sonuç kan sonucu
Yok yahu gebelik testinden dış gebelik mi belli olur :))gogleden gordum ya ondan
yok canim goglede belirtiler vsr dis genelikle ilgili tesyle alakali demedim o belirtiler vsr bende o yuzfen oyle sordum testle alakali deil yaniYok yahu gebelik testinden dış gebelik mi belli olur :))
Hangi belirtiler peki canım gönlünü ferah tut olmaz inşallahyok canim goglede belirtiler vsr dis genelikle ilgili tesyle alakali demedim o belirtiler vsr bende o yuzfen oyle sordum testle alakali deil yani
sağol canım belirtiler ksrnın belirli bölgesinfe ağrı adet gecikmedj sol kasikta batma gibi bunun gibi seyler vsr bendede dis gebelikde de oyle diyirHangi belirtiler peki canım gönlünü ferah tut olmaz inşallah
Güvenilir bir test ise evettt bebiş görünüyorrr