- 31 Ocak 2017
- 35
- 32
- 18
- Konu Sahibi EvliiMutluuUmutluu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi çıkarsa hamilelik var demektir canım seninki de baya belirgin çıkmış kan testi yaptırıp kesinleştir istersen ☺ güzel haberler duyarsın inşallah![]()
Gözünüz aydın, Hamilesiniz :)
Tahmini 4-5 haftalık :)
Evetttttt hayırlı olsunArkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz adetim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı sizce hamilelik varmı?
Evet canım. Silik olunca pozitif demekmiş. Arkadaşımızında dediği gibi hemen kan testiyle kesinleşir![]()
Evetttttt hayırlı olsun
Hamilesin canım çok tebrik ederimArkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz adetim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı sizce hamilelik varmı?
Tamam canım mutlaka yazıcam sizede dua edin banahadı hayırlı olsun, bizi de haberdar et. :))
Teşekkür ederim canım doktora gidicem hayırlısı bakalımHamilesin canım çok tebrik ederim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım doktora gidicem hayırlısı bakalım![]()
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hayırlı haberini bekliyoruz tatlım :)))İlk işim kan testi olıck canım cok sağolun ❤