kızlar sigaraya aşeren var mı???

E

EU1

Ziyaretçi
ben 1 pakete yakın sigara içiyordum. bebişi öğrendiğimden beri bıraktım.:teytey:ne yalan söyleyeyim arıyorum sigarayı:roflol:
sizler ne yaptınız bıraktınız mı?özellikle ilk aylar çok zararlı

canım neolur içme.dün dr konuştu tv de o siğara bebğin vücudunda saklanıp sonra kanser olarak geri dönüyomuş.allah korusun tabi ama neolur içme....

canım neolur içme.dün dr konuştu tv de o siğara bebğin vücudunda saklanıp sonra kanser olarak geri dönüyomuş.allah korusun tabi ama neolur içme....

içmiyorum canım zaten.sadece önceden içenlerin durumunu öğrenmek istedimyerimseniben

bende günde 1 paket içiyordum ama şimdi kokusundan tiksiniyorum eşim bile dışarda içtiği halde üstüne sinen kokusu midemi bulandırıyo ama şuda var sigarayı bırakmaktanmıdır hamişliktenmidir bilmem aşırı iştahım açıldı CADIARZU

ya bende çok sigara içiyorum anca 4 gündür 1 taneye indirdim inşallah tamamen bırakırım gerçi 1 taneyi bile tam içmiyorum vicdanım sızlıyo aslında

aman canım ya,aman az sık dişini de içme inş. hem belki bu vesileyle tamamen bırakırsın bile. ne kadar güzel olur. ben sigara içmiş birinin ağız kokusuna ve hatta üzerine sinen kokuya bile tahammül edemiyorum bu sıralar. güzel kokulara bile tahammülüm yok. bolca kadının biarada bulunduğu ortamlaradn uzak duruyorum. parfüm kokusu bitiriyor beni tatlicadiarzu

bende malesef günde 1 pakete yakın içiyordum ama artık bıraktım kokusuna bile tahammul edemiyorum ben içerken de öylemi kokuyodum acaba diye kendimden tiksiniyorum bazen. inş. tekrar başlamam.

bende günde bir paket içenlerden biriyim fakat şimdi canım pek fazla istemiyor. ama bazen öyle birşey oluyorki çıldırcam içmezsem vicdan azabı çekiyorum ama içiyorum günde bir tane bazı günler hiç içmediğimde oluyor.
miğde bulantılarım çok benim oyüzden pek içemiyorum. bırakırım inşallah ömür boyu.

ben cok fazla içmiyordum ama içmeyince çok arıyordum şimdi tamamen bıraktım bebeğim keyfimden daha önemli

X