• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar show tvde sunnet hakkında bılgı

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
kızlar bıraz sonra show tvde yenı dogan bebeklerde sunnetle ılgılı acıklamalar yapılıcak gecen bı kac arkads konu acmıstı sunnet hakkında bılgfı ıcın ondan haberınız olsun

cnm uzuldum ama bende tam ızlıyemedım malum coocuk varken zor sadece yenı dogan bebek hemen sunnet edılırse ıyymıs ama cok usta bı drun yapması alzımmıs cocugunuzun hayatı kararbılır dıyorrdu bıde lazer ve lokal anestezı zararlıymıs+ bır cocuk en fazla ılkokula gıtmeden sunnet edılmelıymıs cocugun psıkolojısı bozulabılırmıs bıde cocouk sunnetını hatırlıycak yasta olursa ruh saglıgı ıcınde ıyıymıs benım duyduklarım bunlar bıde zorunlu sunnetlerden bahsettı bebegınız fıskırtarak ıdrarını yapmıyorsa ve sızdırarak yapıyorsa pıpısı sısıyorsa ıdrar yolu enfeksyonundan olabılırmıs bole bu durumda erken sunnet edılebılırmıs sade bunları duydum canım ıda yan odadan sesını actım ancaaa

cnm uzuldum ama bende tam ızlıyemedım malum coocuk varken zor sadece yenı dogan bebek hemen sunnet edılırse ıyymıs ama cok usta bı drun yapması alzımmıs cocugunuzun hayatı kararbılır dıyorrdu bıde lazer ve lokal anestezı zararlıymıs+ bır cocuk en fazla ılkokula gıtmeden sunnet edılmelıymıs cocugun psıkolojısı bozulabılırmıs bıde cocouk sunnetını hatırlıycak yasta olursa ruh saglıgı ıcınde ıyıymıs benım duyduklarım bunlar bıde zorunlu sunnetlerden bahsettı bebegınız fıskırtarak ıdrarını yapmıyorsa ve sızdırarak yapıyorsa pıpısı sısıyorsa ıdrar yolu enfeksyonundan olabılırmıs bole bu durumda erken sunnet edılebılırmıs sade bunları duydum canım ıda yan odadan sesını actım ancaaa

canım çok saol verdiğin bilgilerrde çook yararlı şimdi uzman bi dr bulmam lazım benimm.. senide bebişinide çookk öpüyorummm Şeniz a.s.

rica ederim cnm ne yaptım ki ama iyi araştır derim basit bişey değil anlıycagın cocugunun hayatı soz konusu olan a.s.

kızlar izleyen varsa yazsın ya neler anlatıldı
ben istiyorum sunnet ettirmek dogar dogmaz ama kararsızım

cnm ben fazla ızlıyemedım bebegı sunnet ettırmenın en ıyı zamanı hatırlıycagı bı yasta olmasıymıs bıde ilkokula balamadan once yapılmıs olması lazımmıs

Back