kızlar sezeryan yerinizde bi tuhaflık varmı???

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
41
kızlar benim sezeryan yerimin izi baya geçti ama hala canım acıyor.özellikle kesiğin üst bölümünü elleyince bile bi hissizlik ama bunu yanındada acı duyuyorum.çok afedersiniz ordaki tüylerimi alırken bile kıvranıyorum resmen.irkilme oluyor çamaşırım değse bile.sizinde bölemi yoksa bende bi tuhaflıkmı var.kafamada çok taktım bu durumu ya geçmesse hep bölemi olucak die ::KK43:(

ah canım benim yaa aynı ben bende çok taktım bu durumu kafama bendede hissislik ve acı desem degil garip bişey oluyo içim kalkıyo sanki dedigin gibi tüy alırken sabunlanırken sanki orası benim degil içim gıdıklanıyo garip bir acı duyuyorum ama yavrum ben bu durum için doktoruma gittim doktorum çok normal oldugunu korkulacak bişey olmadıgı söyledi sekiz ay yada daha fazla sürebilirmiş bu durum ordaki sinirlerden dolayı birde benim bacak ağrılarım oluyodu demir hapı almadıgımdan oluyomuş kısaca korkma canım geçicek biraz daha sabır...:1hug:

aayy evet kızlar demekkii bunu yaşayan bitek ben değilmişim.inşallah en kısa zamanda geçer.en kötüsüde tüyleri aldırırken oluyor....

ay bana tercüman olmuşsun canım.bende doktoramı gitsem diyordum.demekki normalmiş.ama çok kötü ya sanki bana ait değil o bölge hissis çok garip.herşeyin normali iyidir diye boşuna demiyorlar.....

en önce olan benim aranızda ben bile hala tam hissetmiyorum
işin sinir bozucu kısmı sanırım iyileşme durumundan inanılmaz kaşıntı oluyor kesikte dönem dönem

bendede hissizlik var kızlar ama acı yok elleyince gerçi ben ağda yapmıyorum belki ondan olmuyordur acı..

kızlar benim sezeryan yerimin izi baya geçti ama hala canım acıyor.özellikle kesiğin üst bölümünü elleyince bile bi hissizlik ama bunu yanındada acı duyuyorum.çok afedersiniz ordaki tüylerimi alırken bile kıvranıyorum resmen.irkilme oluyor çamaşırım değse bile.sizinde bölemi yoksa bende bi tuhaflıkmı var.kafamada çok taktım bu durumu ya geçmesse hep bölemi olucak die ::KK43:(

ayyy canım al bendende o kadar hala çok acıyor özellikle kesiğin üst kısmı ve orası daha sert tuhaf bi duygu var orada çamaşırım bile kocaman giyiyorum oraya denk gelmesin die anca olan bi kotum var onu giymek istiyorum ama karnımı acıttığı için onuda giyemiyorum hala bol pantolonumla idare etmeye çalışıyorum
demek şimdilik normal bu acılar işallah kısa zamanda geçerde artık birazdaha normale döneriz artık eski kıyafetlerimide giymek istiyorum:nazar:

evet ya benim de acıyo. dikiş yerinde hissizlik, etrafında da acı var. doktora gösterdim çok normal dikişlerin tertemiz dedi. o acı normal dedi. zamanla geçermiş

Ben de nisan ayında doğum yaptım. Yani yaklaşık 4 ay olacak ama hala dikiş bölgesinin üst kısmındaki ağrılarım ve rahatsızlık hissi geçmedi. Aynı anlattığınız durumlar bende de var. Siz daha önce yaşadınız. Şimdi nasılsınız? Geçiyor mu bu ağrılar çok merak ediyorum. Canımı çok sıkıyor. Nolur bunu geçmişte yaşayanlar bana birşey söyleyin.

sezeryanım iltihap kapmış doktor traş olurken kıl kökü iltihabı oaraya da geçimiş dedi antibiyotik kullanıyorum bu arada bi de onunla uğraşıyorum

benim daha düne kadar hiç problemim yoktu, ama dün aşka geldim, temizlik yaptım, koltukları halıları falan kaldırdım, dünden beri acayip ağrılaım var. yatıyorum şimdi, iş işten geçti ama dinleniyorum.

Acı yok ama hissizlik hissi var ve bu ne yazıkkı 6- 7 ayda falan geçmiyor .Ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum aynı yerde vardı zaten dikişim hala hissiz üzerine birde sezeryan olunca artık hayatım sonuna kadar hissetmem herhalde ama ağda yaptırırken sadece orası acımıyor o yönden süper

X