kızlar setlerinizin resmini paylaşın lütfen

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
selamlar 25 haziranda nişanım olacak hala nasıl bir set alsam bilemedim.malum bir set alıyorsunuz nişanda takıyorlar düğünde gelinlikle onu kullanıyorsunuz.eminim düğün için farklı setler alan vardır ama ben düşünmüorum sahsen.takılan setlerinizin resmini koyarmısınız.

canım bende olmadığı için resimden kestim bunu erkek tarafı aldı
bu gerdanlığım

buda söz bileziğim ve setin bileziği

bu seti de annem takacak canım

bu da yüzüğü bu setin

böyle işte umarım faydası olur annemin aldığı ışıl ışıl duruyo handecim günlük kullanmaya tavsiye ederim

vay güzelmiş sedoşcum takıvermişler 22 ayarı:) güle güle kullan canım.evet tek yorum senden gelmiş

canim bu benim nisan setim kayinbabam aldi.

bunuda nisanlim dogum gunu hediyem aldi bu setide dugunumde takmak istiyorum.

yüzüğü ve küpesini kaba olduğu için almadım onun yerine trabzon setinin klasik ikiye katlanan küpesini aldım. çok memnunum.

canım set fazla kullanışlı olmuyoo emin ol beş altı ay sonra gidip bozdurmak istersin ve fiyatta bayagı düşüoo ben öyle yaptım gitiim yerine kelepçe bilekliklerden begendigimi yüzük bide kolye aldım hoş kibar bişiy küpem vardı zaten çok hoş duruyoo ve herşeyle de takıyorumbak istersen eklerim resimlerinide

ayrı parçalardan birbiriyle uyumlu bir set oluşturmaktansa kendi tarzına uygun bir set bualbilirsin bence. mesela trabzon seti spor kıyafetler hariç herşeyle uyumlu ve sade. spor tarzda giyindiğin zaman da istediğin küçük küpe, yüzük ince bir bileklikle tamamlayabilirsin onlar teferrüat. haaa ilerde bozdururum gözüyle bakıyorsan çok işçilikli, fazla taşlı ve elemeği ağırlıklı bişey alma derim.

bi de set öyle ilk fırsatta bozdurulacak bişey değil ki allah göstermesin hastalık büyük bi borç durumunda zaten göze görünmez önceliğin kullanabileceğin bişey olması buna dikkat etmek olmalı bence sadece satılacak gözüyle bakılması yanlış geldi bana

set tabiki ilk fırsatta bozdurulcak birşey değil ama sürekli takılabilecek bir şeyde değil senede bir iki özel gün falan olacakta takacaksınız.o yüzden benim nazarımda set bilezik gibi yatırım aracı olarak kalacak.kimsenin düğününe bile giderken açıkçası takamam gerdanlık ben.tarzım değil.onun yerine 3lü satılan mini setlerden takmayı tercih ederim şahsen.ama işte adet olmus nişanda erkek tarafının set takması ben de dedim bari 22 ayar az taşlı birşey olsun ki yarın öbür gün lazım olduğunda satıldığında para etsin

kızlar bunu aldım set olarak küpeleride var ama çekmeyi unutmusum düğün için de incili bir set alıcam gelinlikle inci takmak istiyorum.bence bu seti almak çok gereksizdi ama adetmiş şartmış şurtmuş işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…