Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay güzelmiş sedoşcum takıvermişler 22 ayarı:) güle güle kullan canım.evet tek yorum senden gelmiş
Eki Görüntüle 208418
Eki Görüntüle 208419
canım setin cok güzel yani ikiside. ben kararımı verdim nişanda takılacak set seçtim 22 ayar olsun dedim aslında setin tarzını beğenmiyorum sadece ihtiyaç halinde satılabilecek değerli bişey olsun diye aldım zira nişanım ve düğünüm dışında asla takmam o seti.birde inci bir gerdanlık istiyorum onu gelinlikle takarım.özel günlerde veya birinin düğününde falan takabilirim en azından.fotoğrafını çekince koyacagım resmini
Eki Görüntüle 208418
Eki Görüntüle 208419
canım setin cok güzel yani ikiside. ben kararımı verdim nişanda takılacak set seçtim 22 ayar olsun dedim aslında setin tarzını beğenmiyorum sadece ihtiyaç halinde satılabilecek değerli bişey olsun diye aldım zira nişanım ve düğünüm dışında asla takmam o seti.birde inci bir gerdanlık istiyorum onu gelinlikle takarım.özel günlerde veya birinin düğününde falan takabilirim en azından.fotoğrafını çekince koyacagım resmini
ha normalde kullanmayacaksan bu açıdan bakman normal canım allah içine sindirsin![]()