• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam, gerçekten durumu olmayan birine hediye etmek istiyorum ❤️

AyselSilahimiGetir

Kedilere aşık bir köle 🐈
Kayıtlı Üye
Nişanlılığımı Allah rızası için durumu olmayan bir hanımefendiye hediye etmek istiyorum. Boyum 1.57 small bedenim ben. ayağımda topuklu ayakkabı vardı ve topuğun cmi yüksekti beden olarakta s/m/l ye uygun olabilir diye düşünüyorum ama l bedenden emin değilim açıkçası. Kargoyu alacak kişi karşılarsa sevinirim. (Tek ricam ekonomik durumu almaya yetemeyecek bir hanımefendi olursa gerçekten çok sevinirim )

Eklentiler

• 5E0A0CDE-86AB-4830-A6A0-B441FB3A6398.jpeg
    5E0A0CDE-86AB-4830-A6A0-B441FB3A6398.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 140
Nişanlılığımı Allah rızası için durumu olmayan bir hanımefendiye hediye etmek istiyorum. Boyum 1.57 small bedenim ben. ayağımda topuklu ayakkabı vardı ve topuğun cmi yüksekti beden olarakta s/m/l ye uygun olabilir diye düşünüyorum ama l bedenden emin değilim açıkçası. Kargoyu alacak kişi karşılarsa sevinirim. (Tek ricam ekonomik durumu almaya yetemeyecek bir hanımefendi olursa gerçekten çok sevinirim )
O sizin güzelliğiniz 😍 dolapta duracağına ihtiyacı olan birini mutlu etsin🥰

.

Back
X