Canım soğan kürü hayır suyu falan denedin mia kizlar selam 1 yıldır tedavi görüyorum pcoluyum klomen hiçbi ise yaramadı doktor direk tüp bebek dedi çok direnclisin dedi Ashabimi bozuldu şimdi ne yapmalıyım annemler bursa da yasiyo orda yeni birini denemek istiyorum tavsiyelerine bekliyorum gebe kalabilmek icin ucuz tatlı ilgili tecrübeli doktor:)))))
Bence tüp bebek için acele etmeyin klomen işe yaramamış olabilir iğne yumurta gelişiminde daha etkili gonal f menegon gibi iğneler kullanabilirsiniz iğne tedavisi deneyin bu şekilde hamile kalanlar da var olmazsa tüp bebek denersiniz.Kizlar hadi ama yaaa yok mu benim gibi olan klomen ise yaramayan destek olunnnn
Yok hic düşünmüyorum zaten artı şu buna ayıracak bütçede yok iğneler çok pahalı yine yumurtlamaya bilir sin direk geç dedi ama bu iğneler ne kadar kullanıyor maliyeti nasıl biliyomusun canım siz denediniz mi[/QUOTE][QUOhiç "ahsen su, post: 44471945, member: 695475"]Bence tüp bebek için acele etmeyin klomen işe yaramamış olabilir iğne yumurta gelişiminde daha etkili gonal f menegon gibi iğneler kullanabilirsiniz iğne tedavisi deneyin bu şekilde hamile kalanlar da var olmazsa tüp bebek denersiniz.
Ben çokkk kullandım canım evet biraz pahalı ama bazı sgk anlaşmalı merkezler hastaneler ilaç için rapor çıkartabiliyor aslında menegon çok pahalı değil 100 tl gonal f biraz pahalı 368 tl falandı ben aldığımda doktorum rapor çıkarmıştı 2 kutu yazdırmıştım 1 kutusunu kullandım raporla gonal f nin fiyatı düşüyor bence bir iki kez dene menegonla da olsa tutmazsa belge rapor alırsın tüp bebek raporu için kullanırsınYok hic düşünmüyorum zaten artı şu buna ayıracak bütçede yok iğneler çok pahalı yine yumurtlamaya bilir sin direk geç dedi ama bu iğneler ne kadar kullanıyor maliyeti nasıl biliyomusun canım siz denediniz mi
Ben çokkk kullandım canım evet biraz pahalı ama bazı sgk anlaşmalı merkezler hastaneler ilaç için rapor çıkartabiliyor aslında menegon çok pahalı değil 100 tl gonal f biraz pahalı 368 tl falandı ben aldığımda doktorum rapor çıkarmıştı 2 kutu yazdırmıştım 1 kutusunu kullandım raporla gonal f nin fiyatı düşüyor bence bir iki kez dene menegonla da olsa tutmazsa belge rapor alırsın tüp bebek raporu için kullanırsınYok hic düşünmüyorum zaten artı şu buna ayıracak bütçede yok iğneler çok pahalı yine yumurtlamaya bilir sin direk geç dedi ama bu iğneler ne kadar kullanıyor maliyeti nasıl biliyomusun canım siz denediniz mi
6 tl sadece ignelerin fiyatimi[/QUOTE]Bu fiyat sadece igne
Ben çokkk kullandım canım evet biraz pahalı ama bazı sgk anlaşmalı merkezler hastaneler ilaç için rapor çıkartabiliyor aslında menegon çok pahalı değil 100 tl gonal f biraz pahalı 368 tl falandı ben aldığımda doktorum rapor çıkarmıştı 2 kutu yazdırmıştım 1 kutusunu kullandım raporla gonal f nin fiyatı düşüyor bence bir iki kez dene menegonla da olsa tutmazsa belge rapor alırsın tüp bebek raporu için kullanırsın
Özelde 6 7 tl tutarken raporlu 3500 tl falan oluyor
Raporu nasil alicam[/QUOTE]6 tl sadece ignelerin fiyatimi
Yok canım menegon 100 tlRaporu nasil alicam
Yok canım menegon 100 tlÇok tesOTE="ahsen su, post: 44490076, member: 695475"]Raporu nasil alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?