kizlar selam 1 yıldır tedavi görüyorum pcoya klomenle bi tane bile yumurta olmadı

cemregv

Lütfen yardim
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
77
17
3
a kizlar selam 1 yıldır tedavi görüyorum pcoluyum klomen hiçbi ise yaramadı doktor direk tüp bebek dedi çok direnclisin dedi Ashabimi bozuldu şimdi ne yapmalıyım annemler bursa da yasiyo orda yeni birini denemek istiyorum tavsiyelerine bekliyorum gebe kalabilmek icin ucuz tatlı ilgili tecrübeli doktor:)))))

Canım soğan kürü hayır suyu falan denedin mi

Bende pkoluyum ve nefret ediyorum bu hastalıktan

Hayıt E="Ghhg1, post: 44447778, member: 716536"]Bende pkoluyum ve nefret ediyorum bu hastalıktan[/QUOTE]
Hayit aldım ama iiçmedim iceyim mi sence

Canım soğan küründen hamile kalanları cok fazla duydum pkolu olup doktorlar ancak tüp bebek demişler ama sogan suyuyla kendiliğinden hamile kalanlar olmus inş sizde kalırsınız soğan suyu kistlerre etki ediyor eger Hormonlarnızda sıkıntı varsa testere dişli aslanpençesi kullanmalsnız, hayıt suyununda cok iyi geldiğini duydum ben 5 aylık evliyim hiç cocuk calısmasına baslamadık ama 15 yasımdan beri pkoluyım yıllardır dogum kontrol hapları ile adet gördüm cocuk isteynce nolcak bilmiyorum ama bence bitkisel tedaviyi yabana atma arastır bakalımprof doktor ibrahim Saraçoğlu ile iletişime geçmeye calıs onun sayesinde hamile kalan cok insan var kendisini bikypsundue kimya profesörü bitkilerin kimyasını yalamış yutmus bir insan şikayetine göre bitkisel kürler öneriyor bu seçeneği de değerlendirebilirsin umarım em kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın

Soğan değil ama hayıt a başlayayım mi ise yarar miE="Ghhg1, post: 44448577, member: 716536"]Canım soğan küründen hamile kalanları cok fazla duydum pkolu olup doktorlar ancak tüp bebek demişler ama sogan suyuyla kendiliğinden hamile kalanlar olmus inş sizde kalırsınız soğan suyu kistlerre etki ediyor eger Hormonlarnızda sıkıntı varsa testere dişli aslanpençesi kullanmalsnız, hayıt suyununda cok iyi geldiğini duydum ben 5 aylık evliyim hiç cocuk calısmasına baslamadık ama 15 yasımdan beri pkoluyım yıllardır dogum kontrol hapları ile adet gördüm cocuk isteynce nolcak bilmiyorum ama bence bitkisel tedaviyi yabana atma arastır bakalımprof doktor ibrahim Saraçoğlu ile iletişime geçmeye calıs onun sayesinde hamile kalan cok insan var kendisini bikypsundue kimya profesörü bitkilerin kimyasını yalamış yutmus bir insan şikayetine göre bitkisel kürler öneriyor bu seçeneği de değerlendirebilirsin umarım em kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın[/QUOTE]
Sogan

Çok teşekkür ederim canimOTE="cemregv, post: 44448856, member: 727055"]Soğan değil ama hayıt a başlayayım mi ise yarar miE="Ghhg1, post: 44448577, member: 716536"]Canım soğan küründen hamile kalanları cok fazla duydum pkolu olup doktorlar ancak tüp bebek demişler ama sogan suyuyla kendiliğinden hamile kalanlar olmus inş sizde kalırsınız soğan suyu kistlerre etki ediyor eger Hormonlarnızda sıkıntı varsa testere dişli aslanpençesi kullanmalsnız, hayıt suyununda cok iyi geldiğini duydum ben 5 aylık evliyim hiç cocuk calısmasına baslamadık ama 15 yasımdan beri pkoluyım yıllardır dogum kontrol hapları ile adet gördüm cocuk isteynce nolcak bilmiyorum ama bence bitkisel tedaviyi yabana atma arastır bakalımprof doktor ibrahim Saraçoğlu ile iletişime geçmeye calıs onun sayesinde hamile kalan cok insan var kendisini bikypsundue kimya profesörü bitkilerin kimyasını yalamış yutmus bir insan şikayetine göre bitkisel kürler öneriyor bu seçeneği de değerlendirebilirsin umarım em kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın[/QUOTE]
Sogan[/QUOTE]
Cok

Bir de senin yumurtan oluşmadığı içşn incir kürü dene istersen sanırım yumurtaolusturuyormus bir araştır derim

Kizlar hadi ama yaaa yok mu benim gibi olan klomen ise yaramayan destek olunnnn
Bence tüp bebek için acele etmeyin klomen işe yaramamış olabilir iğne yumurta gelişiminde daha etkili gonal f menegon gibi iğneler kullanabilirsiniz iğne tedavisi deneyin bu şekilde hamile kalanlar da var olmazsa tüp bebek denersiniz.

[QUOhiç "ahsen su, post: 44471945, member: 695475"]Bence tüp bebek için acele etmeyin klomen işe yaramamış olabilir iğne yumurta gelişiminde daha etkili gonal f menegon gibi iğneler kullanabilirsiniz iğne tedavisi deneyin bu şekilde hamile kalanlar da var olmazsa tüp bebek denersiniz.[/QUOTE]
Yok hic düşünmüyorum zaten artı şu buna ayıracak bütçede yok iğneler çok pahalı yine yumurtlamaya bilir sin direk geç dedi ama bu iğneler ne kadar kullanıyor maliyeti nasıl biliyomusun canım siz denediniz mi

Yok hic düşünmüyorum zaten artı şu buna ayıracak bütçede yok iğneler çok pahalı yine yumurtlamaya bilir sin direk geç dedi ama bu iğneler ne kadar kullanıyor maliyeti nasıl biliyomusun canım siz denediniz mi[/QUOTE]
Ben çokkk kullandım canım evet biraz pahalı ama bazı sgk anlaşmalı merkezler hastaneler ilaç için rapor çıkartabiliyor aslında menegon çok pahalı değil 100 tl gonal f biraz pahalı 368 tl falandı ben aldığımda doktorum rapor çıkarmıştı 2 kutu yazdırmıştım 1 kutusunu kullandım raporla gonal f nin fiyatı düşüyor bence bir iki kez dene menegonla da olsa tutmazsa belge rapor alırsın tüp bebek raporu için kullanırsın
Özelde 6 7 tl tutarken raporlu 3500 tl falan oluyor

Ben çokkk kullandım canım evet biraz pahalı ama bazı sgk anlaşmalı merkezler hastaneler ilaç için rapor çıkartabiliyor aslında menegon çok pahalı değil 100 tl gonal f biraz pahalı 368 tl falandı ben aldığımda doktorum rapor çıkarmıştı 2 kutu yazdırmıştım 1 kutusunu kullandım raporla gonal f nin fiyatı düşüyor bence bir iki kez dene menegonla da olsa tutmazsa belge rapor alırsın tüp bebek raporu için kullanırsın
Özelde 6 7 tl tutarken raporlu 3500 tl falan oluyor[/QUOTE]
İğneler ve dozları kişiye göre değişir benim yumurtalarda sorun yoktu ama doktorum elimizde bulunsun zaten rapor çıkardık diyip iki kutu yazmıştı 1 kutu kullandım 7 gün boyunca ilk günler az dozla başladık son günler 75 çıkardı 3 folikül olmuştu.

Bu fiyat sadece igne
Özelde 6 7 tl tutarken raporlu 3500 tl falan oluyor[/QUOTE]
6 tl sadece ignelerin fiyatimi

6 tl sadece ignelerin fiyatimi[/QUOTE]
Raporu nasil alicam

6 tl sadece ignelerin fiyatimi
Raporu nasil alicam[/QUOTE]
Yok canım menegon 100 tl
Gonal f 368 tl
Tüp bebek fiyatını yazdım yanlış yazmışım tüp bebek için 6000 7000 tl ücret ödüyorsun ama rapor alırsan 3500 tl ye tüp bebek yapan merkezler var.
Ben sgk anlaşmalı özel bir hastanede iğne tedavisi denedim menegonla 100 tl iğneye verdim 70 tl de çatlama iğnesine verdim tutmadı tutmayınca doktordan tutmadığına dair rapor aldım.
Yine özel bir hastanede gonal f ile aşılama denedim gonal f 368 tl di 70 tl de çatlama iğnesine vermiştim.

Raporu nasil alicam
Yok canım menegon 100 tl
Gonal f 368 tl
Tüp bebek fiyatını yazdım yanlış yazmışım tüp bebek için 6000 7000 tl ücret ödüyorsun ama rapor alırsan 3500 tl ye tüp bebek yapan merkezler var.
Ben sgk anlaşmalı özel bir hastanede iğne tedavisi denedim menegonla 100 tl iğneye verdim 70 tl de çatlama iğnesine verdim tutmadı tutmayınca doktordan tutmadığına dair rapor aldım.
Yine özel bir hastanede gonal f ile aşılama denedim gonal f 368 tl di 70 tl de çatlama iğnesine vermiştim.[/QUOTE]
Gittiğin özel hastane sgk anlaşmalı olacak onlar kendileri ayarlıyor raporu ben sadece 60 tl rapor ücreti verdim. ilaçlarım 750 falan tutuyordu sanırım ben 250 tl ye almıştım raporla

Çok tesOTE="ahsen su, post: 44490076, member: 695475"]Raporu nasil alicam[/QUOTE]
Yok canım menegon 100 tl
Gonal f 368 tl
Yine özel bir hastanede gonal f ile aşılama denedim gonal f 368 tl di 70 tl de çatlama iğnesine vermiştim.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canim

Çok tesOTE="ahsen su, post: 44490076, member: 695475"]Raporu nasil alicam
Yok canım menegon 100 tl
Gonal f 368 tl
Cok tesekkur ederim canim[/QUOTE]
Rica ederim canım keşke faydamız dokunsa bu iğneyle deneyip hamile kalanda var her şey rabbimin elinde o istedikten sonra her şey boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…