Çok teşekkür ederim canimOTE="cemregv, post: 44448856, member: 727055"]Soğan değil ama hayıt a başlayayım mi ise yarar miE="Ghhg1, post: 44448577, member: 716536"]Canım soğan küründen hamile kalanları cok fazla duydum pkolu olup doktorlar ancak tüp bebek demişler ama sogan suyuyla kendiliğinden hamile kalanlar olmus inş sizde kalırsınız soğan suyu kistlerre etki ediyor eger Hormonlarnızda sıkıntı varsa testere dişli aslanpençesi kullanmalsnız, hayıt suyununda cok iyi geldiğini duydum ben 5 aylık evliyim hiç cocuk calısmasına baslamadık ama 15 yasımdan beri pkoluyım yıllardır dogum kontrol hapları ile adet gördüm cocuk isteynce nolcak bilmiyorum ama bence bitkisel tedaviyi yabana atma arastır bakalımprof doktor ibrahim Saraçoğlu ile iletişime geçmeye calıs onun sayesinde hamile kalan cok insan var kendisini bikypsundue kimya profesörü bitkilerin kimyasını yalamış yutmus bir insan şikayetine göre bitkisel kürler öneriyor bu seçeneği de değerlendirebilirsin umarım em kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın[/QUOTE]
Sogan[/QUOTE]
Cok