• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sekerbankta calisan yda calismis olaniniz varmi bisey sorcam

aNgeeLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
152
3
68
Ankara
arkdslar skerbank gise yetkili yardmcligi icn basvurdum bnka,calisma ortami terfi imkanlari maas ikramiye prim yan haklr vs gbi hakknda bilgi verirmsnz ozeldnde msj atablrsnz ntte arastrdm ama guncel pek bsey bulamadm kkya yzmk.aklima geldi

168.kişi benim sanırsam yazayım dedim ama hiç işim olmadı ki bakacı değilim zaten :31:

yillar once benim bir arkadasim calismisti.Hacettepe iktisat mezunuydu yaklasik olarak bir yil falan calismisti.Hem maasi az hem de cok yorucu diye istifa etmisti.
belki simdi sartlar daha iyi olmustur..
hayirli ugurlu olsun.

souraple oncelikle yzdgn.icn tsekur ederm:)bnm cvrde skerbnkta calisan hic yok.oyuzdn buraya yzaym dedm cnku calisma sartlrni.hc bilmiorm umarm cagirirlar

İvit kuzenim çalışıyor canım geçen yıl girdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bankalar arasında en az maaş vereni olduğunu duymuştum.. Bir de çok yorucu. Hevesini kırmak istemem ama:(

170. Mi oldum bilmiyorum ama... :) Ben de basligi gorunce bakayim dedim.
Beni bu forumda taniyanlar bilir, babam ise giremedigim icin bankada calismami istiyor. Ama ben asla istemiyorum, kendimce de cok gecerli sebeplerim var.

Baslikta bankanin ismini gorunce bi heyecan yaptim niyeyse :) Cunku bahsettigin bankanin g. Mudurlerinden biri akrabamiz. Ona rica etti babam, cv gonderdim gecen gun. Ilk cv'mi yarim yamalak gonderdim. Ne sertifikami yazdim, ne ikinci universitemi, ne stajimi...
Geri donus yapmis bu nasil cv, ise almayalim diye mi ugrasiyor bu kiz demis. :)

Babamdan korkuma dogru duzgun bi cv daha yazip gonderdim. Bu defa sesi cikmadi, sanirim begendi ikinci cv yi. :(

Simariklik yapiyor gibi gozukebilir disaridan ama cidden asla istemiyorum. Hatta bankada calismaktansa olmeyi bile tercih ederim. Dedim ya cok gecerli sebeplerim var.

O yuzden su mubarek gun dua edelim de benim yerime seni alsinlar. :)

Sartlarina gelince de; ne mezunusun bilmiyorum. Lise mezunu kuzenim 1300 lira (kusurati yanlis biliyor olabilirim) + 300 kusur liralik ticket aliyormus. Onunla da evinin alisverisini falan yapiyor iste.

Ben lisans mezunuyum ve bana daha fazla alacagim, gorevde yukselmemin de kolay olacagi soyleniyor araci olan akrabalarimiz tarafindan.

Ama inanilmaz yorucu bir tempoyla calisiyorlar maalesef. Bu da istememe sebeplerimden yalnizca birisi zaten. Gerci tum bankalarda is yuku cok fazladir. Bide ozel sektor emek somurusu yapiyor resmen. Amann ben de ne cok konustum sabah sabah degil mi :)

Allah gonlune gore versin. Cidden senin icin dua edecegim. Insallah benim yerime seni alirlar. Sen de amin de. :)

önemli değil hayatım inşallah dolgun maaşlı akşama kadar kafanı ağrıtmayan rahat bir işin olur aminn... :16:

Bankalar arasında en az maaş vereni olduğunu duymuştum.. Bir de çok yorucu. Hevesini kırmak istemem ama:(

yok canım hiç öyle bişey yapmadın zaten bnkada calısmak konusunda hvesli değilim ama suan el mahkum :50:hangi pozisyonda kuzenin memnunmu bnkdan, işinden.nler dydun kendsnden canım

170. Mi oldum bilmiyorum ama... :) Ben de basligi gorunce bakayim dedim.
Beni bu forumda taniyanlar bilir, babam ise giremedigim icin bankada calismami istiyor. Ama ben asla istemiyorum, kendimce de cok gecerli sebeplerim var.

Baslikta bankanin ismini gorunce bi heyecan yaptim niyeyse :) Cunku bahsettigin bankanin g. Mudurlerinden biri akrabamiz. Ona rica etti babam, cv gonderdim gecen gun. Ilk cv'mi yarim yamalak gonderdim. Ne sertifikami yazdim, ne ikinci universitemi, ne stajimi...
Geri donus yapmis bu nasil cv, ise almayalim diye mi ugrasiyor bu kiz demis. :)

Babamdan korkuma dogru duzgun bi cv daha yazip gonderdim. Bu defa sesi cikmadi, sanirim begendi ikinci cv yi. :(

Simariklik yapiyor gibi gozukebilir disaridan ama cidden asla istemiyorum. Hatta bankada calismaktansa olmeyi bile tercih ederim. Dedim ya cok gecerli sebeplerim var.

O yuzden su mubarek gun dua edelim de benim yerime seni alsinlar. :)

Sartlarina gelince de; ne mezunusun bilmiyorum. Lise mezunu kuzenim 1300 lira (kusurati yanlis biliyor olabilirim) + 300 kusur liralik ticket aliyormus. Onunla da evinin alisverisini falan yapiyor iste.

Ben lisans mezunuyum ve bana daha fazla alacagim, gorevde yukselmemin de kolay olacagi soyleniyor araci olan akrabalarimiz tarafindan.

Ama inanilmaz yorucu bir tempoyla calisiyorlar maalesef. Bu da istememe sebeplerimden yalnizca birisi zaten. Gerci tum bankalarda is yuku cok fazladir. Bide ozel sektor emek somurusu yapiyor resmen. Amann ben de ne cok konustum sabah sabah degil mi :)

Allah gonlune gore versin. Cidden senin icin dua edecegim. Insallah benim yerime seni alirlar. Sen de amin de. :)

güzel dileklerin için çok tesekür ederim canım Hayırlısı olcaksa Aminnn diyorum senin içinde hayırlısını diliyorum su mübarek günlrde.hiç sımarıklık olarak algılamadım hiç öyle dsünme Allah ım gönlüne göre versin en kısa zamanda.2yıldır ugrasıyorum ve artık olsun istiyorum özgüvenimi kndme olan inancımı yitirmiş durumdayım:(

canim telefonda mesajlasmaktan kaynakli bi aliskanlik kk yada teldem girdigimden ister istemez oyle yaziyorum farkina varamiyorum zor oluyo elestirin icin tsekurler dikkate alicam;)

ayyy konum nekadarda gerilere gitmiş kendim bi yorum yazayımda belki gören arkadaslar olur cevaplarınızı bekliyorum bayanlar:34:

Back