Bizdede hic sikinti yoktu ve uzun sure olmadi adetim yumurtlamam herseyim duzenliydi bir cok seyi denedim doktorlar hep asilamaya baslayalim dedi.En son incir suyunu yapayim asilama yaptircam dedim hamile kaldim.Merhaba kizlar. Ilk defa konu açıyorum.
2 bucuk yillik evliyim. Yaşımız 29 ikimizinde. Eşimin sperm testi cok sağlıklı. Ben kac kez muayene oldum. Her test yapıldı. Eylul ayında HSG cekildi tuplerim açık. Yumurtalarim saglikli. Adetim duzenli. Hic kistim yok. Yani eşimde bende cok saglikliyiz. Ama gel görki 15 aydir nerdeyse 1 bucuk senedir cocugumuz olmuyor. Adetim duzenli oldugu icin yumurtlama donemimi cok iyi biliyorum .takip de ettigim de oldu yanlis mi bliyorum acaba diye ama hep degerlendirdik olmadi. Yani doktor gençsiniz deneyin 6 7 ay daha dedi. Hala olmazsa galiba aşılama tarzi tedavilere başlanacak. Boyle esıde kendiside saglikli olup hamile kalamayan var.mi.?bitkisel seyler hic denemedik acikcasi. sadece esime arada keçiboynuzunun kendisini ve pekmezini yediriyorum. Ama maleseff
Tecrubeli bayanlar yazar misiniz nasil.hamile.kaldiniz ?
Incir suyunu nasil yaptiniz anlatir mısınızBizdede hic sikinti yoktu ve uzun sure olmadi adetim yumurtlamam herseyim duzenliydi bir cok seyi denedim doktorlar hep asilamaya baslayalim dedi.En son incir suyunu yapayim asilama yaptircam dedim hamile kaldim.
Selam Merve , aynı durum bizde de mevcut, 3 yıllık evliyiz tüm testlerimiz normal. doktorum bana sigaranın çok büyük etkisi olduğunu söyledi , kiloyu sabit tutmak çok önemliymiş. Bu bitkisel kürler bazen hormonlarımız ile oynayabiliyor dikkatli kullanmanı tavsiye ederim. Umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın,alırızMerhaba kizlar. Ilk defa konu açıyorum.
2 bucuk yillik evliyim. Yaşımız 29 ikimizinde. Eşimin sperm testi cok sağlıklı. Ben kac kez muayene oldum. Her test yapıldı. Eylul ayında HSG cekildi tuplerim açık. Yumurtalarim saglikli. Adetim duzenli. Hic kistim yok. Yani eşimde bende cok saglikliyiz. Ama gel görki 15 aydir nerdeyse 1 bucuk senedir cocugumuz olmuyor. Adetim duzenli oldugu icin yumurtlama donemimi cok iyi biliyorum .takip de ettigim de oldu yanlis mi bliyorum acaba diye ama hep degerlendirdik olmadi. Yani doktor gençsiniz deneyin 6 7 ay daha dedi. Hala olmazsa galiba aşılama tarzi tedavilere başlanacak. Boyle esıde kendiside saglikli olup hamile kalamayan var.mi.?bitkisel seyler hic denemedik acikcasi. sadece esime arada keçiboynuzunun kendisini ve pekmezini yediriyorum. Ama maleseff
Cokk tesekkur ederim. Ben sigara kullanmıyorum. Eşim iciyor ama. Kilomuzda ikimizinde cok yerinde. Bitkisel hicbisey denemedim ama benim iştahım genel olarak kapalıdır. Cok boyle meyve sevmem. Kuruyemis sevmem. Bazen zorla yerim. Insallah isteyen herkese rabbim verir. Kimsenin karnı kucagi bos kalmazSelam Merve , aynı durum bizde de mevcut, 3 yıllık evliyiz tüm testlerimiz normal. doktorum bana sigaranın çok büyük etkisi olduğunu söyledi , kiloyu sabit tutmak çok önemliymiş. Bu bitkisel kürler bazen hormonlarımız ile oynayabiliyor dikkatli kullanmanı tavsiye ederim. Umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın,alırız
Her sabah 7 8 tane inciri 2.5 bardak suda kaynattim 10 dakika ibrahim saracoglunun sayfasinda var ordan bakabilirsiniz.Incir suyunu nasil yaptiniz anlatir mısınız
Canım benimde aynı sorunun var şuan ki bitkisel tedavi Mehmet Fatih Karslı hocamızla mfk yöntemi uyguluyoruz sonuç alamadım daha ama dene derimMerhaba kizlar. Ilk defa konu açıyorum.
Ben hamileyim canim. Yeni ogrendim. Darisi sizlere insallahCanım benimde aynı sorunun var şuan ki bitkisel tedavi Mehmet Fatih Karslı hocamızla mfk yöntemi uyguluyoruz sonuç alamadım daha ama dene derim
Dua edin bizlerede hayırlı olsun sağlıklı olsunBen hamileyim canim. Yeni ogrendim. Darisi sizlere insallah
Mfk yı çok duydum inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)Canım benimde aynı sorunun var şuan ki bitkisel tedavi Mehmet Fatih Karslı hocamızla mfk yöntemi uyguluyoruz sonuç alamadım daha ama dene derim
Ya ben de iki aydır o yöntemi deniyorum şimdi test yapacağım bakalım hayırlısı olsun dua edin lütfenBen hamileyim canim. Yeni ogrendim. Darisi sizlere insallah
Bu ikinci ayın bitiyor son bir ayim var bakalım bende umutluyum ama nasipMfk yı çok duydum inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)
Herşey Allah'tanBu ikinci ayın bitiyor son bir ayim var bakalım bende umutluyum ama nasip