• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar sarımsak 1günde saç dökülmemi durdurdu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
slm doğum yapalı 5ay oldu ve saçım aşırı dökülüyordu. abartısız her saçımı ellediğimde 1avuc saç.

dün sampuanımın içine sarımsak rendeledim. sampuan 7-8 saat bekledi banyo yaptım ve süper. çak diye kesildi nasıl oldu anlamadım.

ayrıca koku falan da olmadı..

arkadaşım bende doğum yapalı 5 ay oldu hamilelikte acayip güzelleşti saçlarım ilaçlardan beslenmeden fakat şimdi 1-2 haftadır neredeyse hiç tarayamıyorum heryer saç.
sormak istediğim şampuan kutusunamı yoksa kullanacağım kadar şampuanamı sarımsak rendeleyeceğim ve ne kadar sarımsak
şimdiden tşkkkk

arkadaşım bende doğum yapalı 5 ay oldu hamilelikte acayip güzelleşti saçlarım ilaçlardan beslenmeden fakat şimdi 1-2 haftadır neredeyse hiç tarayamıyorum heryer saç.
sormak istediğim şampuan kutusunamı yoksa kullanacağım kadar şampuanamı sarımsak rendeleyeceğim ve ne kadar sarımsak
şimdiden tşkkkk

canım ben denemek için 700 ml şampuanın şişesinin içinde 2parmak kalınlığında şampuan vardı onun içine küçük bi diş sarımsağın çeyreğini rendeledim (ince rendeyle). 4-5 damlada çamterebentin koydum kokusu azalsın diye.sonra iyice çalkaladım. öğlen yapmıştım akşama kadar bekledi saçımı yıkadım ve sonuç gerçekten muhteşem.. :34:

inşallah sanada iyi gelir canım.:21:

bende dogum yapalı 5 ay oldu kızlar ve sızın gıbı taramaktan korkuyorum avuc avuc gelıyo aglayasım gelıyo:5:hamılelıkte hıc olmadı dokulmem ama artık durmuyo ve bende sampuanıma rendeledım ama ne yazık kı ıse yaraması ustelık yanında ampul karısımı yaglar ve karanfıl suyu yapıyorum 2hfatdaır uzaması oldu galıba ama dokulmesı hala devam edıyoo:2:napıcam bennnnn..inşallah sızlere ıse yarar

bende dogum yapalı 5 ay oldu kızlar ve sızın gıbı taramaktan korkuyorum avuc avuc gelıyo aglayasım gelıyo:5:hamılelıkte hıc olmadı dokulmem ama artık durmuyo ve bende sampuanıma rendeledım ama ne yazık kı ıse yaraması ustelık yanında ampul karısımı yaglar ve karanfıl suyu yapıyorum 2hfatdaır uzaması oldu galıba ama dokulmesı hala devam edıyoo:2:napıcam bennnnn..inşallah sızlere ıse yarar

canım ben birazda çamterebentin koydum şampuana. birde doğumdan sonra kan ilaçı ve vitamin düzenli 3 ay kullandın mı.. ben kullanmamıştım. şimdi ilaçları alıyorum. bi değişiklik yoktu ama dün sarımsaklı şamduanla saçımı yıkayınca hemen kesildi dökülme... inşallah çare bulursun canım. insanın psikolojisi bozuluyo

Back