• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kizlar salon halim icin acil yardiiiimmm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ppapatyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
30
1
48
Bursa
Merhaba kizlar ben mobilyalarimi aldim bir tek halim ve perdem kaldi yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama bu hali olayi beni cok yordu acaba kac metrekarelik olur diye 160 a 230 aldim 2 tane bir yemek masasinin altina birde koltuklarin ortasina o da koltuklarin ortasina serdigimin asagisi cok bosluk kaldi 6 merrekareye mi degissem dedim oda koltuklarin yaninda hic bosluk kalmycak kararsizim yardim edin iste fotolar $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402035470.380061.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402035505.710202.webp. Bu da eger masanin altina sermeyip kalan bosluga serersem $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402035554.328610.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En son resimdeki guzel bence bizde evde oyle kullaniyoruz gayet guzel durmus ama unetinin onundekini biraz yukari ceksen birlestirsen halilari nasil durur acaba?

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Bilemedim o zaman masanin alti bos kalacak koltuklarin ortasindakini 6 metrekare yapssm kullanissiz mi olur

En son resimdeki guzel bence bizde evde oyle kullaniyoruz gayet guzel durmus ama unetinin onundekini biraz yukari ceksen birlestirsen halilari nasil durur acaba?

Bilemedim o zamanda masanin alti bos kalacak 6 metrekare cok mu buyuk olur acaba

Bilemedim o zamanda masanin alti bos kalacak 6 metrekare cok mu buyuk olur acaba

Parkelerinle uyumlu bizdede masanin alti vs bos diger turlu hem iz kaliyor hemde masanin altindan gozukmuyor.
Alti mrtrekare halihazirda halin varsa birde oyle dene ama ben begendim.
(Bizde 4 metrekare halilari alinca salona kucuk geldi dedim evirdim cevirdim icime sinmedi sonra dedigim gibi yaptim :)

boşluk kalsın bence daha ferah temiz görünüyor.. çok halı da boğuyor odayı insanı sanki.. parke kenarlardan gözükünce koltuklar daha ortaya çıkıyor..

eğer evin ısınıyosa bu kadar halı kullanmana hiç gerek yok özellikle yemek masasının altına artık pekte kullanılmıyo halı . ilk hali cok ferah duruyo boşluk kalabilir:3:

Bende öyle dusundum ve kucuk olanlari aldim sanki daha modern durdu gibi geldi canlar

Back
X