Kızlar sadece tabağıma yorum yaparmısınız ???????

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
...........................................................................................................................

Eklentiler

• $yeniiiiiiiii.jpg
    $yeniiiiiiiii.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
tek bişey hissetim ..seni rahatsız eden biri var dışardan yani hane içinden değil sende paçanı kurtarmak adına herşeyi yapiyosun...

Selam bence iki kişi bir araya geleck fakat uzaktan iyi görünüp te sinsi biri ayırmaya çalışıyor ve sizi ayıranda o bence bir araya gelmenizi istemiyor senin çoçugun varmı bilmem ama cocukta var sanırım yada olacakmış

Selam bence iki kişi bir araya geleck fakat uzaktan iyi görünüp te sinsi biri ayırmaya çalışıyor ve sizi ayıranda o bence bir araya gelmenizi istemiyor senin çoçugun varmı bilmem ama cocukta var sanırım yada olacakmış

nasıl yani ayrılık mı görünüyor :18:

dışardan bi erkek seni izliyo resmen bi t harfi gördüm sanki bide senin aklında yada gönlünde yada hayatında biri var sanırımbi erkek çıkmış böyle çok kilolu değil
türk kaslarına sahip diyelim :) esmere yakın koyu kumral sana doğru bi adım atıyo ama sen biraz sıkıntılısın düşüncelisin sanki gerçi arkanız aydınlık ama sana yaa açıklaması yada cevaplaması gereken bi şey var sanki

bi haber var ondan sonra sana doğru bi adım atıyo sevdiceğin
Allah her şeyi gönlüne göre versin şeker

X