• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarımı palette kahve köpüğü ile şimdi boyadım ?

butterfly2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
35
0
86
37
Bursa
kıslar en sonunda kahve köpüğü ıle boyadım saclarımı beklemedeyım bakalım nasıl olucakk canlarımm :Saruboceq: insallah gusel olur yasüprizzzzz

canım boyadın mı saçlarını nasıl oldu??? çok merak ettim eşim bayıldı o renge bugun markette görduk ama ben yın e :oklava:cesaret edıp alamadım ya resim koydun muuuuu

Resim şöyle eklenebilir.
hizliresim.com 'a gir
gerisi çok kolay zaten,türkçe bi site
gözat'a tıkla ve bilgisayarındaki resmi seç
daha sonra resmi yükle ye tıkla
aşağıda bikaç tane link çıkacak
3. linki kopyala ve buraya yapıştır
bekliyoruz meraklayerimseniben

kızlar hıc ummudugum gıbı olmadı roflelerımı kappatmadı sacınız cok acık renk olmalıkı renk tutsun cnm sacımda hıc bır fark olmadı hayret ettım kı roflelerım kapanmadı yaa cok uznugun su an :(

Resim şöyle eklenebilir.
hizliresim.com 'a gir
gerisi çok kolay zaten,türkçe bi site
gözat'a tıkla ve bilgisayarındaki resmi seç
daha sonra resmi yükle ye tıkla
aşağıda bikaç tane link çıkacak
3. linki kopyala ve buraya yapıştır
bekliyoruz meraklayerimseniben

nasıl foto konulacağını yazdım canım foto koyarsan hem düzeltmen için arkadaşlar yardımcı olabiliryerimseniben

kızlar hıc ummudugum gıbı olmadı roflelerımı kappatmadı sacınız cok acık renk olmalıkı renk tutsun cnm sacımda hıc bır fark olmadı hayret ettım kı roflelerım kapanmadı yaa cok uznugun su an :(

o röfleler kapanmıyor canım çok inatçı oluyor ben de evde boyadım azcık ışıltılı kaldı gibi oldu iki yıkamada tekrar çıktı meydana. röfleler nasıl kapatılır bilmiyorumbenneyaptımki

bu saçı palette blond serisiyle açabilir miyizzz

3871.jpg

böyle koysaydınız yardımcı olabilirlerdi sanırım yerimseniben neyse ben koymuş oldum a.s.

Back